×
×

دو طرح کلیدی وزارت راه و شهرسازی در قانون برنامه هفتم توسعه بررسی و تصویب شد

  • کد نوشته: 68034
  • ۲۱ تیر
  • 1 بازدید
  • ۰
  • به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دومین جلسه شورای راهبری برنامه هفتم توسعه به میزبانی معاونت برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، امروز شنبه ۲۱ تیرماه در ساختمان دادمان برگزار شد. در این نشست، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه و معاونان مرتبط حوزه‌های مسکن، […]

    دو طرح کلیدی وزارت راه و شهرسازی در قانون برنامه هفتم توسعه
بررسی و تصویب شد

    به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دومین جلسه شورای راهبری برنامه هفتم توسعه به میزبانی معاونت برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، امروز شنبه ۲۱ تیرماه در ساختمان دادمان برگزار شد. در این نشست، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه و معاونان مرتبط حوزه‌های مسکن، معماری، شهرسازی، بازآفرینی شهری، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌ها حضور داشتند.

    در جریان جلسه، “امیر فرجامی” و “احمد آتشک” به عنوان ناظران اجرایی و مالی قانون برنامه هفتم توسعه معرفی شدند. همچنین دو طرح پیشران از چهار طرح جزء ماده ۱۱۹ قانون برنامه هفتم که شامل ساخت هواپیمای بومی مسافری و هم‌افزایی بخش صنعت، معدن و مسکن بود، ارائه شد و پس از بررسی به تصویب رسید.

    بر اساس تصمیمات جلسه، اصلاحات لازم در هماهنگی معاونت مسکن و ساختمان و سازمان هواپیمایی کشوری با معاونت برنامه‌ریزی و مدیریت منابع انجام خواهد شد تا گزارش نهایی و پیشنهادات قابل ارائه به دولت تا ۱۳ مردادماه آماده شود.

    سیدعبدالله ارجاعی، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، در حاشیه نشست با اشاره به رفع نقیصه نظارت در قانون برنامه‌های پنج‌ساله گذشته، گفت: ماده ۱۱۸ قانون برنامه هفتم توسعه فرایند مشخص و منظمی را برای نظارت بر اجرا و تحقق اهداف قانون تعیین کرده است.

    به گفته وی، شورای راهبری برنامه هفتم توسعه  با حضور معاون اول رییس جمهور و اعضای مشخص شده در قانون از جمله وزیر راه و شهرسازی، به طور ماهانه تشکیل می‌شود و اجرای برنامه را رصد می‌کند.

    گفتنی است، این جلسه که با پیشنهاد معاونت برنامه‌ریزی و مدیریت منابع و تایید وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، گامی مهم در جهت ارتقای روند نظارت و مدیریت اجرای برنامه هفتم توسعه در حوزه راه و شهرسازی به شمار می‌رود.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *