×
×

بسیج همه ظرفیت‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفرهای اربعین ۱۴۰۴

  • کد نوشته: 69442
  • ۲۴ تیر
  • 3 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهدی خضری اظهار کرد: همانند سال‌های گذشته شش مرز خروجی مهران، خسروی، چذابه، شلمچه، تمرچین و باشماق به‌عنوان گذرگاه‌های رسمی زائران اربعین تعیین و سه مرز میرجاوه، ریمدان و دوغارون نیز برای تردد زائران افغانستانی و پاکستانی، […]

    بسیج همه ظرفیت‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای
سفرهای اربعین ۱۴۰۴

    به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهدی خضری اظهار کرد: همانند سال‌های گذشته شش مرز خروجی مهران، خسروی، چذابه، شلمچه، تمرچین و باشماق به‌عنوان گذرگاه‌های رسمی زائران اربعین تعیین و سه مرز میرجاوه، ریمدان و دوغارون نیز برای تردد زائران افغانستانی و پاکستانی، به‌عنوان مبادی ورود پیش‌بینی شده‌اند.

    وی با اشاره به آغاز پیش‌فروش بلیت سفرهای اربعین از ۲۵ تیرماه، از اجرای طرح جابه‌جایی زائران در بازه زمانی چهارم تا ۲۵ مردادماه خبر و بیان کرد:  طرح “یک‌سر خالی” در ناوگان حمل‌ونقل با هدف خدمت‌رسانی به زائران به مسیرهای مرزی گسیل می‌شود، تا ضمن تأمین ظرفیت، امکان ارائه خدمات با نرخ‌های مناسب فراهم شود.

    معاون حمل‌ونقل جابه‌جایی گسترده ناوگان به سوی مرزهای اربعینی را همزمان با اوج سفرهای تابستانی ذکر و تصریح کرد: برای جلوگیری از اختلال در جریان حمل‌ونقل داخلی برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از ۳۰۰۰ دستگاه ناوگان متعلق به سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان کشور انجام شده است.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود به سهم ۷۰ درصدی مرز مهران برای بازگشت زائران در کل مراجعات خروجی از عراق اشاره و تاکید کرد: به دلیل نزدیکی جغرافیایی مهران به کربلا، تمرکز ناوگان در این محور به ویژه‌ در حوزه ایمنی و خدمات‌رسانی در مسیرهای منتهی به آن خواهد بود.

    به گفته معاون حمل‌ونقل سازمان اقدامات ایمن‌سازی محورها، دو بانده‌سازی مسیرها، تجهیز مجتمع‌های خدمات رفاهی، استقرار موکب‌ها، و هشدارهای ایمنی برای استفاده از این امکانات پس از عبور از مرز، از جمله تدابیر اتخاذشده برای کاهش سوانح احتمالی است.

    خضری با تأکید بر مسئولیت‌های طرف عراقی در همکاری برای مدیریت بازگشت زائران، از رایزنی‌های بین‌دولتی برای افزایش هم‌افزایی و مدیریت بهینه ازدحام در روزهای پایانی مراسم خبر داد و تصریح کرد: طرف عراقی متعهد شده است از ظرفیت ناوگان خود برای تسهیل حرکت زائران به‌سمت مرزها استفاده کند.

    وی با تأکید بر نقش حیاتی آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی برای مدیریت هوشمندانه سفرهای اربعین، از زائران خواست تا سفر خود را با استفاده از بازه زمانی گسترده اول صفر تا پایان اربعین برنامه‌ریزی و افزود: سامانه جامع “راوی” با هدف نمایش وضعیت مسیرها، حجم سفر، ظرفیت فروش بلیت و سایر اطلاعات حیاتی طراحی شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است.

    خضری با تأکید بر لزوم همکاری متقابل میان مردم و دستگاه‌های اجرایی، خاطرنشان کرد: موفقیت طرح بزرگ اربعین با رعایت اصول سفر، توجه به اطلاعیه‌های رسمی، استفاده از مسیرهای جایگزین، و ثبت‌نام به‌موقع در سامانه‌های پیش‌بینی شده است.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *