احمد راستینه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به سفر کمیسیون کشاورزی مجلس به استان و بازدیدهای میدانی و نشستهای تخصصی برگزار شده، اظهار داشت: نشست بسیار خوبی برگزار شد و رئیس کمیسیون، اعضای کمیسیون، رؤسای کمیتههای تخصصی و نمایندگان وزارتخانهها که در هیئت همراه حضور داشتند، در این برنامهها مشارکت فعال داشتند.
وی افزود: در جریان این سفر، تقریباً اکثر شهرستانهای استان به صورت میدانی مورد بازدید قرار گرفت و چند ابرمسئله اصلی استان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی در تشریح مهمترین مصوبات این سفر، گفت: در بحث آب شرب که یکی از مسائل جدی استان است، برنامهریزی شد که با عنایت الهی در دستور کار وزارتخانه قرار گیرد. انشاءالله تصفیهخانه پروژه بن – بروجن امسال به ظرفیت اسمی خود برسد تا در تابستان دچار تنش آبی نشویم و همچنین تکمیل خطوط آنتنی نیز با تأمین اعتبار انجام شود.
راستینه ادامه داد: در موضوع قنوات نیز اعتبارات خوبی تخصیص داده شد و مقرر شد کلیه قنوات استان در اولویت بازسازی و ترمیم قرار گیرند.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل جدی، موضوع تامین تسهیلات برای واحدهای تولیدی، به ویژه در بخش کشاورزی، گلخانهها و صنایع تبدیلی بود که تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد تا پیگیریهای لازم انجام شود.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی درباره مدیریت روانآبها نیز بیان کرد: بحث ایجاد آببندها برای بهرهبرداری از روانآبها که سالها مورد غفلت قرار گرفته بود، مطرح شد و خوشبختانه بالغ بر هزار میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد آببندها و حوزه آبخیزداری در دستور کار قرار گرفت که در صورت نهایی شدن، تحول قابل توجهی در مدیریت روانآبهای استان رقم خواهد خورد.
راستینه با اشاره به مباحث زیست محیطی، افزود: مسائل مهمی در این حوزه مطرح شد و قرار شد یک ردیف ملی برای ذخیرهگاه زیستکره حیات وحش استان، به ویژه پارک ملی تنگ صیاد که از پارکهای برتر کشور است، پیشبینی و پیگیری شود.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: موضوع ارتقای شبکه تصفیهخانه فاضلاب شهرکرد نیز که سالها مغفول مانده بود، در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: همچنین درباره تنش آب شرب بخش لاران تصمیماتی اتخاذ شد و مقرر شد از محل روانآبها و ایجاد آببندها، مشکل تامین آب این منطقه پیگیری شود.
راستینه درباره سایر موضوعات مورد بررسی و تصویب، گفت: انتقال آب به اراضی شیبدار که نقش مهمی در توسعه کشاورزی و اشتغال دارد نیز مطرح شد و ضرورت پیشبینی اعتبارات لازم برای آن مورد تاکید قرار گرفت.
وی افزود: در این سفر تا نیمه شب، نمایندگان کمیسیون کشاورزی همراه با مسئولان استانی به بررسی میدانی مشکلات پرداختند و مسائل مربوط به حقوق مردم استان، از جمله حقابهها، به صورت جدی مورد بررسی قرار گرفت.
عضو مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در خصوص مشکلات زایندهرود، تنشهای موجود و عوامل دخیل در این موضوع، بحثهای کارشناسی انجام شد و مقرر شد کارگروه ویژهای در کمیسیون کشاورزی تشکیل شود.
راستینه درباره مشکل فرونشست دشت شهرکرد، عنوان کرد: از مناطق درگیر با فرونشست بازدید شد. وضعیت فرونشست در دشت شهرکرد نگرانکننده است و استان چهارمحال و بختیاری با ۱۵ دشت ممنوعه بحرانی روبهرو است که نیاز به تدوین طرحهای پیشران برای رفع مشکلات این دشتها دارد.
وی خاطرنشان کرد: به ویژه دشت ممنوعه بحرانی شهرکرد که به کانون ریزگرد تبدیل شده و برای شهرکرد مشکلات جدی ایجاد کرده، نیازمند توجه ویژه است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده میتواند طلیعه حل بسیاری از مشکلات استان باشد، اما تحقق این اهداف نیازمند پیگیری جدی است. نمایندگان استان شبانهروزی برای تحقق این مصوبات تلاش خواهند کرد.
وی یادآور شد: ظرف سه ماه گذشته دو جلسه مجمع نمایندگان با حضور استاندار و وزیر نیرو برگزار شده و اکنون نیز با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی، بازدید میدانی انجام شده است. مردم عزیز استان بدانند که نمایندگانشان با تمام توان پیگیر حقوق و مطالبات آنان هستند و انشاءالله برای توسعه چهارمحال و بختیاری از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
.
انتهای پیام/۷۵۴۰/
دیدگاهتان را بنویسید