×
×

بازنگری طرح توسعه و عمران شهر بندرخمیر در هرمزگان

  • کد نوشته: 26320
  • ۲۰ فروردین
  • 5 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان، عباس آذر پیکان معاون شهرسازی ومعماری راه و شهرسازی هرمزگان از بازنگری در طرح تفصیلی شهر بندرعباس خبر داد. آذرپیکان با بیان این مطلب عنوان کرد: اجرای این طرح پس از طی سالها و گذشت افق زمانی طرح […]

    بازنگری طرح توسعه و عمران شهر بندرخمیر در هرمزگان

    به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان، عباس آذر پیکان معاون شهرسازی ومعماری راه و شهرسازی هرمزگان از بازنگری در طرح تفصیلی شهر بندرعباس خبر داد.

    آذرپیکان با بیان این مطلب عنوان کرد: اجرای این طرح پس از طی سالها و گذشت افق زمانی طرح توسعه و عمران ملاک عمل؛ با همکاری شهرداری بندر خمیر و راه و شهرسازی هرمزگان و مشاور ذیصلاح شهرسازی در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ کلید خورد.

    وی ادامه داد: در راستای بازنگری این طرح پس از تصویب در مراجع قانونی استانی در جلسه کمیته انطباق مصوبات شورای برنامه ریزی و توسعه استانها با سیاست های شورایعالی شهرسازی و معماری ایران مطرح و پس از بررسی توسط کمیته فنی در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران مصوب و به استان ابلاغ شد.

    آذرپیکان اضافه کرد: بندرخمیر به عنوان یکی از مهمترین شهرها در غرب استان هرمزگان از اهمیت ویژه ای به لحاظ جمعیتی، اقتصادی و گردشگری برخوردار است لذا بر همین اساس است که نظم بخشی به ساخت و سازهای شهری بندرخمیر از طریق تهیه و اجرای دقیق و صحیح طرح های جامع و ایجاد ساز و کارهای قانونی با توجه به گسترش پویش شهرنشینی این شهر می تواند مهمترین هدف شهرسازی و مدیریت شهری برای این طرح تلقی شود.

    معاون شهرسازی و معماری استان در تشریح جزئیات بازنگری طرح توسعه و عمران شهر بندرخمیر گفت: این شهر در افق پیشنهادی سال ۱۴۱۵ دارای ۳۴ هزار  نفر جمعیت خواهد بود و محدوده ای به میزان ۹۸۳ هکتار نیز برای آن پیش بینی شده است.

    آذرپیکان همچنین یکی از دستاوردهای مهم تهیه طرح جامع را زیست پذیری شهرها دانست و کیفی‌سازی‌ زندگی را از جمله دلایل تهیه طرح جامع عنوان و اظهار کرد: با توجه به ماهیت گردشگری این منطقه، رویکرد اصلی در تهیه طرح توسعه و عمران شهر بندرخمیر حفظ و افزایش اراضی گردشگری و جلوگیری از تخریب این اراضی است زیرا در طرحهای جامع فقط کالبد شهری مدنظر نیست بلکه بهبود زیست شهری شهروندان، هدف اساسی اینگونه طرح‌هاست.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *