به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، مهدی صادقپور در نشست خبری با خبرنگاران که عصر دیروز در سازمان بسیج سازندگی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: فعالیتهای بسیج سازندگی در حوزههای مختلفی همچون مسکن، آبرسانی، راهسازی، بهداشت، خدمات حقوقی، اشتغالزایی و حمایت اجتماعی، نقش تعیینکنندهای در رفع محرومیتها ایفا کرده است.
وی با اشاره به اقدامات عمرانی شاخص این نهاد، افزود: در این مدت، ۱۱۲۳ واحد مسکونی برای مددجویان نهادهای حمایتی ساخته یا مرمت شد، ۳۴ پروژه راهسازی، ۵۲ پروژه آبرسانی و ۸۸ پروژه خدمات عمومی نظیر احداث مسجد و خانه بهداشت نیز به انجام رسید.
صادقپور ارائه خدمات پزشکی رایگان به حدود ۱۹۳ هزار نفر، مشاوره حقوقی به ۱۴ هزار تن، آزادی ۵۶۰ زندانی، توزیع ۷۸۳ سری جهیزیه، ۱۵۵ هزار بسته معیشتی و ۲۵ هزار بسته نوشتافزار را از دیگر برنامههای حمایتی این سازمان برشمرد.
به گفته وی، بسیج سازندگی قزوین موفق شده در رزمایشهای جهادی ملی، رتبه اول رزمایش نوروزی فاطمیون و رتبه دوم قرارگاه تابستانی را در میان استانهای فعال کشور کسب کند.
تحول در آبرسانی و راهسازی با جذب اعتبارات کلان
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قزوین از تخصیص ۲۱۱ میلیارد تومان اوراق خزانه برای پروژههای آبخیزداری و آبرسانی خبر داد و گفت: این اعتبارات در همکاری با بانک سپه و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تأمین شده و منجر به جهش چشمگیری در این بخش شده است.
وی پروژه آبرسانی شهدای چونغور را از مهمترین طرحهای در دست اجرا عنوان کرد و افزود: این طرح با هدف تأمین آب پایدار برای ۲۳ روستا با پیشرفت ۹۸ درصدی در مراحل نهایی قرار دارد، همچنین مجتمعهای آبرسانی ضیاءآباد و فارسجین برای پوششدهی به ۹۶ روستا و ۳۶ هزار نفر تا پایان تابستان به بهرهبرداری خواهد رسید.
صادقپور ادامه داد: اجرای ۳۹ کیلومتر راه روستایی، آسفالت مسیرهای راهبردی مانند خاکعلی و کمالآباد، و احداث بندهای خاکی در مناطق سیلخیز با مجموع اعتبار ۳۰ میلیارد تومان از دیگر پروژههای زیرساختی این سازمان است.
موفقیتهای اشتغالزایی در قالب اقتصاد مقاومتی
وی ایجاد ۳۱۴۹ فرصت شغلی پایدار، اعطای ۳۰۱ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۹۱۸ کارگاه و کسب رتبه برتر در ثبت اشتغال سامانهای را از مهمترین دستاوردهای اقتصادی بسیج سازندگی اعلام کرد و گفت: قزوین در پرداخت تسهیلات اشتغال تبصره ۲ بودجه نیز جایگاه دوم کشوری را کسب کرده است.
صادقپور افزود: ایجاد ۴۳ صندوق قرضالحسنه محلی با عضویت نزدیک به ۲۵ هزار نفر و گردش مالی ۱۹ میلیارد تومانی، پایش و حمایت از ۱۳۳۱ واحد تولیدی و معدنی و تثبیت اشتغال در ۵۱۷ مورد از جمله اقدامات مؤثر در حوزه حمایت از تولید بوده است.
به گفته مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قزوین، اجرای ۵۷ نیروگاه خورشیدی کوچک در قالب طرح جهاد روشنایی و الزام دستگاههای دولتی به واگذاری پروژههای خرد عمرانی و اقتصادی به گروههای جهادی طبق مصوبه هیئت وزیران، از جمله دستاوردهای ساختاری بسیج سازندگی در سالهای اخیر است.
وی در پایان با تأکید بر نقش گروههای جهادی تخصصی و محلهمحور، بسیج سازندگی قزوین را الگویی برای تلفیق ظرفیتهای مردمی و برنامههای توسعهای در مناطق کمتر برخوردار توصیف کرد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید