به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی پیش از ظهر امروز در اولین اجلاسیه ۵۲ شهید دانشجو معلم استان مرکزی با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت زیربنای اصلی پیشرفت همهجانبه کشور است اظهار کرد: هیچ موضوعی به اندازه تربیت انسانهای مؤمن، بااراده و تاریخساز، اهمیت ندارد و نظام اسلامی باید مهمترین سرمایهگذاری خود را در این حوزه انجام دهد.
وی افزود: نقش حیاتی معلمان، مربیان، دانشگاه فرهنگیان، حوزههای علمیه و نهادهای علمی در رشد جامعه بسیار ستودنی است و از دوران دبستان تا امروز، با همه وجود معتقدم که تعلیم و تربیت مقدسترین مأموریت این نظام است و هیچ مسئولیتی در نظام اسلامی، از این وظیفه بالاتر نیست.
درینجفآبادی تصریح کرد: در استان مرکزی نزدیک به چهار هزار مدرسه فعالیت دارد که بخشی از آنها تحت عنوان مدارس امام فعالیت میکنند و نقش مهمی در تربیت نسل مؤمن، انقلابی و خدمتگزار دارند و تربیت چهرههایی چون شهید چمران، علامه عسگری و امام خمینی(ره) نتیجه اهتمام به تعلیم و تربیت اسلامی بوده است که امروز نیز باید همان مسیر را با قدرت ادامه دهیم و نگذاریم دغدغههای فرعی ما را از رسالت اصلی باز دارد.
امام جمعه اراک ادامه داد: همه اقشار، از معلمان و نویسندگان تا داستاننویسان و پدیدآورندگان محتوا، در این کاروان عظیم فرهنگی مسئول هستند و باید برای اعتلای علمی و معنوی کشور تلاش کنند و نقش دانشگاه فرهنگیان، آموزش و پرورش، و حوزههای علمیه در شکلدهی آینده کشور بی بدیل است.
باید با پیشبینی و پیشگیری، از بروز حوادثی مانند حریق جلوگیری کرد
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با اشاره به اهمیت مدیریت بحران و آمادگی در برابر حوادث غیرمترقبه، بر لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز خسارات جانی و مالی تأکید کرد و گفت: مسئولان با آیندهنگری، برنامهریزی و پیشگیری، مانع از تکرار چنین حوادثی شوند.
درینجفآبادی با انتقاد از نبود مرزبندی و تشخیص صحیح در برخی از بحرانهای شهری، افزود: حتماً میشود پیشبینیهای لازم را انجام داد و حتی اگر حادثهای رخ دهد، با کمترین امکانات نیز میتوان آن را مهار و مدیریت کرد و انباشت حجم بالای کالا در بنادر بدون نظم، مرزبندی و مشخص بودن وضعیت، اقدامی ناپسند و غیرقابل قبول است.
وی با ابراز تأسف از خسارات سنگین برخی حوادث، بهویژه در کلانشهر تهران تصریح کرد: لازم نیست تا این حد مردم متحمل ضرر شوند و حقوق شهروندان نادیده گرفته شود. نباید اجازه دهیم کرامت انسانها در اثر فقدان تدبیر، قربانی حوادث شود و برای مواجهه با حوادث غیرمنتظره، پیشگیری بهتر از درمان است و باید با برنامهریزی دقیق، آموزشهای مستمر و شناسایی نقاط حادثهخیز، مانع از بروز بحرانهای خسارتبار شد.
انتهای پیام/۷۱۱/
دیدگاهتان را بنویسید