×
×

کاهش تلفات رانندگی در خراسان رضوی/ ایمنی حمل‌ونقل همچنان نیازمند توجه ویژه

  • کد نوشته: 36638
  • ۱۱ اردیبهشت
  • 1 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، جعفر شهامت اظهار کرد: تعداد جان‌باختگان سوانح رانندگی شهری و برون‌شهری استان از هزار و ۳۴۷ نفر در سال ۱۴۰۲ به هزار و ۳۰۵ نفر در سال ۱۴۰۳ کاهش یافته است. […]

    کاهش تلفات رانندگی در خراسان رضوی/ ایمنی حمل‌ونقل همچنان
نیازمند توجه ویژه

    به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، جعفر شهامت اظهار کرد: تعداد جان‌باختگان سوانح رانندگی شهری و برون‌شهری استان از هزار و ۳۴۷ نفر در سال ۱۴۰۲ به هزار و ۳۰۵ نفر در سال ۱۴۰۳ کاهش یافته است.

    وی با اشاره به وضعیت نگران‌کننده ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای در کشور افزود: متأسفانه ایران با ۲۰.۶ فوتی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، یکی از بالاترین نرخ‌های مرگ ناشی از تصادفات را در منطقه دارد که این آمار تنها از دو کشور همسایه پایین‌تر است.

    مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی تصریح کرد: در تحلیل کارشناسانه سوانح رانندگی، حدود ۳۰ درصد از تصادفات ناشی از سرعت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله ایمنی، ۲۰ درصد به دلیل رانندگی خطرناک و سبقت غیرمجاز، و ۱۵ درصد ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان است؛ که در این میان نقص فنی خودروها و وضعیت نامناسب جاده‌ها نیز در بروز تصادفات نقش دارند.

    شهامت با بیان اینکه سهم خراسان رضوی از آزادراه‌های کشور تنها ۳.۶ دهم درصد است، ادامه داد: این در حالی است که استان خراسان رضوی حدود ۸ درصد از جمعیت کشور را در خود جای داده و حجم بالایی از تردد زائران و حمل‌ونقل کالا را مدیریت می‌کند.

    وی به وضعیت راه‌های روستایی نیز اشاره کرد و گفت: خراسان رضوی با برخورداری از ۸.۱ درصد از راه‌های فرعی کشور، نیازمند توجه ویژه برای ارتقاء این محورها به راه‌های اصلی است اما متأسفانه اعتبارات استانی در این بخش اندک بوده و اعتبارات ملی نیز عمدتاً صرف محورهای شریانی می‌شود.

    مدیرکل راهداری خراسان رضوی همچنین خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای، خوشبختانه در ایام نوروز ۱۴۰۴، علی‌رغم رشد ۸ تا ۹ درصدی تردد در سطح جاده‌های استان، با همکاری مردم و رعایت قوانین، شاهد کاهش ۲.۳۴ درصدی تلفات نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.

    شهامت در پایان با قدردانی از همراهی مردم و دستگاه‌های اجرایی افزود: ارتقاء ایمنی جاده‌ها نیازمند مسئولیت پذیری همگانی، تقویت نظارت میدانی، نوسازی زیرساخت‌ها، ناوگان حمل و نقل و ترویج فرهنگ صحیح رانندگی است.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *