×
×

شکوفایی حمل و نقل ترکیبی و دریا محور کشور با نقش آفرینی اساسی راه‌آهن

  • کد نوشته: 73364
  • ۱ مرداد
  • 2 بازدید
  • ۰
  • ب️ه گزارش پایگاه وزارت راه وشهرسازی از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، علی عبدالعلی‌زاده، نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، به همراه مظفری، استاندار خراسان رضوی، از طرح توسعه دهکده لجستیک شهید مطهری(بندر خشک ) بازدید کردند. در این بازدید، مصطفی نصیری ورگ، مدیر کل راه‌آهن خراسان،ضمن تشریح برنامه و […]

    شکوفایی حمل و نقل ترکیبی و دریا محور کشور با نقش آفرینی
اساسی راه‌آهن

    ب️ه گزارش پایگاه وزارت راه وشهرسازی از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، علی عبدالعلی‌زاده، نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، به همراه مظفری، استاندار خراسان رضوی، از طرح توسعه دهکده لجستیک شهید مطهری(بندر خشک ) بازدید کردند.

    در این بازدید، مصطفی نصیری ورگ، مدیر کل راه‌آهن خراسان،ضمن تشریح برنامه و فرایند توسعه و تکمیل دهکده لجستیک شهید مطهری به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های ریلی و سرمایه‌گذاری‌های صورت‌گرفته توسط بخش‌های دولتی و خصوصی، طرح‌های توسعه‌ای و عمرانی، جایگاه پدافندی این ایستگاه و نقش آن در شکوفایی و توسعه پایدار استان اشاره کرد.

    ️پس از این بازدید، نشست تخصصی شورای هماهنگی برنامه ریزی استان با هدف بحث و تبادل نظر در زمینه توسعه و شکوفایی اقتصادی پایدار استان با محوریت حمل و نقل ریلی برگزار شد.

    ️در این شورا، عبدالعلی‌زاده ضمن تقدیر از اقدامات ارزنده راه‌آهن خراسان در ایجاد زیرساخت‌های ریلی و فراهم کردن بستر مناسب برای تکمیل شریان حمل و نقل ترکیبی گفت: طرحها و پروژه‌ های عمرانی و توسعه ای راه آهن با نگاهی بلندمدت و با توجه ویژه به شاخص های پدافند غیر عامل برنامه ریزی و اجرایی شده است و پتانسیل حمل و نقلی دهکده لجستیک شهید مطهری نه تنها در شکوفایی استان بلکه می تواند در شکوفایی و توسعه اقتصادی کشور و منطقه تاثیر بسزایی داشته باشد.

    ️وی گفت: راه آهن به عنوان یک سیستم حمل و نقل اقتصادی و دوستدار طبیعت با ایجاد زیر ساخت های تخلیه و بارگیری ضمن حفظ و انجام ماموریت ذاتی خود توانسته چرخه حیاتی شریان حمل و نقل ترکیبی را تا حد زیادی تکمیل ،احیا و اجرایی کند.

    عبدالعلی زاده گفت: ایجاد دهکده لجستیک شهید مطهری در کنار ایستگاه بین المللی سرخس علاوه بر توسعه اقتصادی کشور تاثیر بی بدیل در افزایش ارتباط سازنده با کشور های آسیای میانه و استقرار و تداوم صلح امنیت منطقه و احیای راه ابریشم دارد.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *