به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در این نشست با اشاره به بازدید امروزش از مسیر جادهای شهرها و روستاهای پیرامونی حوزههای انتخابیه نمایندگان این استان، گفت: مطالبات نمایندگان درباره وضعیت این جادهها عدالت محورانه و با توجه به اقلیم خاص این استان بود.
وی ضمن تقدیر از زحمات زیاد دولتهای گذشته در خصوص توسعه جادههای استان چهارمحال و بختیاری، ادامه داد: اما نتیجه این زحمات، آن چیزی نیست که برای مردم شریف استان که همواره در بزنگاهها با حضورشان در صحنه از کشور و نظام پشتیبانی کرده اند؛ قابل قبول باشد.اگرچه در تمامی سنوات گذشته با مشکلات عدیده ای از جنگ و تحریم و کمبود منابع و … روبرو بودهایم اما با این وجود می توانستیم مدیریت بهتری هم داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی در واکنش به سخنان رئیس اتاق بازرگانی استان در این جلسه که به کمبود منابع مالی، علیرغم نیازهای زیاد این استان بویژه در حوزه راه اشاره داشت؛ گفت: انتظار داشتم شما در سخنانتان به بضاعت های استان و سرمایه ای که بخش خصوصی برای توسعه استان می تواند تامین کند؛ اشاره می کردید. بنده به عنوان عضو کابینه و استاندار به عنوان نماینده دولت در استان؛ وظیفه داریم موانع حضور بخش خصوصی در عرصه فعالیت بیشتر را مرتفع کنیم.
وی با اعلام آمادگی برای تفویض برخی اختیارات وزارت راه و شهرسازی به مسئولان استانی برای تسریع در انجام امور، در واکنش به برخی مطالبات مطرح شده در این جلسه در خصوص مولدسازی و مشارکت عمومی-خصوصی، اظهارداشت: این موارد باید در استان مدیریت شوند و نیازی به دستور از مرکز نیست.مولدسازی وظیفه ماست و برای اجرای آن هر کمکی لازم باشد؛ انجام خواهیم داد.
صادق با تاکید بر ضرورت «خلق منابع مالی جدید» برای ترمیم منابع مالی محدود دولت، ادامه داد: در حال حاضر احصای خانه های سازمانی در دستور کار مولد سازی اموال دولت در تمامی استان هاست. بخشی از این خانهها، کاربری مهمانسرا یافتهاند و بخشی از آنها هم در خدمت «افراد خاص» هستند که معمولا از فرد «خاصی» گرفته میشود و فرد «خاص دیگری» جایگزین او میشود! در حالی که قطعا این قبیل موارد باید در جریان مولدسازی اموال دولت، در خدمت تامین منابع مالی پشتیبان تامین مسکن محرومین قرار بگیرد. در این مسیر همکاران دادستانی هم باید برای آزادسازی این بخش از اموال دولتی، کمک کنند.
عضو کابینه دولت چهاردهم با تاکید بر اینکه «وعدههایی که عملیاتی نمیشوند، سرمایه اجتماعی را کاهش میدهند»، افزود: از همین رو نمی خواهم قولی بدهم که امکان اجرای آن نیست. مصوبات سفرهای استانی و مواردی که مسئولان استان با معاونین وزارت راه و شهرسازی به توافق رسیدهاند را حتما پیگیری میکنیم تا اجرایی شوند.
وی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به راههای استان چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: اتمام ساخت راههایی که کمتر از یک کیلومتر از آنها باقی مانده است را با اولویت بیشتر در دستور کار قرار می دهیم. وی در واکنش به مطالبه نمایندگان و مسئولان استانی در خصوص جاده های استان و تلفات انسانی بالا در آنها نیز گفت: مساله ایمنی راه های شهری و روستایی نیز به طور حتم در کمیسیون ایمنی راه های استان تا حصول نتیجه پیگیری می شوند.
صادق از تلاش وزارت راه و شهرسازی برای تامین زمین جهت ساخت مسکن در ۴۳ شهر این استان سخن گفت و افزود: اغلب مشکلات در این زمینه در شورای برنامه ریزی استان قابل حل است. اینکه ۷۵ هزار نفر از جمعیت این شهر در ۳۵۰ هکتار (یک سوم جمعیت شهر در یک پانزدهم مساحت شهر) گنجانده شده اند؛ حتما مشکلات بعدی در پی خواهد داشت.
وی بر این اساس بر ضرورت تناسب میان جمعیت استان و بارگزاری این جمعیت در پهنه جغرافیایی استان تاکید کرد و یادآور شد: باید به خدمات روبنایی و زیربنایی توجه داشت تا مسکن در شان مردم، تحویل داده شود. ساخت مسکن مهر برای ۴۰ هزارنفر از جمعیت این استان، بدون در نظر گرفتن خدمات روبنایی همچون مدرسه و مسجد و کلانتری و …. زیبنده نیست و حتما باید از ظرفیت دیگر نهادها همچون سازمان نوسازی مدارس و … برای این منظور استفاده کرد.
وزیر راه و شهرسازی در واکنش به مطالبه یکی از نمایندگان در خصوص طرح تفصیلی جامع شهرکرد، نیز گفت: توپوگرافی خاص این شهر، مضییقات و محدودیتهایی دارد.
مگر چقدر میتوان مساحت شهر را افزایش داد؟ چرا برای اراضی داخل شهر فکری نمیشود؟ طرح تفصیلی شهرکرد باید به گونه ای مصوب شود که به این سوالات پاسخ لازم را بدهد. این طرح نیازمند بازمعماری در نگرش است تا از اراضی داخل شهر برای مولدسازی و جمعیت پذیری استفاده بهینه شود.
وی همچنین در پاسخ به مطالبات نماینده کامیون داران و رانندگان حمل و نقل عمومی و جاده ای استان که خواستار برخورد با شرکتهای باربری و بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی رانندگان بود نیز اظهار داشت: بخشی از مشکلات شما عزیزان که در بحبوحه حملات رژیم صهیونیستی جانانه پای کار آمدیدی؛ همچون ساماندهی شرکت های باربری در حوزه وظایف وزارت راه است که در دستور کار قرار دارد. دیگر مطالباتتان را نیز پیگیری خواهیم کرد.
وزیر راه و شهرسازی در پایان سخنان خود؛ وفاق و همدلی مردم در مواجهه با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی علیه کشورمان را مرحمی بر داغ شهدای عزیز در این جنگ دانست و افزود: بعد از افتخار آفرینی نظامیان و مردم در این جنگ تحمیلی، مسئولیت دولت در راستای خدمتگزاری به مراتب بیشتر از قبل شده است.
دیدگاهتان را بنویسید