عباس فتحی مدیرکل بیمه سلامت استان قم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم گفت: از سال ۱۴۰۰ خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته و هماکنون ۹۰۰ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت قم ثبت شدهاند.
وی با اشاره به روند پوشش بیمهای زوجین نابارور اظهار داشت: پیش از سال ۱۴۰۰، خدمات درمان ناباروری در تعهد بیمهها نبود اما از آن سال به بعد، این خدمات در تعهد سازمانهای بیمهگر قرار گرفت.
فتحی عنوان کرد: هزینههای درمان ناباروری در مراکز دولتی تا ۹۰ درصد تعرفه دولتی، در مراکز عمومی غیردولتی مانند جهاد دانشگاهی تا ۹۰ درصد تعرفه همان مرکز و در مراکز خصوصی تا ۷۰ درصد تعرفه توسط بیمه پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان قم با بیان اینکه ۶۶ قلم داروی مرتبط با درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار دارد، گفت: ۹۰ درصد هزینه این داروها پرداخت میشود و بیمهشده تنها ۱۰ درصد هزینه را میپردازد.
وی ادامه داد: در بخش خدمات پاراکلینیکی نیز ۵۶ قلم آزمایش، ۱۶ خدمت ژنتیک و ۷ نوع تصویربرداری مرتبط با درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار دارد. همچنین خدمات فوقتخصصی مانند IVF، میکرواینجکشن، انتقال جنین و IUI نیز در مراکز طرف قرارداد انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت قم با اشاره به اینکه سه مرکز درمان ناباروری در استان فعالیت میکنند، افزود: با هر سه مرکز قرارداد داریم و زوجین شناساییشده در سامانه، خدمات مورد تعهد را در این مراکز دریافت میکنند.
وی گفت: سال گذشته، مجموعاً ۳۵ میلیارد تومان از سوی بیمه سلامت برای درمان ناباروری در استان قم پرداخت شد.
فتحی در پایان وضعیت قم در ارائه خدمات درمان ناباروری را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: مراکز فعال در قم نسبت به بسیاری از استانهای دیگر، از شرایط بهتری برخوردار هستند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید