×
×

تاثیر خشکی زاینده‌رود در افزایش دیوارنویسی روی سی‌وسه‌پل

  • کد نوشته: 35135
  • ۸ اردیبهشت
  • 1 بازدید
  • ۰
  • معاون فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت:خشکی زاینده‌رود روی آسیب‌هایی که به پل وارد آمده، تأثیر زیادی دارد و عمده آسیب‌ها در بدنه دهنه‌های زیرین پل به وجود آمده چون میزان دسترسی به این دهنه‌ها بالا رفته است.

    تاثیر خشکی زاینده‌رود در افزایش دیوارنویسی روی سی‌وسه‌پل
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سید روح‌الله سیدالعسگری در حاشیه نشست خبری مدیرکل سازمان میراث فرهنگی استان به سوالات خبرنگاران درباره دیوارنویسی روی سی‌وسه‌پل در نوروز امسال پاسخ داد و در واکنش به عدم حضور نیروهای حفاظتی برای ممانعت از آسیب رساندن به پل گفت: در محوطه سی‌وسه‌پل دو نیروی یگان حضور داشتتند اما باید توجه داشت که خشکی زاینده‌رود روی آسیب‌هایی که به پل وارد آمده، تأثیر زیادی دارد و عمده آسیب‌ها در بدنه دهنه‌های زیرین پل به وجود آمده است چون خشکی زاینده‌رود بافث شده تا میزان دسترسی به این دهنه‌ها بالا برود و  کنترل آن‌ها سخت‌تر است.

    وی افزود: نیروهای یگان حفاظت در صورت مشاهده  دیوارنویسی و یا موارد مشابه تذکر لازم را می‌دهند اما به‌دلیل کمبود نیرو و تجهیزات قادر به پایش مداوم نیستیم و در همین راستا فرهنگ‌سازی می‌تواند به کاهش این مسئله کمک کند.

    معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خاطرنشان کرد: باید فرهنگ‌سازی شور تا مردم و مواجه با موارد این چنینی، به‌جای اینکه فیلم بگیرند یا بی‌توجه رد شوند، خودشان میراث‌بان باشند. در همین راستا از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده چنین مواردی با شماره ۳۲۲۴۱۱۶۰ تماس بگیرند که به‌صورت بیست‌وچهارساعته پاسخگو خواهند بود و یگان حفاظت در کمترین زمان حضور خواهند داشت.
    ورود ۳ میلیون مسافر به اصفهان در نوروز امسال

    در ادامه علیرضا حبیبی، معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با بیان اینکه امسال در زمینه احصاء گردشگران از تکنولوژی‌های روز استفاده کردیم و در این زمینه شاهد انقلابی بودیم، گفت: بر اساس داده‌هایی که جمع‌آوری کردیم، متوجه شدیم که ۱۰ درصد اقامتگا‌ه‌های استان مربوط به اقامتگاه‌های رسمی، ۴۰ درصد اقامتگاه‌های غیررسمی، ۶ درصد اقامتگاه‌های اضطراری و ۴۴ درصد اقامتگاه‌های غیرقابل احصا هستند.

    وی افزود: در همین راستا نوروز امسال مجموع کل ورودی‌ها به استان ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر بود و در این زمینه رتبه پنجم کشور را داشتیم؛ در همین ایام یک میلیون و ۹۰۰ هزار خودرو در سطح استان تردد کرده‌اند که در این زمینه نیز رتبه ششم کشور را داشتیم.

    معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یادآور شد: همچنین ۳۹۱ هزار نفر حداقل یک شب در یکی از اقامتگاه‌های استان اقامت داشتند که در این زمینه نیز رتبه پنجم کشور را داشتیم.

    وی با بیان اینکه در ایام نوروز ۳ هزار و ۲۹۸ بازدید از مراکز گردشگری انجام شد که سطح کیفیت خدمات‌رسانی به مسافران را ارتقا داد، گفت: در ایام  ۲ میلیون و ۹۶۵ هزار اقامت در سطح استان احصا شد که این آمار حضور یک میلیون و ۹۰۰ مسافر در سطح استان را نشان می‌دهد و شاهد توزیع متوازن مسافران در سطح استان بودیم.

    ممانعت از تغییر کاربری ۱۰۰ هکتار از اراضی گردشگری

    در پایان محمدرضا اکبری، معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با اشاره به لزوم توجه به حوزه گردشگری در سطح استان اظهار کرد: سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ هکتار از اراضی کاربری گردشگری داشتند و در حال تغییر کاربری بودند را بازگرداندیم.

    وی افزود: سرانه گردشگری یکی از مهم‌ترین سرانه‌های زندگی مدرن است اما در استان اصفهان، علی‌رغم آنکه صنعت گردشگری جزو اولویت‌های استان به حساب می‌آید، به این موضوع توجه چندانی نمی‌شود و متاسفانه در طرح جامع توسعه اصفهان، گردشگری به عنوان راهبردهای اساسی توسعه جایی ندارد.

    معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با بیان اینکه ۵۶۳ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همت و  اشتغال ۲۲ هزار نفر برنامه‌ریزی شده، افزود: ۱۴۲ پروژه با ارزش ۶۰ همت و اشتغال ۱۱ هزار نفر در حال اقدام و اجراست، همچنین در سال ۱۴۰۴ با توجه به شعار سال در دو جلسه ۱۲ پروژه تصویب شده و پیش‌بینی می‌کنیم ۲۵ پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری در سال جاری انجام شود.

    وی تاکید کرد: برای نخستین بار شماره ۳۲۲۲۶۳۱۰ را اختصاص دادیم تا به سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری کمک کنند.

    انتهای پیام/۱۷۰

     

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *