×
×

تکلیف مرحله سوم همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان کشوری روشن شد

  • کد نوشته: 27495
  • ۲۳ فروردین
  • 0 بازدید
  • ۰
  • در نشست خبری امروز، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از اجرای مرحله دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، افزایش سقف وام قرض‌الحسنه، بهبود بیمه تکمیلی و توسعه خدمات رفاهی برای بازنشستگان خبر داد. حجت میرزایی همچنین ضمن تشریح چالش‌های ساختاری صندوق، از تلاش‌های این نهاد برای ارتقای تاب‌آوری اقتصادی و پاسخگویی به مطالبات مزدی و درمانی بازنشستگان سخن گفت

    تکلیف مرحله سوم همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان کشوری روشن شد

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری جزئیات اجرای مرحله دوم طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری را تشریح کرد.

    نشست خبری حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، صبح امروز شنبه ۲۳ فروردین ماه، در ساختمان این صندوق برگزار شد.

    در ابتدای این نشست، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: صندوق‌های بازنشستگی به‌عنوان نهادهای سرمایه‌گذاری در  نظام اقتصادی به شمار می‌روند و با سرمایه‌گذاری و ذخایر منابع از محل بیمه پردازی بازنشستگان تلاش می‌کنند تا به بازیگران اقتصادی فعال کشور تبدیل شوند.

    وی افزود: در سال جاری باتوجه‌ به نام‌گذاری سال و سیاست‌های رسمی نظام و برآورد از شرایط محیطی ایران و الزامات برنامه تسویه هفتم ما چند سیاست را پیگیری خواهیم کرد، تکمیل زنجیره‌های ارزش ملی و جهانی، سرمایه‌گذاری در زمینه‌های پایین‌دستی در صنایع پتروشیمی و فولاد و جلوگیری از خام‌فروشی و افزایش تاب‌آوری اجتماعی و افزایش اشتغال، در دستور کار است و باید این سیاست‌ها درگذشته پیگیری می‌شد.

    مدیرعامل سازمان بازنشستگی کشوری درباره کاهش نرخ پشتیبانی در صندوق بازنشستگی، بیان کرد: نرخ پشتیبانی در صندوق عدد نیم است و این میزان قبال قبول نیست، این نباید از ۶ کمتر باشد و به طور مستمر کاهش پیدا کرده است. ما در یک دهه گذشته هیچ بیمه شده جدیدی نداشته‌ایم و تمام استخدامی‌ های دولت به تأمین اجتماعی و صندوق‌های دیگر منتقل شده‌اند. دولت باید استخدامی‌ها را به این صندوق منتقل کند که تاکنون صورت نگرفته است و به سایر صندوق‌ها منتقل شده‌اند.

    وی ادامه داد: ادغام صندوق‌های بازنشستگی فعلاً در دستور کار نیست و این باید بررسی شود چرا که این موضوع چندوجهی است و تصمیمی است که باید به طور بین‌‌النسلی اتخاذ شود.

     میرزایی تأکید کرد: با توجه به الزام برنامه هفتم برای خروج از بنگاه‌داری، صندوق به سمت سهام‌داری زیر ۲۰ درصد و کمک به جبران آسیب‌هایی که درگذشته از طریق خصوصی‌سازی صورت‌گرفته حرکت کرده است.

    وی از تلاش برای افزایش خدمات رفاهی بازنشستگان سخن گفت و عنوان کرد: درگذشته طرح‌هایی مانند طرح یاری اجرا می‌شد که در مقطعی متوقف شد اما امسال همان طرح‌ها با ابعاد گسترده‌تری برای خریدهای اقساطی، مسافرت‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و برخورداری از خدمات درمانی بهتر و بهره‌مندی از سبد متنوع کالا استفاده می‌شود که جزئیات آن در دهه اول اردیبهشت اعلام خواهد شد.

    وام بازنشستگان ۵۰ میلیونی شد! 

    میرزایی در بخش دیگری به افزایش سقف وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اشاره و عنوان کرد: افزایش سقف وام قرض‌الحسنه بازنشستگان از ۳۰ میلیون به ۵۰ میلیون تومان یکی از اقداماتی است که از اول اردیبهشت‌ماه اجرای آن آغاز خواهد شد. هم اکنون در مرحله نام‌نویسی و اولویت‌بندی قرار داریم و اگر تعداد متقاضیان نسبت به تعداد وام‌ها کمتر باشد به همه وام پرداخت می‌شود اما اگر تعداد بیشتر باشد مجبوریم بر اساس امتیازبندی اولویت‌بندی کنیم.

    وی عنوان کرد که پیش‌بینی شده تا ۳۵۰ هزار وام قرض‌الحسنه در سال ۱۴۰۴ به بازنشستگان پرداخت شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی در بخش دیگری از صحبت‌هایش، از گلایه‌ها درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان سخن گفت و ابراز کرد: از اردیبهشت‌ماه سال گذشته تا دو هفته گذشته، هیچ بخشی از این خسارات به آنها پرداخت نشده بود و ما شرمنده بازنشستگان شدیم. عامل اصلی این موضوع، عدم همکاری شرکت بیمه‌کننده بود. خوشبختانه موانع برطرف شده و از هفته گذشته خسارات بیمه فروردین تا شهریور ۱۴۰۳ پرداخت شد؛ خسارات بیمه بیماران خاص بازنشسته نیز پرداخت شده است. خسارات مهرماه تا اسفندماه نیز امید است در همین هفته بازپرداخت شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: بازنشستگان به دلایل متعددی از جمله زیرساخت ضعیفی که شرکت بیمه‌کننده خدمات درمانی در سال ۱۴۰۳ داشته، درخواست تغییر داشتند، مناقصه اول در این زمینه انجام شده و مناقصه دوم در حال اجراست و به نظر تا پایان هفته نتیجه مناقصه مشخص می‌شود.میرزایی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری جلسات با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، اصلاح جدول تعهدات بیمه تکمیلی درمان و اصلاح رویه‌ها در سال جاری، خدمات درمانی تکمیلی بهتری نسبت به سال گذشته به بازنشستگان ارائه شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: یکی از موضوعات دیگری که به دلایل متعددی از سال ۱۴۰۱ شکل‌گرفته و تاکنون ادامه یافته، تأخیر در بازپرداخت کسورات بازنشستگان به برخی از سازمان‌ها و نهادهای ارائه‌دهنده خدمات بازنشستگان بوده است. در همین راستا تلاش کردیم تا این فاصله به ۲ ماه برسد و امیدواریم تا دهه اول اردیبهشت‌ماه به طور کامل بدهی‌هایی که صندوق بازنشستگی دارد، به طور کامل تسویه شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بازنشستگان تصریح کرد: بازنشستگان به دلایل متعددی از جمله زیرساخت ضعیفی که شرکت بیمه‌کننده خدمات درمانی در سال ۱۴۰۳ داشته، درخواست تغییر داشتند، مناقصه اول در این زمینه انجام شده و مناقصه دوم در حال اجراست و به نظر تا پایان هفته نتیجه مناقصه مشخص می‌شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنان خود از پیگیری برای اجرای ماده ۸۵ قانون خدمات کشوری خبر داد و یادآور شد: از ماه‌ها پیش به‌طور جدی پیگیر اجرای ماده ۸۵ قانون خدمات کشوری هستیم. این ماده‌قانونی به‌صراحت می‌گوید همه دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند که بیمه درمان تکمیلی را برای کارکنان، بازنشستگان و خانواده‌های آنها به طور هماهنگ اجرا کنند اما تاکنون به دلایلی از جمله کمبود منابع، دولت از اجرای این قانون بازمانده است و از دی‌ماه گذشته جلسات مکرری در دولت و مجلس داشتیم و در تلاشیم تا با سازمان برنامه‌وبودجه و دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه وزارت آموزش‌وپرورش این موضوع محقق شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین با اشاره به متناسب‌سازی حقوق‌ بازنشستگان، عنوان کرد: سال گذشته اولین سالی بود که متناسب‌سازی اجرا شده و در دوره سه‌ماهه دی بهمن و اسفند، یک میلیون و ۷۰۰ هزار حکم متناسب‌سازی برای بازنشستگان صادر شد که برخی از بازنشستگان وابسته به دیوان محاسبات، قضات و همچنین مخابراتِ پس از خصوصی‌سازی و چند سازمان دیگر جامانده بودند که در آخرین روزهای سال گذشته جداول‌شان ابلاغ شد و تا پایان فروردین احکام آنها نیز صادر خواهد شد. البته ما امروز بازنشسته‌ای نداریم که حکم متناسب‌سازی سال اول را دریافت نکرده باشد.

    کانال تلگرام گسترش نیوز

    اینستاگرم گسترش نیوز


    منبع:

    ایلنا



    کدخبر:
    ۳۵۰۴۹۵


    امیر خیرخواهان

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *