×
×

ادبیات پایداری نماد عزت، کرامت و بصیرت ایرانیان است

  • کد نوشته: 43516
  • ۲۴ اردیبهشت
  • 2 بازدید
  • ۰
  • معاون امور مجلس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، گفت: ادبیات پایداری نماد عزت، کرامت و بصیرت ایرانیان است که در سایه انقلاب اسلامی به بلوغ رسیده است.

    ادبیات پایداری نماد عزت، کرامت و بصیرت ایرانیان است
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی‌اصغر جعفری، معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت صبح امروز در آیین اختتامیه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: تاریخ گواه بر بزرگی، پایمردی و مقاوم بودن مردم کرمان است.

    وی با بیان اینکه بیش از دو دهه است که کنگره سراسری ادبیات پایداری در کرمان برگزار می‌شود که یک ظرفیت عظیم است، گفت: امروز به کنگره ملی ادبیات پایداری می‌بالیم چرا که ظرفیت غنی را ایجاد کرده است.

    معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، افزود: ادبیات پارسی کرامت اخلاقی، حکمت، خرد، نوع‌دوستی، حب وطن، ظلم‌ستیزی و دفاع از مظلوم جزئی از ویژگی‌های آن است.

    وی با اشاره به اینکه ادبیات پایداری نیز شورآفرین و اقتدار آفرین است که نماد عزت و کرامت و شجاعت و بصیرت است و جزو ادبیات پارسی است، بیان کرد: تاریخ به خود ندیده است که این ادبیات جلوی استکبار و استعمار زانو زده باشد.

    جزئیات یازدهمین کنگره ادبیات پایداری در کرمان اعلام شد
    جعفری با بیان اینکه ایران اسلامی از ابتدا استقلال داشته و ممکن است به دلیل بی لیاقتی حاکمان در ادوار گذشته مردم ما مجبور به صبر شدند اما سر خم نکردند، گفت: این مهم یکی از افتخارات ملت بزرگ ماست.

    معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با بیان اینکه خدا را شاکریم که در زمانی زندگی می‌کنیم که عزتمند هستیم، ادامه داد: ملت ایران در طول تاریخ اجازه ندادند که مستکبران بر آنان مسلط شوند و تازیانه تحقیر بر پیکرشان کوبیده شود.

    وی افزود: خوشحال هستیم که ادبیات پایداری در سایه سار انقلاب اسلامی قد کشید، در دفاع مقدس به بلوغ رسید و در جبهه مقاومت ثمر داد؛ دفاع مقدس آینه تمام‌نمای ادبیات پایداری است و امروز ما در فراز و فرود تاریخ ادبیات پایداری شاهد باروری و بلوغ در حوزه معانی و تعابیر هستیم و امروزه در عرصه‌های مختلف جوانه زده است.

    جعفری بیان کرد: لازم است که از برگزاری کنگره به‌ویژه در بخش علمی آن یک فراتحلیل داشته باشیم و ظرفیت عظیم مقالات دوره‌های گذشته کنگره را تحلیل کرده و به یک نظریه علمی در حوزه ادبیات پایداری برسیم.

    انتهای پیام/۵۱۱/

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *