به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، رضا اکبری ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات انجام شده در جابهجایی کالاهای اساسی در سال گذشته، اظهار داشت: رانندگان، شرکتهای حمل کالا و انجمنهای صنفی این بخش گرداننده اصلی چرخ اقتصاد کشور هستند و رساندن کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم اقدامی جهادی، ارزشمند و خداپسندانه است.
وی افزود: طی برگزاری نشستهای تخصصی در سال گذشته، مشکلات صنف شرکتها و رانندگان، بررسی و دستهبندی شد و تلاش میشود در سالجاری با همراهی و پیگیری متصدیان و متولیان، تغییر و تحول خوبی رقم بخورد.
معاون وزیر و رئیس سازمان خاطر نشان کرد: راهاندازی سامانه ملی حمل و نقل کالا و راهبری و نظارت بر اطلاعات این سامانه توسط انجمنهای صنفی، میتواند بخش قابل توجهی از مشکلات از جمله توزیع عادلانه بار براساس منافع ذینفعان را مرتفع کند.
اکبری همچنین بازنگری در ضوابط فعالیت شرکتهای بزرگمقیاس هوشمند و بازارگاهها را از دیگر اقدامات در سالجاری بیان کرد و افزود: با توجه به گذشت چهار سال از فعالیت شرکتهای بزرگمقیاس هوشمند و بازارگاههای حملونقل، برای بهبود خدماترسانی و فعالیت در این بخش، نیازمند به بازنگری ضوابط و طراحی سامانههای نظارتی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآورشد: راهاندازی صندوق بیمه رانندگان در قانون توسعه حملونقل پیشبینی شده است و در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی، کمک موثری در رفع مشکلات بیمه رانندگان محسوب میشود.
این گزارش میافزاید مهدی خضری معاون حمل و نقل سازمان راهداری وحمل و نقل جادهای، ضمن تقدیر از حمایتهای رئیس سازمان در رسیدگی و رفع مشکلات بخش حملونقل جادهای، هدف اصلی برنامهها در راستای به حداقل رساندن مشکلات شرکتها و رانندگان در سالجاری را به ویژه توزیع عادلانه بار، نوسازی ناوگان، ساماندهی فعالیت شرکتهای بزرگمقیاس هوشمند و بازارگاههای حملونقل و وانت بارها عنوان کرد.
در این نشست، مدیرکل دفترحمل و نقل کالا، مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک، مشاور ریاست و مدیرکل دفتر ریاست، روسای انجمن های صنفی شرکتها و رانندگان حمل کالا، ناوگان حمل فرآوردههای نفتی، وانتبار، بازارگاههای حمل و نقل و اتحادیه شرکتهای تعاونی کامیونداران و انجمن بوژی داران و ناوگان فوق سنگین حضور داشتند و برنامهها و پیشنهادهای راهبردی در این بخش را بیان کردند.
دیدگاهتان را بنویسید