به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، میثم معافی مدیرکل کمیته امداد مازندران با اشاره به اجرای طرح های مختلف امدادرسانی اظهار داشت: کمیته امداد با هدف توانمندسازی افراد فعالیت میکند و با کارآفرینی زمینه توانمندی افراد محروم فراهم خواهد شد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد تهدیدها را به فرصت تبدیل میکند تصریح کرد: فقر و ضعف با انگیزه و تلاش به فرصت تولید تبدیل شدهاند و زنجیره فقر با ورود کمیته امداد قطع شد.
این مسئول به فرصت سازی انقلاب برای توانمندی فقرا اشاره کرد و یادآور شد: امروز بسیاری از افراد به مدیرانی توانمند تبدیل شدهاند.
معافی همچنین تاکید کرد: مردمی ترین فعالیتها در امداد انجام شده است و دریافت کمک و ارائه کمک به مردم و دولت از خدمات این نهاد انقلابی است. توسعه فرهنگ خیر و احسان در جامعه نیز بزرگترین وظیفه مندی این سازمان است و در زمینه مسائل فرهنگی به تماشاچی نیاز نداریم و ۳۲۹هزار نفر مشترک خانگی به امداد کمک میکنند و با ۵۰۰ مرکز نیکوکاری محله محور زمینه توسعه کار خیر فراهم میشود.
مدیرکل کمیته امداد مازندران ادامه داد: مردمی سازی با خانواده سازی یکی از اقدامات امداد بود که اگر خیریه سازی خانوادگی گسترش یابد درصد فقر کاهش چشمگیری خواهد داشت.
او با بیان اینکه امروز نانواییها یک شبکه اجتماعی اند و طرح نانینو با هدف نذر نان و خیرات نان فعال است گفت: باید ظرفیتهای فرهنگی را در استان فعال کنیم. تقویت خیرات در خانوادهها میتواند زمینه ساز بسیاری از مهربانیها باشد.
این مسئول همچنین خاطرنشان کرد: امروز با مشکلات اجتماعی و معیشتی روبهرو هستیم و بیش از ۹۹۷هزار میلیارد تومان در سال ۴۰۳ کمک به امداد شده است.
وی با اشاره به رشد بیش از ۱۵۰درصدی درآمدها در امداد گفت: با وجود مشکلات شاهد رشد کمکهای مردمی هستیم. خیران با ورود در زمینههای مختلف امداد رسانی کمکهای مومنانه را بسط و گسترش دادهاند.
معافی به تشکیل خیریه بر مبنای عواطف و تفاوت آن با کمک مومنانه اشاره کرد و افزود: مردم براساس عقاید در کمک مومنانه ورود میکنند و مبارزه با فقر براساس عقاید شکل میگیرد.
مدیرکل کمیته امداد مازندران همچنین یادآور شد: مسئله قرض الحسنه در واقع مبارزه با رباخواری است و مراجعات متعددی داریم که با مشکلات معیشتی شبکههای رباخواری هم پای کار میآیند.
این مسئول عنوان کرد: با سپرده گذاری صندوق امداد تا ۲ تا ۳ برابر در قالب وام بدون کارمزد ورود میکند و به محروم وام داده میشود. این وامها ۱۰۰درصد قرص الحسنه است و این صندوق به دنبال بهره و سود نیست و معوقات اقشار ضعیف نیز پایین است. ارائه وام به بیماران سرطانی، اهدا جهیزیه و …از اقدامات صندوق قرض الحسنه است. نیازمند تقویت اقشار ضعیف هستیم در حالیکه در هیچ سیستم بانکی اقدامات شایسته صندوق قرض الحسنه ولایت را نداریم.
معافی عنوان کرد: در حوزه قرضالحسنه با هدف ارائه خدمت به نیازمندان جامعه ۲۹۵ میلیارد تومان با رشد ۱۰۰درصدی، تسهیلات پرداخت کردیم.
این مسئول افزود: پارسال در حوزه قرض ماندگار ۳۰ میلیارد تومان مردم بلاعوض کمک کردند و منابع ما رشد یافت. ۲۳۰هزار نفر مشتری ما هستند و کلیه خدمات بانکی را ارائه میدهیم.
وی همچنین عنوان کرد: کانون حامیان قرص نیکو تشکیل شده است و حجم کمک به نیازمندان در حالت بلاعوض و قرض الحسنه قابل قیاس نیست.
مدیرکل امداد مازندران در ادامه تصریح کرد: رتبه نخست کشور را در حوزه قرض الحسنه داریم و ۶۰ میلیارد تومان خیران در حوزه قرض الحسنه اهدا کردند و این فرهنگ در حال گسترش است.
معافی همچنین عنوان کرد: اشتغال خانگی یکی از رویکردهای اصلی امسال کمیته امداد مازندران است و ایجاد کسب و کار را بهصورت ویژه دنبال میکنیم چرا که ۹۰ درصد اشتغالهای دنیا اشتغال کوچک است. کمیته امداد بدون انحراف در توسعه کسب و کارها تلاش میکند و مددجویان امداد ۵ سال تحت نظارت قرار میگیرند و با پرداختهای مرحلهای با نظارتهای متعدد، صاحب کسب و کار میشوند.
این مسئول تصریح کرد: مهارت افزایی از اقدامات مهم امداد بوده و سیاهچاله اشتغال کشور فقر مهارت است که لازم است در زمینه مهارت افزایی کوششی چند جانبه داشت.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید