×
×

کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند عزم جدی و ملی است

  • کد نوشته: 32409
  • ۲ اردیبهشت
  • 0 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: آسیب‌های اجتماعی از مهم‌ترین چالش‌های کشور محسوب می‌شوند و بنیان جامعه را تهدید می‌کنند. از این رو، مقابله با آن‌ها نیازمند عزمی جدی و ملی است.

    کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند عزم جدی و ملی است
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عاطفه‌سادات مدبرنژاد امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اجرای طرح ملی کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش با عنوان “نماد” در کشور، اظهار داشت: دلیل حضور در این استان، پیگیری برنامه‌ای ملی در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در وزارت آموزش و پرورش در حال اجراست.

    وی افزود: هدف از این سفر، مشاهده میدانی روند اجرای برنامه‌ها در استان و بررسی نحوه تحقق اهداف سند تحول بنیادین در این زمینه است. استان چهارمحال و بختیاری، ناحیه یک شهرکرد را به‌عنوان منطقه هدف برنامه کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی انتخاب کرده و خوشبختانه تعامل خوبی میان واحدهای مختلف آموزش و پرورش در این راستا شکل گرفته است.

    مدبرنژاد با اشاره به تدوین برنامه عملیاتی مشخص در این حوزه، تصریح کرد: هر واحد در چارچوب این برنامه وظایف خود را می‌داند و به‌صورت هدفمند اقدامات خود را پیگیری می‌کند. این الگو، در مناطق هدف دیگر استان‌ها نیز دنبال می‌شود و بازخوردهای لازم از اجرای برنامه‌ها دریافت خواهد شد.

    وی ضمن ابراز خرسندی از فضای حاکم بر شورای آموزش و پرورش استان، گفت: اهتمام جدی مقام عالی دولت در استان به مسائل تعلیم و تربیت، مایه خوشحالی است و امیدواریم سایر دستگاه‌ها نیز در این زمینه به کمک آموزش و پرورش بیایند و این نهاد را تنها نگذارند.

    مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، با تأکید بر نقش کلیدی خانواده‌ها در تحقق اهداف تربیتی، اظهار داشت: مسئولیت اصلی تربیت بر عهده خانواده است و آموزش و پرورش در کنار خانواده قرار می‌گیرد، نه جایگزین آن. لذا از خانواده‌ها می‌خواهیم دغدغه‌مندانه همراه ما باشند و در کلاس‌های آموزش خانواده که برای والدین دانش‌آموزان برگزار می‌شود، مشارکت کنند.

    وی ادامه داد: در سطح استان چهارمحال و بختیاری ۹ مرکز مشاوره خانواده و ۶۹ مدرس آموزش خانواده فعال هستند که خدمات مشاوره‌ای و آموزشی لازم را به خانواده‌ها ارائه می‌دهند. البته در برخی مناطق مانند اردل و خانمیرزا هنوز مدرس آموزش خانواده وجود ندارد که امیدواریم در سال جاری این کمبود جبران شود.

    مدبرنژاد با اشاره به اهمیت کنترل آسیب‌های اجتماعی در نظام تعلیم و تربیت، افزود: آسیب‌های اجتماعی از مهم‌ترین چالش‌های کشور محسوب می‌شوند و همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، مانند بلایای طبیعی بنیان جامعه را تهدید می‌کنند. از این رو، مقابله با آن‌ها نیازمند عزمی جدی و ملی است.

    وی با بیان اینکه در ۶ ماه اخیر، شخص وزیر آموزش و پرورش در بیش از ۲۰ جلسه ملی با محوریت مقابله آسیب‌های اجتماعی حضور یافته‌اند، اظهار داشت: هم‌افزایی و تقسیم کار ملی در این زمینه شکل گرفته و برنامه‌ها در سطح مناطق هدف استان‌ها در حال اجراست.

    مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، همچنین از مسئولان استان خواست تا از ظرفیت مردمی و انجمن‌های حامی در مدرسه‌سازی و تجهیز مدارس استفاده شود و گفت: تجارب موفقی در برخی استان‌ها همچون تهران وجود دارد که می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر استان‌ها باشد.

    انتهای پیام/۷۵۴۰

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *