×
×

خلا آموزشی، مانعی جدی برای پروژه‌های آینده

  • کد نوشته: 43976
  • ۲۵ اردیبهشت
  • 3 بازدید
  • ۰
  • مدیرعامل شرکت پتروگاز دوریس از توسعه صادرات، برنامه‌ریزی برای احداث کارخانه الیاف پلیمری و طراحی طرح‌های سرمایه‌گذاری مشارکتی خبر داد و نبود نیروی متخصص را مهم‌ترین چالش پیش‌روی صنعت دانست.

    خلا آموزشی، مانعی جدی برای پروژه‌های آینده

    به گزارش اقتصادآنلاین؛ سید محمد حسینی، مدیرعامل شرکت توسعه فناوری‌های پتروگاز دوریس، در گفت‌وگو با اقتصادآنلاین با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه صادرات و توسعه زیرساخت‌های تولیدی، اظهار داشت: خوشبختانه موفق شدیم در بخش صادراتی، یک محصول دیگر را به سبد محصولات خود اضافه کنیم؛ سال گذشته، تمرکز ما بر پروژه‌های پایین‌دستی حوزه اوره بود و توانستیم فعالیت‌های قابل توجهی را در بازارهای هند و آفریقا پیش ببریم.

    وی افزود: برای سال ۱۴۰۴ برنامه ما احداث کارخانه تولیدی اختصاصی برای تولید الیاف پلیمری است که خوشبختانه در زمینه فناوری و سرمایه‌گذاری این پروژه به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کرده‌ایم و ان‌شاءالله کلنگ احداث این کارخانه جدید در سال جاری به زمین زده خواهد شد.

    حسینی با اشاره به رویکرد نوآورانه شرکت در جذب سرمایه‌گذاری اظهار داشت: تا پایان سال ۱۴۰۳، بیشتر پروژه‌های موجود با مشارکت سرمایه‌گذاران بزرگ اجرا می‌شد، اما ما موفق شدیم پروژه‌های کوچک‌تری را تعریف کنیم که امکان سرمایه‌گذاری در آن‌ها حتی به صورت تعاونی فراهم شده است؛ این طرح‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که مردم نیز بتوانند با سرمایه‌های خرد در پروژه‌های صادرات‌محور سهیم باشند که بدین منظور، فرآیند برندینگ این برنامه از خردادماه آغاز خواهد شد.

    مدیرعامل پتروگاز دوریس در ادامه با تأکید بر چالش جدی در حوزه آموزش نیروی انسانی متخصص خاطرنشان کرد: تنها چالش جدی ما در حال حاضر، نبود نیروی انسانی آموزش‌دیده، به‌ویژه در میان نسل جوان است؛ متأسفانه در سیستم آموزشی کشور، چه در حوزه مهندسی و چه در آموزش تکنسین‌های مورد نیاز صنایع، با نواقص و کمبودهای قابل توجهی مواجه هستیم به طوریکه حتی در سایت‌های تولیدی نیز برای جذب تکنسین‌هایی که دانش تخصصی نیاز دارند، با مشکل مواجه‌ایم.

    وی تصریح کرد: در همین راستا، برنامه‌هایی را برای آموزش داخلی نیروها در شرکت طراحی کرده‌ایم و در حال حاضر نیز در حال رایزنی با شرکت‌های همکار، مهندسان مشاور و مراکز آموزشی هستیم تا مدارسی برای آموزش مهندسی بعد از فارغ‌التحصیلی دانشگاهی طراحی و راه‌اندازی کنیم تا جوانان بتوانند سریع‌تر وارد بازار کار و پروژه‌های صنعتی شوند.

    حسینی در پایان تأکید کرد: تقاضای ما از مسئولان کشوری این است که با نگاه راهبردی‌تری به مقوله آموزش نیروی متخصص بنگرند؛ ما در بخش مهندسی با کسری قابل‌توجهی از نیروی انسانی متخصص مواجه هستیم و اگر امروز به فکر آموزش نسل آینده نباشیم، در اجرای پروژه‌های ملی با چالش‌های بزرگ‌تری روبه‌رو خواهیم شد.

    تعداد بازدید : ۰

    کد ویدیو

     

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *