مرتضی بختیاری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار کرد: یکی راهبردهای ما توسعه همکاری بین دانشگاه و جامعه است و یکی از اولویت های در توسعه پایدار مبتنی بر اقتصاد دریا است.
وی افزود: یکی از ظرفیتهای دانشگاه در بخش شیلات و آبزی پروری است و در صدد هستیم به مسوولیت خود در بخش توسعه شیلات توجه کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک استان خوزستان در کنار خلیج فارس و منابع آب شیرین متنوع آن، ضرورت سرمایهگذاری در فناوریهای نوین پرورش آبزیان، مدیریت بهینه ذخایر دریایی و تقویت زیرساختهای آموزشی و تحقیقاتی با همکاری شیلات ضروری است.
بختیاری تصریح کرد: دانشگاه خرمشهر می تواند در حوزه کارآفرینی، امکان ایجاد شغلهای نوین و افزایش ظرفیت اقتصادی منطقه شرایط را فراهم کند. علاوه بر تقویت نظام نوآوری و مهارتافزایی دانشگاه، گامی موثر در جهت خودکفایی و توسعه پایدار صنعت شیلات در استان خوزستان خواهد بود.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر مصمم است با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی خود، نقش پیشروی در توسعه صنایع شیلاتی و ارتقای پایدار این صنعت در منطقه را ایفا کند.
بختیاری با اشاره به تشکیل و برنامه عملیاتی کارگروه های تخصصی بین دانشگاه و اداره کل شیلات برای توسعه صنایع آبزیپروری بیان داشت: دانشگاه از نظر توانمندی علمی و فناوری این قابلیت دارد که بسترهای علمی و پژوهش برای توسعه صنایع را فراهم آورد.
انتهای پیام/۳۴۱
دیدگاهتان را بنویسید