به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمان)، مهدی هادوی اظهار داشت: ۴۲ درصد جمعیت استان کرمان در مناطق روستایی ساکن هستند و راههای روستایی، شریانهای حیاتی برای فعالیتهای کشاورزی، دامداری و برخی معادن استان محسوب میشوند که در این راستا بهرهبرداری از جادههای سالم و ایمن میتواند به ارتقاء سطح بهرهمندی مردم کمک شایانی نماید.
هادوی افزود: از سال ۱۳۹۷ که وظیفه ساخت راههای روستایی به سازمان راهداری محول شده، قراردادهای متعددی منعقد گردیده و هماکنون نیز ۵۰۰ کیلومتر قرارداد فعال برای ساخت، روکش، بازگشایی مسیر، تکمیل محورها و احداث ابنیه در راههای روستایی استان در دست اجراست.
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری کرمان در خصوص تأمین اعتبارات تصریح کرد: اعتبار ساخت راههای روستایی مستقیماً در کمیتههای برنامهریزی شهرستانها تأیید، ابلاغ و تخصیص پیدا میکند و سازمان راهداری متولی ساخت است، اما تأمین اعتبار بر عهده استان است. خوشبختانه با توجه به نقش راه در آبادانی روستاها و جلوگیری از مهاجرت، فرمانداران و نمایندگان مجلس همکاری خوبی در تخصیص اعتبارات داشتهاند.
وی به چالشهای تخصیص اعتبار اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ کمتر از ۵۰ درصد اعتبارات مصوب تخصیص یافت و برای سال ۱۴۰۳ نیز از ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغی، تنها ۱۸۰ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است که باز هم کمتر از ۵۰ درصد است. علیرغم این مسائل، سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت شد و توانستیم در حوزه ساخت و نگهداری راههای روستایی در رتبههای تکرقمی سازمان راهداری قرار بگیریم.
دیدگاهتان را بنویسید