به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، امیر سرتیپ محمدرضا فولادی عصر امروز در مراسم یادواره شهدای ارتش شهر اراک با اشاره به اینکه دشمن در سالهای اخیر تلاش گستردهای برای تهدید نظامی ایران انجام داده اظهار داشت: با وجود استقرار بیش از ۴۰ پایگاه نظامی در اطراف کشورمان، امروز دشمن به این نتیجه رسیده که جمهوری اسلامی ایران قدرتی نیست که بتوان با ابزار نظامی آن را به زانو درآورد و همین امر باعث شده تا آنها مسیر مذاکره را در پیش بگیرند.
وی افزود: امروز قوای مسلح ما، ارتش و سپاه ما به مرحلهای از توانمندی و آمادگی رسیدهاند که توانستهاند امنیت، آرامش و آسایش را برای ملت ایران فراهم کنند و این موفقیتها مرهون تلاشهای بیوقفه رزمندگان دوران دفاع مقدس، جانبازان، آزادگان و شهدای سرافراز کشورمان است.
فولادی تصریح کرد: ما در بُعد سختافزاری به سطحی از اقتدار رسیدهایم، اما در حوزه نرمافزاری نیاز به تقویت ارادهها، ایمان و باورهای اعتقادی داریم و مهمترین منبع الهام برای این کار، سیره شهدا و والدین آنهاست که همچنان در میان ما حضور دارند.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: هوشیاری در برابر فریب دشمن مورد تاکید است چرا که، دشمنان ما هرگز خیرخواه ملت ایران نبودهاند و نخواهند بود و باید مراقب باشیم که فریب لبخندهای آنها و جنگ روانی رسانهایشان را نخوریم و تا زمانی که ملت در صحنه و نیروهای مسلح آماده باشند، هیچ خطری نمیتواند کشور ما را تهدید کند.
وی با اشاره به سوابق رفتار قدرتهای غربی با متحدان خود بیان کرد: صدام حسین، حسنی مبارک و قذافی هرکدام سالها در خدمت سیاستهای آمریکا بودند، اما سرانجام به چه سرنوشتی دچار شدند؟ اینان حتی به دوستان خود نیز وفا نکردند، چه رسد به دشمنانشان. بنابراین، باید با هوشیاری، بیداری و مراقبت، از تکرار اشتباهات تاریخی جلوگیری کنیم و هرگز فریب تبلیغات رسانهای و وعدههای دشمن را نخوریم.
دشمنان با تمام توان و همپیمانی جهانی، برای نابودی انقلاب اسلامی برخاستند
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اگرچه دشمنان با تمام توان و همپیمانی جهانی، برای نابودی انقلاب اسلامی برخاستند، اما ایستادگی ملت ایران اجازه نداد انقلاب نهال نوپای انقلاب اسلامی آسیبی ببیند و حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.
فولادی افزود: در دوران دفاع مقدس، از هر کوی و برزنی اتوبوس رزمندگان اعزام میشدند و به جبههها میرفتند و به عنوان نمونه، در ۲۶ آبانماه سال ۱۳۶۲، در اصفهان، در یک روز ۳۷۰ شهید تشییع شدند و اینها در حالی بود که دنیای استکبار هم قسم شده بود تا انقلاب را نابود و کشور ما را تجزیه کند، اما موفق نشد حتی یک قدم ما را از مواضعمان عقب براند.
وی ادامه داد: آزادی خرمشهر ضربه سختی به دشمن وارد کرد و نشان داد که صدام دیگر قادر به پیروزی در این جنگ نیست. پس از این پیروزی، دشمنان برای انحراف مسیر جنگ، دست به اقداماتی مانند حمله نمایشی به جنوب لبنان زدند و در این زمان، حضرت امام (ره) با بصیرت مثالزدنی خود، فرمان تاریخی «راه قدس از کربلا میگذرد» را صادر کردند و اولویت مبارزه با صدام را به همگان گوشزد نمودند.
فولادی تصریح کرد: شهدا ارزشهای فراوانی را با خود به همراه داشتند؛ از قناعت و پرهیز از اسراف گرفته تا احترام به والدین، حفظ بیتالمال، اطاعت از ولیفقیه و پشتیبانی از نظام اسلامی و در وصایای شهدا به روشنی این پیامها دیده میشود و این مجالس باید محلی برای بازخوانی همین پیامهای متعالی باشد.
وصیتنامه شهدا چراغ راه نسل امروز است
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب از ارتش به عنوان «حزبالله» افزود: همه ویژگیهایی که در قرآن برای حزبالله ذکر شده، امروز باید سرلوحه تربیتی جوانان ما در ارتش، دانشجویان، دانشآموزان و سربازان باشد؛ زیرا آنچه انقلاب را حفظ کرد و دشمن را عقب راند، ایمان، اخلاص، وفاداری و حضور در صحنه بود.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر لزوم حفظ حرمت مجالس شهدا گفت: باید با تمرکز به کلمات و مفاهیم وصیتنامه شهدا توجه ویژه داشت.
فولادی با قرائت بخشهایی از وصیتنامه شهید والامقام «ابوالفضل شبان»، از افسران دانشآموخته دانشگاه افسری امام علی (ع)، به بیان گوشههایی از روحیات و اندیشههای این شهید گرانقدر پرداخت و افزود: شهید شبان از اهالی استان مرکزی بوده و مزار وی در بهشت زهرا قرار دارد و این شهید در یازدهمین روز از آغاز جنگ تحمیلی به شهادت رسید.
وی ادامه داد: شهید شبان، افسر مؤثری در مقابله با ضدانقلاب و آموزش نیروهای سپاه بود و در کنار آمادگی رزمی، بینش دینی و معرفتی بالایی نیز داشت که پس از مجروحیت شدید ناشی از اصابت ترکش دشمن، پزشکان به وی اجازه بازگشت به جبهه را نمیدادند. با این حال، او با اصرار فراوان برای بازگشت به جبهه به کمیسیون پزشکی مراجعه کرد که در نهایت، با رد طبقه پزشکی، مجدداً به جبهه بازگشت و به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: شهیدان شهر اراک نیز همچون دیگر شهدای انقلاب اسلامی، با اخلاص، بصیرت، آگاهی و دشمنشناسی کامل، پای در میدان جهاد نهادند و آنان هیچگاه از مرگ نهراسیدند و با عقلانیت، ایثار و شناخت دقیق موقعیت ها، به استقبال خطر رفتند.
وی با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شهید و مفهوم شهادت، مجموعهای از معارف انسانی، اخلاقی و ملی را در بر دارد، افزود: شهدای ما الگوهایی کامل از سبک زندگی ولایی و حسینی هستند؛ کسانی که دل از دنیا بریده و همواره به دنبال ادای تکلیف الهی بودند. بنابراین، آنچه این روحیه ایثار و فداکاری را در شهدا پرورش داد، تغذیه حلال، تربیت صحیح خانواده، و انس با اهلبیت (ع) بود و این عناصر بنیادین، پایهگذار شخصیتهایی شد که امروز افتخار تاریخ این سرزمین هستند.
از شهید «محمود اماناللهی» تا الگوی کامل برای جوانان امروز
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به شهید «محمود اماناللهی»، از شهدای شاخص ارتش، گفت: این شهید بزرگوار که پدر شهید و خود از آزادگان و جانبازان بود، در نهایت دچار مرگ مغزی شد و بر اساس وصیتش، قلب، کلیهها و کبد خود را اهدا کرد. او در طول عمر خود در ارتش، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، قوه قضاییه و وزارت کشور خدمت کرده بود و سخنران، مداح و قاری قرآن به زبانهای فارسی، عربی، ترکی و کردی بود.
فولادی افزود: نام این شهید را در ارتش «شهید رهبر» گذاشتند، چرا که تمام زندگیاش را وقف انقلاب و ولایت کرده بود و چنین شخصیتهایی سند زندهای از ترکیب ایمان، عقلانیت، خدمت، و فداکاریاند و میتوانند بهترین الگو برای جوانان امروز باشند و این روحیه اخلاص، اطاعت و مسئولیتپذیری، همان چیزی است که باید امروز هم در نسل جوان تبلور پیدا کند. شهدا با زندگی ساده، بیادعا و مؤمنانهشان، نشان دادند که میتوان با کمترین امکانات، بیشترین تأثیر را گذاشت.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: ادامه مسیر شهدا و انتقال پیام آنان به نسل جدید همواره مورد تاکید است چرا که، در این روزگار، بیش از هر زمان دیگر، به فهم درست وصایای شهدا و تحقق عملی آنها در زندگی فردی و اجتماعی نیاز داریم.
انتهای پیام/۷۱۱/
دیدگاهتان را بنویسید