×
×

ضرورت تدوین برنامه‌ای جامع و علمی جهت بازسازی اصولی مناطق آسیب‌دیده

  • کد نوشته: 45766
  • ۲۹ اردیبهشت
  • 0 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه بررسی سیاست‌های پیشگیری و کاهش خطرات بلایای طبیعی به ریاست رضا نفیسی، رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل‌ونقل و پدافند غیرعامل وزارت راه و شهرسازی با حضور نمایندگان معاونت مسکن و ساختمان، معاونت شهرسازی و معماری، سازمان هواشناسی کشور، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و […]

    ضرورت تدوین برنامه‌ای جامع و علمی جهت بازسازی اصولی مناطق
آسیب‌دیده

    به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه بررسی سیاست‌های پیشگیری و کاهش خطرات بلایای طبیعی به ریاست رضا نفیسی، رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل‌ونقل و پدافند غیرعامل وزارت راه و شهرسازی با حضور نمایندگان معاونت مسکن و ساختمان، معاونت شهرسازی و معماری، سازمان هواشناسی کشور، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد.

    هدف این جلسه، بررسی اقدامات وزارت راه و شهرسازی در راستای تحقق سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در زمینه پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه بود.

    در این نشست بر ضرورت تدوین برنامه‌ای جامع و علمی جهت بازسازی اصولی مناطق آسیب‌دیده تأکید شد؛ موضوعی که با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سایر نهادهای مرتبط دنبال می‌شود.

    پیشگیری و کاهش خطرپذیری ناشی از زلزله در شهرها و روستاها، با تمرکز بر افزایش ضریب ایمنی ساخت‌وسازها، بهبود مکان‌یابی و ساماندهی کاربری‌ها، به‌کارگیری نیروهای متخصص و ممنوعیت ساخت‌وسازهای غیر فنی، از دیگر محورهای این جلسه بود.

    علاوه بر این، کاهش آسیب‌پذیری موجود کشور در برابر زلزله با محوریت حفظ جان مردم، از طریق تدوین و اصلاح طرح‌های توسعه شهری و روستایی، ایمن‌سازی ساختمان‌های دولتی، عمومی و تأسیسات حیاتی، و شناسایی پدیده‌های جوی و اقلیمی مؤثر، مورد بحث قرار گرفت.

    در راستای تقویت نظام هشدار سریع و پیش‌آگاهی بلندمدت، تهیه اطلس ملی پدیده‌های طبیعی و ایجاد نظام ملی پایش با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، به عنوان اقدامات راهبردی مطرح شد. همچنین بر رعایت سازگاری با اقلیم در تمامی مراحل برنامه‌ریزی و توسعه کشور تاکید شد.

    این جلسه نشان از تعهد جدی مسئولان برای ارتقای تاب‌آوری کشور در برابر بلایای طبیعی و افزایش ایمنی شهروندان داشت و مسیر روشنی برای هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های مختلف در این حوزه ترسیم کرد.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *