×
×

تشریح مباحث پنل تخصصی گردشگری سلامت در نشست منطقه‌ای

  • کد نوشته: 47743
  • ۲ خرداد
  • 4 بازدید
  • ۰
  • سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس به تشریح مباحث مطرح شده در پنل تخصصی گردشگری سلامت در نشست منطقه‌ای پرداخت.

    تشریح مباحث پنل تخصصی گردشگری سلامت در نشست منطقه‌ای
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محسن ضیایی، سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس امروز جمعه ۲ خرداد در آیین اختتامیه نخستین نشست منطقه‌ای وزارت امور خارجه که با تمرکز بر کشورهای همسایه در راستای تقویت دیپلماسی استانی به میزبانی شیراز به مدت دو روز برگزار شد، اظهار کرد: استان فارس با حدود ۳ هزار و ۲۲۸  اثر ثبت تاریخی و چند اثر جهانی یکی از قطب‌های افتخار ایران اسلامی در میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی محسوب می‌شود.

    وی با بیان اینکه ۵ اماکن تاریخی ما در ایام نوروز بیشترین بازدید کننده را در کشور به خود اختصاص دادند، افزود: تخت جمشید با ۵۰۲ هزار بازدید کننده در صدر قرار داشت و پس از آن حافظیه، سعدیه، ارگ کریمخان و پاسارگاد در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

    سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس ادامه داد: حدود ۸۴ منطقه عمومی ویژه گردشگری در کشور ثبت شده که شهرستان سپیدان نیز به منطقه ویژه گردشگری در کشور در زمان رئیس جمهور شهید تبدیل شد.

    ضیایی به گردشگری سلامت و وضعیت توریسم درمانی استان فارس هم اشاره کرد و گفت: فارس با ۸۸ دفتر خدمات سفر و ۲۲ بیمارستان تخصصی توانسته به قطب توریسم درمانی کشور و گردشگران خارجی که به ایران مراجعه می‌کنند، تبدیل شود.

    وی در ادامه با بیان اینکه نشست تخصصی گردشگری سلامت در این نشست در قالب یک پنل اختصاصی برگزار شد، گفت: فعالان گردشگری در این زمینه حضور داشتند و مباحث مختلفی مطرح شد.همچنین مسائل و مشکلاتی که در ارتباط با گردشگری سلامت در کشور و فارس حاکم است، در این پنل مورد بررسی قرار گرفت.

    سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس تاکید کرد که باید تلاش کنیم جایگاه مجدد فارس و کشور را در گردشگری سلامت به‌دست بیاوریم.

    ضیایی با اشاره به این موضوع که طرح جامع گردشگری فارس در دست تدوین است، ابراز امیدواری کرد که براساس آن مشکلات این حوزه مرتفع شود.

    وی نظام‌مند نبودن جذب گردشگری پزشکی، کمبود تجهیزات بیمارستانی، عدم امکان جابجایی پول و وجه نقد از طریق کردشگران در داخل، عدم پوشش بیمه‌ها، عدم دریافت گواهینامه‌های بین‌الملل توسط بعضی از بیمارستان‌ها، حضور دلالان و واسطه‌ها، مشکلات صدور ویزا برای گردشگران و استقبال کنندگان از گردشگری سلامت، قوانین ضعیف ناکارآمد در حوزه برخی جرائم پزشکی و…را از جمله مشکلاتی عنوان کرد که در این پنل مورد بررسی قرار گرفت.

    سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس اضافه کرد: پیگیری مجوز ورود و خروج هوایی از مرز هوایی جنوب کشور، ایجاد دفاتر کنسولی در روستاهای هدف گردشگری، تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری، تقویت دفاتر اطلاع‌رسانی گردشگری و … نیز در این پنل تخصصی مطرح شد.

    ضیایی در خاتمه از برنامه‌ریزی برای ایجاد سامانه جامع گردشگری پزشکی استان اشاره کرد.

    انتهای پیام/۴۲۴.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *