×
×

۶ هزار و ۸۱۴ تن ماهی استخوانی در دریای خزر صید شد

  • کد نوشته: 26277
  • ۲۰ فروردین
  • 4 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات گفت از ابتدای فصل صید در مهر ماه سال ۱۴۰۳ تا ۱۰ فروردین سال جاری نزدیک به ۶ هزار و ۸۱۴ تن ماهیان استخوانی در دریای خزر صید شده است.

    ۶ هزار و ۸۱۴ تن ماهی استخوانی در دریای خزر صید شد
    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رضا عباسپور نادری با بیان اینکه از ابتدای فصل صید در مهر ماه سال ۱۴۰۳ تا ۱۰ فروردین سال جاری نزدیک به ۶ هزار و ۸۱۴ تن ماهیان استخوانی در دریای خزر صید شده است، گفت: از این میزان چهار هزار و ۱۳۲ تن ماهی سفید، حدود ۲ هزار و ۳۰۹ تن ماهی کفال، نزدیک به ۲۷۷ تن ماهی کپور و ۹۶ تن سایر گونه‌ها بوده است.

    وی، از افزایش حدود پنج درصدی صید ماهی سفید در دریای خزر طی این مدت نسبت به سال قبل خبر داد و علت این امر را ناشی از اقدامات سازمان شیلات ایران در حوزه بازسازی ذخایر و رهاسازی بچه ماهی سفید در رودخانه‌های منتهی به دریای خزر عنوان کرد و گفت: بر اساس برآورد اولیه، سهم استان گیلان از صید ماهیان استخوانی نزدیک به سه هزار و ۹۰۰ تن، مازندران ۲ هزار و ۹۰۰ تن و گلستان نزدیک به ۱۰۰ تن بوده است.

    ضرورت جلوگیری از صید ماهی با شیوه‌های مخرب

    این مسئول ادامه‌داد: بر اساس برآوردها، میزان صید ماهیان استخوانی در استان مازندران پنج درصد افزایش نشان می‌دهد و میزان صید در استان گیلان مشابه سال گذشته است.

    عباسپور نادری با اشاره به اینکه میزان صید ماهیان استخوانی در استان گلستان کاهش چشمگیری داشته است، تغییرات اقلیمی، فعالیت‌های اکتشافی در دریای خزر در محدوده آب‌های این استان و کاهش فعالیت صید و دریاروی را از دلایل صید کمتر نسبت به سال ۱۴۰۲ برشمرد.

    وی اظهار داشت: در فعالیت صید طی ۶ ماهه گذشته نزدیک به ۱۱۰ پره صیادی در سه استان شمالی کشور در قالب تعاونی‌ها و تشکل‌های صیادی مشارکت داشته‌اند.

    مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: هر تعاونی دارای ۵۰ تا ۸۰ نفر عضو است و همه اعضا زیر پوشش بیمه صیادی تامین اجتماعی قرار دارند.

    وی با بیان اینکه ۱۷ فروردین امسال پایان رسمی فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر اعلام شده است، افزود: کمیته مدیریت صید مرکز در ۱۶ فرودین امسال تاریخ پایان صید ماهیان استخوانی را مصوب کرد و فقط تعدادی از تعاونی‌های پره که در امر بازسازی ذخایر و تامین مولدین همکاری و مشارکت دارند، امکان ادامه فعالیت برایشان فراهم شده است.

    انتهای پیام/

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *