×
×

جذب ۴۵۰۰ تن قیر در سال ۱۴۰۳ برای بافت فرسوده استان چهارمحال و بختیاری

  • کد نوشته: 31308
  • ۳۱ فروردین
  • 2 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(چهارمحال و بختیاری)،خدایار باقری، مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری در حاشیه سفر مدیرعامل شرکت بازآفرینی ایران به استان اظهار کرد: حوزه راه و شهرسازی به عنوان یکی از عوامل کلیدی در ارتقای رفاه عمومی جامعه شناخته می‌شود، این حوزه به ویژه در زمینه بهبود بافت‌های فرسوده تاریخی و مناطق مختلف […]

    جذب ۴۵۰۰ تن قیر در سال ۱۴۰۳ برای بافت فرسوده استان چهارمحال
و بختیاری

    به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(چهارمحال و بختیاری)،خدایار باقری، مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری در حاشیه سفر مدیرعامل شرکت بازآفرینی ایران به استان اظهار کرد: حوزه راه و شهرسازی به عنوان یکی از عوامل کلیدی در ارتقای رفاه عمومی جامعه شناخته می‌شود، این حوزه به ویژه در زمینه بهبود بافت‌های فرسوده تاریخی و مناطق مختلف شهری نقش مهمی دارد.

    وی افزود: در دو تا سه سال اخیر فعالیت‌ها در زمینه بهسازی بافت‌های فرسوده در استان با رضایت کمتری روبه‌رو شده است، با این حال، مسئولان اداره کل راه و شهرسازی استان تلاش می‌کنند این روند را تغییر و بهبود شرایط را تسریع کنند.

    مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری گفت: به منظور بررسی و رفع مشکلات موجود، اولین جلسه ستاد بازآفرینی استان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، هدف این جلسه، انعکاس مطالبات استانی و بررسی نیازهای اساسی شهرها و شهرستان‌ها بود.

    باقری تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین محورهای این جلسه، بررسی اعتبارات لازم برای پروژه‌های نیمه‌تمام در سطح شهرها بود، همچنین در این جلسه تأمین اعتبار برای بهسازی بافت‌های فرسوده و افزایش سرعت آسفالت معابر مورد بحث قرار گرفت.

    وی ادامه داد: در سال مالی ۱۴۰۳، چهارمحال‌وبختیاری بیشترین مقدار قیر را در کشور به میزان چهار هزار و ۵۰۰ تن برای بافت فرسوده دریافت کرد که این اقدام به تحول زیرساخت‌های شهری کمک زیادی خواهد کرد.

    مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: امیدواریم با آماده‌سازی معابر و انجام پروژه‌های مختلف، در سال‌های آینده، اعتبارهای بهتری برای استان تخصیص پیدا کند و تلاش‌های بیشتری در زمینه بهسازی بافت‌های فرسوده انجام شود.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *