به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سید محسن صادقی در نشست شورای اداری شهرستان خدابنده که به منظور بررسی مشکلات و نیازهای این شهرستان برگزار شد با اشاره به ظرفیتهای مختلف که در این شهرستان وجود دارد اظهار داشت: شهرستان خدابنده ظرفیتهای قابلتوجهی در حوزه های کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری، انرژی و آموزش و… دارد و ضروری است برای بهرهبرداری بهینه از این ظرفیتها، یک جهش جبرانی در مدیریت اجرایی اتفاق بیفتد.
وی به حوزه کشاورزی شهرستان خدابنده اشاره کرد و گفت: شهرستان خدابنده رتبه اول تولید علوفه استان را دارد که پایه اصلی تولید محصولات پروتئینی محسوب میشود و با توجه به تنش آبی، تولید محصولات کشاورزی نیازمند تدوین استراتژی توسعه از تولید تا بازار مصرف است.
استاندار زنجان افزود: بازارهای صادراتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس میتوانند فرصت مناسبی برای عرضه محصولات کشاورزی منطقه باشند و لازم است بخش خصوصی تشویق شود تا در توسعه کشاورزی، سرمایهگذاری کند.
وی در ادامه به حوزه آموزش و توسعه استعدادهای خدابنده اشاره کرد و گفت: درصد قبولی دانشآموزان این شهرستان در کنکور سراسری، نشاندهنده ظرفیت استعدادی بالای منطقه است و با تقویت عدالت آموزشی و حمایتهای لازم، شهرستان میتواند به قطب پرورش استعدادهای درخشان تبدیل شود.
استاندار زنجان بیان کرد: خدابنده ظرفیت بالایی در صنایع دستی و گردشگری دارد که نیازمند حمایت و توسعه زیرساختهاست و گردشگری این شهرستان با تقویت امکانات میتواند تحول اقتصادی ایجاد کند و با توجه به پایین بودن سهم کشور از اقتصاد گردشگری، تمرکز بر این حوزه لازم و ضروری است و با توجه به اینکه ۶ هزار بافنده فرش ابریشم در شهرستان فعالیت دارند که نیازمند حمایت و توسعه بازارهای صادراتی هستند.
وی با اشاره به بحران آب گفت: باید در توسعه زیرساخت تلاش کنیم و انتقال خط آب سد تایوال از اولویتهای اجرایی است و باید پیش از پایان دولت به اتمام برسد. همچنین ارتقای سطح مهارتهای کشاورزان و باغداران، با تمرکز بر بهرهوری، اصلاح الگوی کشت و شیوههای نوین آبیاری لازم و ضروری است.
صادقی به ظرفیتهای معدنی و توسعه اقتصادی خدابنده اشاره کرد و گفت: شهرستان دارای ۲۵ معدن فعال است، اما ظرفیت معدنی آن فراتر از این میزان بوده و نیاز به توسعه مطالعات و سرمایهگذاری دارد و با رفع موانع تولید بخش خصوصی باید برای توسعه معادن و صنایع معدنی وارد میدان شود.
وی به توسعه زیرساختهای شهری و اقتصادی خدابنده اشاره کرد و گفت:ایجاد شهرک دامی برای حل مشکل نگهداری دام در داخل بافت شهری ضروری است همچنین حمایت از تولید گیاهان دارویی و پرورش ماهی در حاشیه رودخانه قزلاوزن از اولویتهای شهرستان است وتوسعه کشت زعفران با توجه به ظرفیت بالای منطقه در تجارت جهانی باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار زنجان به نقش وی به نقش خیرین در توسعه شهرستان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه خیرین در چهار حوزه مدرسهسازی، ورزش، آب شرب و درمان، سرمایهگذاری قابلتوجهی داشتهاند و اداره کل اوقاف نیز در تأمین مسکن، آب شرب و بیمارستان مشارکت کرده است.
صادقی تصریح کرد: مصوبات سفر، باید بهصورت جدی پیگیری شوند تا نتایج ملموس برای توسعه شهرستان حاصل شود و فرمانداری شهرستان باید کمیته ویژهای برای پیگیری مصوبات تشکیل دهد و گزارشهای اجرایی ماهانه ارائه کند.
وی ادامه داد: پیگیری اجرایی مصوبات و نظارت بر پیشرفت پروژهها مدیریت جهادی و تلاش مضاعف دستگاههای اجرایی، کلید موفقیت در حل مشکلات شهرستان است و جمعبندی و مسیر پیشرو تمام موارد مطرحشده در برنامههای سالجاری سازمانهای اجرایی لحاظ خواهد شدو دستگاههای اجرایی باید مشارکت فعال در رفع موانع تولید و توسعه شهرستان داشته باشند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید