×
×

معاون وزیر راه: ایلام از مسیر کرمانشاه و خرم‌آباد به راه آهن متصل می‌شود

  • کد نوشته: 36755
  • ۱۱ اردیبهشت
  • 4 بازدید
  • ۰
  • مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: استان ایلام می‌تواند از مسیرهای کرمانشاه–خسروی و خرم‌آباد–اندیمشک به شبکه راه آهن متصل شود.

    معاون وزیر راه: ایلام از مسیر کرمانشاه و خرم‌آباد به راه آهن متصل می‌شود

    به گزارش بازار، هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح پنج کیلومتر از پروژه چهاربانده کردن جاده دهلران به اندیمشک و آغاز عملیات اجرایی ۴۳ کیلومتر دیگر از این مسیر، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، در پاسخ به اینکه یکی از چالش‌های اساسی منطقه، نبود زیرساخت‌های راه آهن درون استان و اتصال به استان خوزستان است، اظهار کرد: اکنون در غرب کشور دو پروژه راه‌آهن مهم «کرمانشاه به خسروی» و «دورود، خرم‌آباد به اندیمشک» وجود دارد که می توانند خدمات لازم ریلی را به استان ایلام ارائه دهند.

    وی تصریح کرد: در نتیجه پیگیری‌ها و موافقت رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی، این دو طرح که هر یک با سرمایه‌گذاری بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان است، در سال ۱۴۰۳ به فهرست پروژه‌های استجازه مقام معظم رهبری اضافه شده و این به آن معنا است که دیگر منتظر اختصاص اعتبارات دولتی نخواهند ماند و هزینه اجرای آن‌ها از محل «تهاتر نفتی» برای حوزه های زیربنایی و حمل و نقل تأمین خواهد شد.

    مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور یادآور شد که بر این اساس استان ایلام می‌تواند از مسیر کرمانشاه-خسروی و همچنین خرم‌آباد به اندیمشک در غرب کشور به شبکه راه آهن سراسری متصل شود و امسال در تلاش هستیم با همکاری سازمان مدیریت، از محل ماده ۲۳ اعتبار این بخش نیز تامین و آغاز رسمی عملیات اجرایی آن تحقق یابد.

    بازوند در ادامه با اشاره به اجرای پروژه‌های راهسازی در استان و چهاربانده کردن مسیر اندیمشک- دهلران – مهران، اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌ها و تلاش‌های استاندار ایلام و نماینده مردم حوزه جنوب استان، بهبود وضعیت زیرساخت‌های حمل‌ونقل در استان ایلام یکی از مطالبات جدی مردم منطقه است.

    وی با بیان اینکه وضعیت کنونی زیرساخت‌های جاده‌ای استان به ویژه در مسیر اندیمشک- دهلران – مهران، با توجه به حجم بالای تردد زائرین امام حسین (ع) و اهمیت اقتصادی و اجتماعی آن، شرایط مناسبی ندارد، گفت: پروژه چهار بانده کردن مسیرهای منتهی به مرز مهران در شهرستان دهلران، مطالبه جدی مردم بود و امروز پروژه‌ ۱۱۰ کیلومتری مسیر اندیمشک به دهلران به‌صورت کامل تعیین‌تکلیف و پیمانکاران مربوطه انتخاب شدند.

    مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور افزود: هفته آینده برنامه زمان‌بندی دقیق این پروژه تدوین و به اطلاع مقام‌های استانی از جمله استاندار و نماینده شهرستان‌های دهلران، اندیمشک و شوش خواهد رسید و امیدواریم اجرای این پروژه در کمترین زمان ممکن به اتمام برسد.

    بازوند توضیح داد این طرح از نظر توسعه اقتصادی برای شهرستان‌های دهلران، اندیشمک و استان ایلام اهمیت بسیار زیادی در حوزه اقتصادی دارد و در کنار آن، تأثیرات اجتماعی قابل‌توجهی خواهد داشت.

    وی بیان کرد: تکمیل این پروژه همچنین می‌تواند نقش به سزایی در کاهش تصادفات جاده‌ای داشته باشد چرا که در زمان حاضر متأسفانه این مسیر به‌دلیل دوبانده نبودن شاهد تعداد زیادی تصادف است و با چهارخطه‌شدن آن، میزان تصادفات به‌طور چشم‌گیری کاهش می‌یابد.

    مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور خاطرنشان کرد: امروز دو قطعه از این پروژه شامل قطعه نخست به‌طول ۲۴ کیلومتر و قطعه دوم به‌طول ۱۸ کیلومتر به پیمان رفته و بر این اساس همه قطعات پروژه به پیمانکار واگذار شده و تنها ۱۷ کیلومتر باقی‌مانده که مقرر شد ظرف مدت کوتاهی با اختصاص ۲۵ درصد اعتبارها به دو پیمانکار دیگر واگذار شده تا به‌سرعت کار آغاز شود.

    به گزارش بازار، آیین بهره برداری پنج کیلومتر از پروژه چهار بانده کردن مسیر دهلران به اندیمشک و آغاز عملیات اجرایی ۴۳ کیلومتر دیگر از این مسیر امروز پنجشنبه با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، «اسداله چراغی» نماینده مردم حوزه جنوب استان در مجلس شورای اسلامی، « احمد کرمی» استاندار ایلام و جمعی از مردم دهلران برگزار شد.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *