به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمد میرزایی ضمن تقدیر از اقدامات اطلاعاتی پلیس امنیت اقتصادی استان فارس در شناسایی و کشف دامداری مذکور، اظهار کرد: در این اقدام ۵۸۹ راس دام سبک شامل ۴۳۶ راس بره نر و ۱۵۳ راس بره ماده کشف و ضبط شد.
وی با یادآوری اینکه در سال گذشته ۴۵ محموله دام به ظن قاچاق به تعداد ۳۵۲۶ راس در شهرستان شیراز شناسایی و توقیف شده است، افزود: از ابتدای سال تاکنون تعداد محمولههای کشف شده به ۱۷ مورد به تعداد ۲۱۰۲ راس رسیده است که نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزایش دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با بیان اینکه بر اساس قانون نگهداری دام زنده صرفاً با نصب پلاک معتبر و ثبت مشخصات دام از طریق سامانه پایش بیماریهای دامی و سامانه هویت دام توسط پیمانکاران ذیصلاح مجاز است، بیان کرد: دامهای فاقد این شرایط به منزله قاچاق بهشمار میآید.
میرزایی با بیان اینکه کشف و شناسایی محمولههای قاچاق در حوزه اختیارات پلیس امنیت اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز است، گفت: پس از اعلام پلیس دامهای مکشوفه توسط مجموعههای جهاد کشاورزی و دامپزشکی هویتگذاری و پس از انجام مراحل قانونی تحویل پیمانکار استانی نگهداری دامهای قاچاق میشود.
وی با اشاره به اینکه دامهای قاچاق بر اساس دستور مقام عالی قضایی و با قیمت کارشناسی به مزایده گذاشته میشوند، بیان کرد: پس از فروش دامها منابع مالی حاصل به خزانه دولت واریز میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز افزود: هر گونه حمل و نقل دامهای کشتاری، پایه پروار و یا داشتی مستلزم هویتگذاری و اخذ موافقت حمل از جهاد کشاورزی و مجوز لازم از دامپزشکی است.
به گفته وی، اخذ این مجوزها لازمه حمل و نقل درون شهرستانی، درون استانی یا برون استانی برای هر نوع دام سبک و سنگین است.
میرزایی از عموم دامداران درخواست کرد: ضمن انجام هویتگذاری دامهای خود به جهت اخذ مجوزهای لازم به مراجع ذیربط مراجعه کنند تا از هرگونه بروز مشکل برای دامداران واقعی و بومی جلوگیری شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با تاکید بر اینکه دامها به عنوان ذخایر و سرمایه ملی هستند و با صرف کمکهای یارانهای دولت آماده عرضه میشوند، گفت: پلیس به منظور مقابله با مفسدان اقتصادی و قاچاقچیان دام نیازمند همکاری عموم مردم به ویژه دامداران محترم است و این موضوع برای حفظ منابع پایه کشور ضروری است.
انتهای پیام/۴۲۴/
دیدگاهتان را بنویسید