×
×

ایجاد هم‌افزایی ظرفیت‌های ملی و استانی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در آذربایجان شرقی

  • کد نوشته: 40498
  • ۱۸ اردیبهشت
  • 0 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ( آذربایجان شرقی ) نوذرپور معاون وزیر و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان های دولتی و تاسیسات عمومی و همراهان ایشان شریفی مدیرکل مناطق یک و دو سازمان مجری و نیکمرام عضو هیات مدیره سازمان مجری با هدف بازرسی و بازدید از پروژه ها و ساختمان های اداری […]

    ایجاد هم‌افزایی ظرفیت‌های ملی و استانی برای تکمیل پروژه‌های
نیمه‌تمام در آذربایجان شرقی

    به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ( آذربایجان شرقی ) نوذرپور معاون وزیر و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان های دولتی و تاسیسات عمومی و همراهان ایشان شریفی مدیرکل مناطق یک و دو سازمان مجری و نیکمرام عضو هیات مدیره سازمان مجری با هدف بازرسی و بازدید از پروژه ها و ساختمان های اداری استان وارد تبریز شدند.

    این جلسه با حضور معاون وزیر و هیات همراه، سرمست استاندار آذربایجان شرقی، محمدی معاون امور عمرانی استاندار، نجفیان مدیرکل راه و شهرسازی، فتح زاده مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری، رستمی مهر معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی و دیگر مسئولین و مقامات استانی در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد.

    علی نوذرپور معاون وزیر و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان های دولتی و تاسیسات عمومی در خصوص پروژه ندامتگاه تبریز گفت: بر اساس گزارش های ارائه شده ندامتگاه یا زندان جدید تبریز، با پیشرفت کلی ۲۱ درصد و پیشرفت فاز اول آن به ظرفیت ۱۵۰۰ نفر، ۴۵ درصد است. در سال جاری، ۱۲۷ میلیارد تومان بودجه برای آن پیش‌بینی شده است؛ در حالی که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه، ۱۳۰۰ میلیارد تومان است. براین اساس مقرر شد اعتبار مورد نیاز آن از محل قانون مولدسازی دارایی‌های دولت و با هماهنگی دستگاه قضایی، سازمان برنامه و بودجه و شهرداری تبریز تامین شود.

    نوذرپور در خصوص اهمیت و ضرورت ساخت این ندامتگاه گفت؛ این پروژه برای افزایش ظرفیت و رفع کمبود فضای لازم ندامتگاه مرکزی تبریز و تبدیل محل فعلی به فضای شهری در مرکز شهر و ایجاد مرکز بازپروری و اصلاح و ارشاد زندانیان پیش بینی شده است.

    مدیرعامل سازمان مجری در ادامه سخنان خود در خصوص پروژه ورزشگاه بناب گفت؛ ورزشگاه ۱۵هزار نفری بناب ۸۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. اعتبار مصوب این پروژه در سال جاری ۲۲ میلیارد تومان است و ۶۰ میلیارد تومان هم از محل اعتبارات استانی تامین می‌شود.

    وی در در مورد پروژه بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی بناب گفت؛ این بیمارستان با ۱۷ هزار متر مربع زیربنا که کل پیشرفت فیزیکی آن ۱۵ درصد و پیشرفت ساختمان آن ۳۵ درصد است که تاکنون ۷۵ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و امسال نیز ۶۷ میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش‌بینی شده و مقرر شد مابقی اعتبار مورد نیاز آن از محل مولدسازی تامین شود.

    ایشان در مورد پروژه بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شهرستان مراغه گفت، این بیمارستان که پیش از این ۱۰۰ تخت آن به بهره‌برداری رسیده است، در مجموع ۹۶ درصد پیشرفت دارد و برای تکمیل آن ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. بودجه مصوب این پروژه در سال جاری ۳۳ میلیارد تومان است و ۸۰ میلیارد تومان دیگر از محل اعتبارات استانی تامین خواهد شد.

    نوذرپور در ادامه گفت، بیمارستان ۳۵۰ تخت‌خوابی مراغه که عملیات اجرایی آن از اوایل سال گذشته آغاز شده، امسال برای آن ۴۲ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده و مقرر شد مابقی اعتبار مورد نیاز آن از محل مولدسازی و مشارکت بخش خصوصی تامین شود.

    سرمست استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های عمرانی در ارتقای کیفیت خدمات عمومی، بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام در بخش عمومی و دولتی تاکید کرد و گفت: با توجه به نقش این پروژه‌ها در رفع نیازهای مردم و بهبود روند خدمت‌رسانی، باید با هماهنگی دستگاه‌های مسئول، به سرعت به مرحله بهره‌برداری برسند.

    نجفیان مدیرکل راه و شهرسازی ضمن قدردانی از حضور معاون وزیر و تشکیل جلسات هم افزایی در خصوص پروژه های مهم استانی و ملی گفت؛ در استان آذربایجان شرقی ۵ پروژه مهم داریم که پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند، اما تکمیل آنها نیازمند اعتبارات ملی و استانی است.

    وی خاطرنشان کرد که در صورت تحقق اعتبارات این ساختمان ها، اداره کل راه و شهرسازی پیگیری های خود را در جهت تسریع روند عملیانی انجام خواهد داد.

     

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *