به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، با تغییر فرماندار ایجرود و انتخاب سرپرست جدید این ذهنیت در جمع سیاسیون زنجان ایجاد شده که انتصابات در زنجان روی اصول و قاعده پیش نمیرود.
در روزهای اخیر خبر انتخاب سرپرست فرمانداری ایجرود با وجود اینکه سرپرست قبلی در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ انتخاب شده بود، همچنین حرف و حدیثهای انتخاب سرپرست اداره کل ورزش و جوانان و ماجراهای انتخاب فرماندار زنجان همگی مسائلی هستند که در انتخاب مدیران دولت در استان شاهد هستیم.
وقتی اتفاقات ماههای گذشته در خصوص انتصابات را مرور میکنیم به یک نقطه مشترک میرسیم و آن عدم قطعیت نظر در انتخاب برخی مدیران است، روزی از انتخاب کاوه حقیقی به عنوان فرماندار زنجان خبر میرسد و روز بعد مراسم لغو میشود و علت هم مخالفت یک نماینده عنوان میشود.
گذشته از اینکه مخالفت آن نماینده به حق بوده یا نه و یا از وظایف نمایندگی بوده یا نه، یک سوال از آقای استاندار و معاون سیاسیاش مطرح میشود و آن اینکه اگه قرار است مخالفت نماینده لحاظ شود چرا از قبل هماهنگی صورت نمیگیرد و اگر قرار نیست نطر نماینده جلب شود، چرا از انتخابهایتان برمیگردید؟
این ماجرا تکرار میشود تا اینکه آنقدر نامهای مختلف برای ادارهکل ورزش و جوانان مطرح میشود که صدای رسانهها و ورزشیها هم درمیآید و حتی کار به جایی رسیده که برخی عنوان میکنند انتخاب فعلی برای اداره کل ورزش و جوانان موقتی است و در آینده مدیر دیگر معرفی خواهد شد که باید دید این خبر چقدر درست صحت خواهد داشت؟
انتخاب سرپرست فرمانداری ایجرود نیز بر گمانهزنیها افزود و عدهای بر این باورند نه یک پای انتصابات در زنجان میلنگد و به نظر میرسد مدیریت استان در یک سردرگمی به سر میبرد.
نکته اساسی در این میان که در اظهارنظرها مغفول مانده این است که اگر مدیری در جریان حاکم بر دولت تربیت نشده که جامع الاطراف باشد چرا به شعار وفاق رئیس جمهور در زنجان عمل نمیشود؟
تغییر اتوبوسی مدیران و تغییرات پی در پی چیزی جز بی ثباتی در پی نخواهد داشت و مدیریت ارشد استان در این زمینه باید با هوشمندی تمام عمل نماید.
از طرفی انتخاب مدیران قوی توسعه استان را سرعت خواهد داد، چه بسا آن مدیر نگاه سیاسی متفاوتی هم داشته باشد و بخواهد برای مردم با دولت فعلی نیز کار کند. به نظر میرسد برای عمل به شعار وفاق باید به این مدیران قوی از هر جریان سیاسی فرصت خدمت داد.
باید دید انتخاب مدیران در استان زنجان بر چه اساسی انتخاب میشود و آیا این روال در استان شکل خواهد گرفت که مُهر انتصابها خشک نشده مدیری دیگری خواهد آمد؟
حواشی در انتخاب مدیران حتی به سطح معاونان استاندار نیز کشیده و برخی انتقاداتی را به انتخاب برخی معاونین مطرح نمودند که بحث مفصلی را میطلبد، عدهای بر این باورند که یکی از امتیازات عمده دوران مدیریت افشارچی در دولت قبل انتخاب مدیران بیحاشیه بوده که میتوانستند در این دولت نیز حفظ شوند.
با توجه به اینکه استان زنجان درگیر مشکلات و مسائل است که مدیران بی حاشیه و قوی را میطلبد باید دید بعد از گذشت حداقل یکسال مدیران جدید چه کارنامهای را از خود به یادگار خواهند گذاشت، آن وقت بهتر میتوان نظر داد که انتصابات در استان با فشارهای سیاسی و جناحی بوده یا شایستهسالاری!
طبق گفته مومنی وزیر کشور عملکرد استانداران بعد از یک سال ارزیابی میشود، همچنین استاندار زنجان در گفتوگو با رسانهها اظهار نظر در مورد عملکرد مدیران را بعد از یک سال تعیین کرده است. قطعا عملکرد مدیران زیرمجموعه استاندار زنجان عملکرد صادقی را در کشور تعیین خواهند کرد که قطعا استاندار زنجان بیش از هر کسی بر این موضوع واقف است. در دوران شهید رئیسی استاندار زنجان به عنوان استاندار نمونه کشور انتخاب شده بود.
خبرگزاری تسنیم بعد از یکسال از عملکرد مدیران و فرمانداران گزارشات جامعی را در اختیار مخاطبین خود قرار خواهد داد.
انتهای پیام /
دیدگاهتان را بنویسید