به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادرودریانوردی، بهرام زراعت طلب اظهار کرد: تعمیرات مذکور که بخشی از برنامههای سالانه معاونت فنی و مهندسی این اداره کل در حوزه تجهیزاتی با محوریت بهبود عملکرد و افزایش ایمنی شناورها است، نقش مهمی در حفظ آمادگی عملیاتی ناوگان دریایی استان ایفا کرده است.
وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون تعمیرات اساسی و زیرآبی شناورهایی از جمله لایروب هاپر ساکشن یاسین، لایروب چنگکی مهاجر، بارج شهید خدادادی، راهنمابر قیام۹، یدک کش گلزار و قایق ناجی ۱۴ با بهره گیری از توان و دانش نیروهای متخصص و توانمند فعال در شرکتهای طرف قرارداد این اداره کل و داک یاردهای منطقه، تحت نظارت کارشناسان و مشاورین متخصص تجهیزاتی انجام گرفته است.
معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه در راستای ایمنی، تعمیرات مذکور باید به صورت مدون صورت بپذیرد، خاطرنشان کرد: به طور کلی تعمیرات اساسی شناورها شامل بررسی و در صورت نیاز بازسازی بخشهای موتوری، سیستمهای هیدرولیکی، برق و الکترونیک و غیره است که به منظور افزایش عمر مفید و بهبود کارکرد سیستمهای شناور انجام میشود.
زراعت طلب با اشاره به اینکه تعمیرات زیرآبی و نگهداری از بدنه شناورها شامل بررسی، ترمیم، مقاومسازی و رنگ آمیزی قسمتهای مختلف شناور است، تصریح کرد: این تعمیرات به دلیل جلوگیری از خوردگی و آسیب به بدنه از اهمیت ویژهای در ایمنی برخوردار بوده و به صورت مدون و مستمر میبایست انجام شود.
وی اذعان کرد: با توجه به حجم بالای تعمیرات اساسی و زیرآبی انجام شده در یک سال گذشته شاهد افزایش سطح آماده به کاری شناورهای ملکی اداره کل هستیم که این امر بستری ایمن و مطلوب جهت انجام عملیات های مختلف دریایی را فراهم میکند.
دیدگاهتان را بنویسید