محمد نمکیزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، درباره اقدامات بنیادین اصناف برای تحقق شعار سال گفت: برای تحقق شعار سال و در راستای سیاستهای میان مدتی که برای اصناف برنامهریزی کرده بودیم، اقدامات خوبی صورت گرفته از جمله احصای نظام مسائل حوزههای تولید، توزیع و خدمات؛ به عبارت دیگر نظام مسائل سه حوزه فعالیتی اصناف را احصا و بررسی کردهایم.
وی افزود: البته احصای مشکلات هر سه حوزه فعالیتی اصناف تنها مربوط به امسال نیست و طی سالهای گذشته هم انجام شده اما امسال با توجه به شعار سال در این زمینه جدیت بیشتری داشتیم و فعالیتمان بیشتر بود.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان اصفهان خاطرنشان کرد: در همین راستا مسائل عمده را اولویتبندی کردیم و بر اساس اولویتهای مشخص شده تلاش کردیم تا این مسائل و موانع حل شوند.
وی با بیان اینکه تامین منابع مالی برای اصناف به ویژه واحدهای تولیدی از جمله مسائل مهم این حوزه است، تصریح کرد: در این راستا با بانکهای مختلف صحبت کردیم و اقدامات خوبی هم صورت گرفته؛ همچنین از طریق ارگانها و سازمانهای مختلف حل مسائل بین دولتی و بخش خصوصی را در دستور کار قرار دادهایم تا مشکلات این بخش را هم برطرف کنیم.
نمکیزاده گفت: تامین نیروی انسانی، استفاده از هوش مصنوعی و مکانیزه کردن سیستمها از دیگر مسائلی است که در اولویت بندیها مشخص شده داریم روی آنها کار میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط سخت اقتصادی کشور، چه تسهیلاتی برای اصناف به ویژه واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده، اظهار داشت:در این زمینه با بانکهای مختلف مذاکره کردیم و در حال مشخص کردن نحوه پرداخت این تسهیلات و همچنین چگونگی کانال ارتباطی صنوف مختلف با بانکها هستیم.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان اصفهان ادامه داد: تنوع کاری بخش صنفی بسیار بالاست بنابراین نمیتوان برای همه اصناف یک نسخه واحد را پیچید و هر کدام از واحدهای صنفی چالشهای مخصوص به خودشان را دارند به طور مثال حوزه صنایع دستی از جمله صنوفی است که چالشهای بسیار زیادی دارد.
وی با بیان اینکه حال صنایع دستی استان اصفهان خوب نیست، تصریح کرد: بازار صنایع دستی به دلایل مختلف خوب نیست؛ شرایط سخت اقتصادی کشور باعث شده تا مردم بیشتر به دنبال رفع کردن و گذران مسائل و هزینههای اساسی زندگی باشند و از خرید صنایع دستی فاصله بگیرند و موضوع برای واحدهای صنایع دستی تبدیل به چالش شده است؛ برای حل این مشکل تلاش کردیم تا زمینه صادرات هرچه بیشتر صنایع دستی را فراهم کنیم و در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفت.
نمکیزاده ادامه داد: به طور مثال صادرات برخی از اقلام صنایع دستی با محدودیت مواجه بود خوشبختانه این محدودیت با تعاملی که دولت داشت، هم در بحث قانونگذاری و هم در اجرای قانون حل شد. علاوه بر این موضوع سپرده برگشت ارز حاصل از صادرات در ارتباط با صنایع دستی حل شده و با گمرک نیز تفاهمات خوبی داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: این مثال نشان میدهد که در حوزه نسخه مخصوص به خودش را میخواهد و ما تلاش کردیم که به وظیفه با آن در هر حوزه عمل کنیم.
انتهای پیام/۱۷۰
دیدگاهتان را بنویسید