به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی در جاده سراب نیلوفر با حضور منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه و محمد رشیدی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
برای این نیروگاه ۹۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری میشود که ۴۵ میلیارد تومان آورده سرمایهگذار و ۴۵ میلیارد تومان دیگر تسهیلات پرداختی توسط بانک ملی است.
صدور مجوز برای ایجاد ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی
منوجهر حبیبی استاندار کرمانشاه در این مراسم اظهار کرد: با توجه به شرایط ناترازی انرژی موجود در کشور چارهای جز توسعه انرژی تجدیدپذیر نداریم و استان کرمانشاه نیز از نظر میزان و زاویه تابش ظرفیت بسیار خوبی در این زمینه دارد.
وی با بیان اینکه کمیتهای به منظور شناسایی اراضی دارای شرایط ایجاد شده است عنوان کرد: در همین راستا نزدیک به ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ هکتار زمین در تمما نقاط استان شناسایی شده و از همه سرمایهگذارانی که در این حوزه میتوانند سرمایهگذاری کنند دعوت میکنیم.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه مجوزهای لازم برای راهاندازی نیروگاههای خورشیدی دریافت شده و استان آمادگی لازم را دارد گفت: سیستم بانکی آمادگی لازم برای همراهی و همکاری را دارد و تاکنون مجوز ۵۰۰ مگاوات صادر شده و به تدریج کار آنها آغاز میشود.
حبیبی افزود: امیدواریم در طی یکسال میزان قابل توجهی نیروگاه خورشیدی در استان راهاندازی شود و باید این موضوع با جدیت دنبال شود و دستگاههای مختلف از جمله جهاد کشاورزی و امور اراضی برای تأمین زمین همراهی لازم را داشته باشند.
سهمیه ۱۰۰۰ مگاواتی کرمانشاه برای ایجاد نیروگاه خورشیدی تا پایان برنامه هفتم
محمد رشیدی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی در قانون برنامه هفتم پیشرفت مکلف کرده که دولت به سمت انرژیهای تجدیدپذیر برود و تا پایان برنامه ۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر به شبکه برق کشور اضافه شود.
وی با اشاره به اینکه کمیسیون انرژی در مجلس به طور جدی پیگیر تأسیس نیروگاههای تجدیدپذیر است و وزارت نیرو با تمام توان در این حوزه تلاش میکند عنوان کرد: استان کرمانشاه نیز در این زمینه سهمی دارد و براساس قانون باید ۱۰۰۰ مگاوات تولید کند و با پیگیریهای انجام شده در پایان برنامه هفتم میتوانیم به این سقف دست پیدا کنیم.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال پیگیری برای راهاندازی یک نیروگاه در استان هستیم که شرکت توسعه فلزات محوریت این کار را دارد و ۹۰ مگاوات آن انرژی تجدیدپذیر است و پنلها آماده شده و کار اجرایی در حال انجام است.
رشیدی افزود: ۱۵۰ مگاوات از این نیروگاه نیز سیکل ترکیبی است و چنانچه ظرفیت ایجاد شود میتوان تمام ظرفیت ۲۵۰ مگاوات به سمت انرژی تجدیدپذیر هدایت شود که هم صرفه اقتصادی دارد و هم اینکه به رفع ناترازی موجود کمک میکند.
وی بیان کرد: امیدواریم این نیروگاه به زودی به شبکه برق کشور و استان متصل شود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید