×
×

رتبه بندی شرکتهای هواپیمایی کلید خورد

  • کد نوشته: 13769
  • ۱۸ اسفند
  • 20 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، پیرو دستور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی در خصوص ضرورت ایجاد تناسب بین مجوزهای پروازی صادره برای شرکتهای هواپیمایی با سطح کمی و کیفی خدمات ارائه شده توسط آنها و در راستای وظایف نظارتی این سازمان و با هدف ارتقای […]

    رتبه بندی شرکتهای هواپیمایی کلید خورد

    به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، پیرو دستور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی در خصوص ضرورت ایجاد تناسب بین مجوزهای پروازی صادره برای شرکتهای هواپیمایی با سطح کمی و کیفی خدمات ارائه شده توسط آنها و در راستای وظایف نظارتی این سازمان و با هدف ارتقای سطح رضایتمندی مسافران بخش هوائی کشور، طرح رتبه بندی شرکتهای هواپیمایی توسط این سازمان تدوین شد و در صدور مجوزهای پروازی برنامه ای و فوق العاده فصل آینده پروازی(فصل تابستان یاتا) مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

    مدیرکل دفتر نظارت برفرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی در این خصوص گفت: در این طرح، رتبه بندی شرکتهای هواپیمایی بر اساس یک شاخص تجمیعی صورت می گیرد که مشتمل بر زیرشاخص های کمی و کیفی می باشد.

    ذیل این شاخص، شرکتهای هواپیمایی بر اساس شاخصهای “مشخصات ناوگان” و شاخصهای “سطح کیفی خدمات ارائه شده” مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می گیرند.

    صدیق نیا افزود: بر این اساس در حوزه شاخصهای مشخصات ناوگان، ۳ زیر شاخص(۱- تعداد ناوگان ۲- میانگین عمر ناوگان ۳- در دسترس بودن ناوگان(بر اساس متوسط ساعتهای بهره برداری)) و در حوزه سطح کیفی خدمات ارائه شده، ۳ زیر شاخص(۱- متوسط تاخیرات ۲- متوسط شکایات ۳- متوسط پروازهای ابطالی) مورد محاسبه قرار می گیرند. همچنین تعداد پروازهای انجام شده توسط شرکت هواپیمایی در فرودگاههای کم برخوردار، بصورت امتیاز مثبت به مجموع نمره ارزیابی شرکت هواپیمایی اضافه خواهد شد.

    شاخص تجمیعی مورد اشاره در بازه ۰ الی ۱۰۰ قرار می گیرد و بر اساس این شاخص، شرکتهای هواپیمایی در ۳ طبقه تقسیم بندی می شوند. تعداد ساعتهای مجوز صادره برای شرکتهای هواپیمایی به ازای هر ناوگان فعال، بسته به اینکه در کدام طبقه قرار بگیرند متفاوت خواهد بود.

    همچنین شرکتهای هواپیمایی با بهبود در هر کدام از شاخصهای مورد اشاره می توانند رتبه و گروه خود را ارتقا دهند و بر اساس ارزیابی های مستمر(که بطور ماهانه انجام می گیرد) در صورت ارتقای جایگاه خود، از مجوزهای پروازی فوق العاده(بدون محدودیت و به تناسب ارتقای صورت گرفته) در طول فصل پروازی برخوردار می گردند.خروجی رتبه بندی شرکتهای هواپیمایی بصورت ماهانه جهت اطلاع عموم مردم و جراید محترم در سایت سازمان منتشر خواهد شد.

    ضمناً، با هدف افزایش شفافیت در تخصیص مسیرهای هوائی به شرکتهای هواپیمایی، فرآیند فوق در قالب شیوه نامه “صدور مجوزهای پروازی” توسط دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان تدوین شده و در آینده نزدیک در سایت سازمان قرار خواهد گرفت.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *