به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهر سازی از روابط عمومی راه اهن جمهوری اسلامی ایران، محمدمهدی زارعی در این جلسه اظهار داشت: راهآهن تجربه موفقی در زمینه راهاندازی قطارهای گردشگری یک روزه و دو روزه در استانهای شمالی، یزد، اصفهان و شیراز داشته است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان نیز در دل کویر ظرفیت های گردشگری طبیعی و تاریخی بسیاری دارد که برای اهالی استان و حتی خارج استان جذابیت دارد.
وی بیان کرد: در مسیر ریلی زاهدان به کرمان، ظرفیتهای بلاک رودماهی به کلات، مناطق کویری بیابان لوت و مناطق گردشگری راین و ده بکری، امکان راهاندازی قطار گردشگری دو روزه را فراهم کرده که این موضوع، امکان سنجی شد.
سرپرست اداره کل راهآهن جنوبشرق ادامه داد: در مسیر ریلی زاهدان به خاش نیز وجود قله تفتان و نزدیک بودن مناطقی از قبیل تمیم، تمدان، دره گل، قبرستان هفتاد ملا و … شرایط راه اندازی قطار گردشگری را داراست، از طرفی قطار گردشگری زاهدان به میرجاوه با توجه به قدمت این مسیر ریلی و آثار تاریخی موجود نیز ظرفیت راهاندازی را دارد که با اجرای خط دوم مسیر مذکور، شرایط برای راه اندازی تسهیل میشود.
وی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد که نقاط توقف قطار گردشگری به اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اعلام شود تا سرمایهگذار و شرکت خدمات مسافری برای هماهنگی با معاونت قطارهای گردشگری و بینالمللی راهآهن جهت عقد قرارداد اجاره سازمان قطار، زمانبندی و تردد اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت های خدمات مسافرتی میتوانند براساس ظرفیتهای منطقه، طرح قطار گردشگری خود را در اداره کل خدمات مسافری راهآهن مطرح و نسبت به هماهنگی سیر و اجاره سازمان قطار اقدام کنند.
دیدگاهتان را بنویسید