شاهرخ یارویسی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: موضوع کشتار غیرمجاز دام یک زخم کهنه بهداشتی در استان است که متأسفانه همچنان در شهرستانهایی مانند کرمانشاه، گیلانغرب و کنگاور ادامه دارد. با وجود پیگیریهای متعدد، هنوز اقدام قاطعی که منجر به توقف کامل این فعالیتها شود، صورت نگرفته است.
ویگفت: مقابله با این معضل نیازمند یک کار تیمی است که شهرداریها به عنوان صاحبان شهر، نیروی انتظامی، دستگاه قضایی، دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی باید در آن نقش فعال داشته باشند.
یارویسی عنوان کرد: در آخرین جلسهای که حدود ۲۰ روز پیش برگزار شد، مصوبات خوبی در زمینه برخورد با کشتار غیرمجاز دام داشتیم، اما متأسفانه حملات اخیر رژیم صهیونیستی باعث شد روند اجرای این برنامهها کند شود که با بازگشت به شرایط عادی، دوباره اجرای این مصوبات را از سر خواهیم گرفت.
وی با اشاره به خطرات بهداشتی جدی ناشی از گوشتهای عرضهشده در مراکز غیرمجاز افزود: از ۱۷۹ بیماری قابل انتقال، ۸۳۲ مورد آن بین انسان و دام مشترک است، ۱۵ تیر، روز جهانی بیماریهای مشترک انسان و دام بود؛ فرصتی برای یادآوری اینکه گوشتهای بدون نظارت میتوانند عامل انتقال بیماریهای خطرناکی به خانوادهها باشند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از شهروندان خواست تا از خرید گوشتهای مشکوک و فاقد نظارت دامپزشکی خودداری کنند و گفت: درست است که این گوشتها ممکن است قیمت پایینتری داشته باشند، اما سلامت خانواده بسیار ارزشمندتر از چند هزار تومان ارزانتر بودن گوشت است.
یارویسی تأکید کرد: در جلساتی که با محوریت دامپزشکی برگزار شده، ما آمادگی کامل برای هماهنگی با سایر دستگاهها را اعلام کردیم، اما انتظار داریم شهرداریها، اجراییات، فرمانداریها و نیروی انتظامی با جدیت بیشتری وارد عمل شوند، همچنین از قضات نیز میخواهیم آرای بازدارنده برای متخلفان صادر کنند.
وی افزود: همه دستگاهها باید مسئولانه پای کار بیایند و با حمایت مردم و افزایش سواد بهداشتی جامعه، تقاضا برای گوشت ناسالم کاهش یابد تا به مرور شاهد حذف این معضل از سطح استان باشیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید