×
×

استاندار کرمانشاه: حمایت مضاعف ‌از بخش تولید می‌کنیم

  • کد نوشته: 26308
  • ۲۰ فروردین
  • 7 بازدید
  • ۰
  • استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید، وظیفه ما در حمایت از بخش تولید مضاعف است.

    استاندار کرمانشاه: حمایت مضاعف ‌از بخش تولید می‌کنیم
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز چهارشنبه در حاشیه بازدید از کارخانه فرآورده های گوشتی بیستون اظهار کرد: با توجه به محصول تولیدی این کارخانه که با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد مسئله بهداشت و استاندارد بسیار حائز اهمیت است و باید مورد توجه قرار گیرد.

    استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم افزایش تولید این کارخانه افزود: با توجه به نیاز بازار، ذائقه مردم و شناخته شدن این برند در بازار، لازم است افزایش تولید در دستور کار قرار گیرد و در زمینه مسائل مربوط به سیستم بانکی و مالیاتی هم حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت.

    حبیبی با بیان اینکه برنامه میزان تولیدات این کارخانه به صورت فصلی تا پایان سال ارائه شود، تصریح کرد: متناسب با افزایش تولیدات و به تناسب اشتغال این واحد، تسهیلات سرمایه در گردش اختصاص یابد‌.

    استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم اصلاح و بازسازی این کارخانه گفت: با توجه به تولید مواد غذایی در این کارخانه و ضرورت بازسازی آن، برنامه ای برای بازسازی و توسعه این کارخانه ارائه شود.

    مدیریت ارشد استان کرمانشاه عنوان کرد: برند تولیدی در این کارخانه در بازار صاحب نام است لذا باید از آن حفاظت کرد و زمینه توسعه آن در بازار استان و صادرات را فراهم کرد.

    در جریان این بازدید مسائل و مشکلات این واحد تولیدی مطرح، بررسی و بر ضرورت نظارت بیش‌تر بر عرضه محصولات بی کیفیت در بازار تاکید شد.

    استانداری کرمانشاه , سرمایه گذاری برای تولید ,

    استاندار کرمانشاه سپس از کارخانه کابل باختر بازدید کرد و بر لزوم تسریع در اجرای طرح توسعه این کارخانه تاکید کرد. با اجرای طرح توسعه کابل باختر ۱۳۰ شغل جدید ایجاد و اشتغال زایی کارخانه به حدود ۴۰۰ نفر می‌رسد.

    حبیبی با اشاره به اجرای طرح توسعه این کارخانه اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید، وظیفه ما در حمایت از بخش تولید مضاعف است.

    استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم حمایت از صنعت بیان داشت: شرکت کابل باختر به عنوان یکی از خوشنام ترین و پیشروترین تولیدکنندگان سیم و کابل در غرب کشور و ایران، در زمینه تامین نیاز داخلی به ویژه استان‌های همجوار و همچنین صادرات به کشورهای همسایه بسیار موفق ظاهر شده است لذا باید هر حمایتی که در این زمینه لازم است صورت پذیرد.

    حبیبی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای طرح توسعه شرکت کابل باختر خاطر نشان کرد: تلاش شود تا سه ماه آینده این طرح اجرایی شود چرا که موجب افزایش تولید و اشتغال خواهد شد.

    کارخانه کابل باختر تولید کننده انواع سیم ها و کابل های مسی و آلومینیومی برای خطوط معمولی و فشار قوی است.

    این مجموعه از شرکت های قدیمی  است که هم اکنون با ۲۵۰ نیرو و در قالب ۳ شیفت کاری مشغول کار است. با اجرای طرح توسعه کابل باختر بیش از ۱۳۰ شغل جدید ایجاد و اشتغال زایی کارخانه به حدود ۴۰۰ نفر می‌رسد.

    استانداری کرمانشاه , سرمایه گذاری برای تولید ,

    استاندار کرمانشاه در ادامه از مجموعه کشت و صنعت روژین تاک بازدید کرد و در حاشیه این بازدید گفت: در راستای طرح چهارشنبه‌های اقتصادی و تحقق شعار سال(سرمایه گذاری برای تولید) بازدیدهایی از واحدهای صنعتی استان صورت گرفت؛  واحد اول در حوزه صنعت غذایی و گوشت کشور فعالیت دارد که واحدی راکد بود اما با پیگیری‌های صورت گرفته چند ماه پیش به چرخه تولید بازگشته است.

    وی با تاکید بر حمایت از توسعه صنعت در استان کرمانشاه افزود: با توجه به اینکه این توسعه موجب افزایش اشتغال و تولید می‌شود به جد در دستور کار قرار خواهد داشت.

    استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: در ادامه بازدیدی از کارخانه تولید سیم و کابل باختر صورت پذیرفت که این کارخانه یک واحد برند در صنعت و ساختمان کشور است و فعالیت های خوبی در زمینه تولید و صادرات به خارج از کشور دارد.

    مدیر ارشد استان بیان کرد: توسعه خط دوم این کارخانه در دستور کار قرار دارد که پیش‌بینی می‌شود ظرف مدت سه الی چهار ماه آینده راه‌اندازی شود.

    حبیبی با اشاره به بازدید از مجموعه کشت و صنعت روژین‌ تاک ادامه داد: این کارخانه تولید رب، یک برند صنعت غذایی در کشور و برند صاحب نام در دنیا است.

    وی با برشمردن ویژگی‌های این کارخانه گفت: فعالیت روژین در حوزه صنعت و کشاورزی توامان با یکدیگر حائز اهمیت است.

    استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه کشاورزی ادامه داد: حدود پنج هزار هکتار زمین مستعد برای کاشت گوجه فرنگی در استان وجود دارد که ظرفیت خوبی است.

    به گفته وی، به طور متوسط ۳۰۰ هزار تن گوجه فرنگی در استان تولید می‌شود که ۲۰۰ هزار تن آن به صورت مستقیم توسط کارخانه روژین خریداری می‌شود.

    مدیر ارشد استان عنوان کرد: شرکت روژین تاک با فعال کردن حوزه دانش بنیان محصولات جدیدی را هم عرضه کرده و حدود ۱۹ محصول مختلف توسط این کارخانه تولید و روانه بازار شده است.

    وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده این شرکت مبنی بر کشت قراردادی با کشاورزان ادامه داد: این مدل کشت موجب ایجاد رغبت و انگیزه در کشاورزان شده که بتوانند در زمینه کشت و تولید گوجه فرنگی فعالیت کنند.

    استاندار کرمانشاه با تاکید بر حمایت از توسعه مجموعه کشت و صنعت روژین گفت: سازمان جهاد کشاورزی و دستگاه‌های متولی ماموریت پیدا کردند تا زمینه توسعه این واحد را فراهم کنند و امیدواریم این شرکت بتواند متناسب با نیاز و تکنولوژی روز توسعه یابد.

    حبیبی ادامه داد: تصفیه فاضلاب در شرکت کشت و صنعت روژین هم از نکات حائز اهمیت است که آب مورد استفاده هیچ گونه آلودگی زیست محیطی ایجاد نمی‌کند و براساس تایید اداره کل محیط زیست استان این واحد صنعتی جزو صنایع پاک و صنایع پیشرو در حوزه محیط زیست است.

    انتهای پیام/

     

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *