به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علیرضا صحرایی ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: در سامانههای بیمه سلامت استان در حال حاضر ۳۷ هزار ۵۰۰ بیمار خاص، نشاندار شدند که میتوانند از بستههای خدماتی صندوق بیمه بهره ببرند البته احتمال اینکه امسال تعداد این افراد افزایش یابد هم زیاد است چراکه بسیاری از ارائه چنین خدماتی مطلع نیستند.
معاون بیمه سلامت گلستان با بیان اینکه در سال گذشته کل پرداختی برای بیماران خاص و صعب العلاج در استان ۸۰ میلیارد تومان بوده است، افزود: از این مبلغ ۵۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان یعنی حدود ۶۳ درصد از هزینههای سال گذشته برای بیماران صعب العلاج در بخش دارویی بوده است.
وی با بیان اینکه بیشترین خدمات صندوق بیمه برای بیماران سرطانی بوده است، گفت: در حال حاضر ۱۳۰ گروه بیماری در تعهد صندوق بیماران خاص قرار دارد که به آنها خدماتی از سوی بیمه سلامت ارائه میشود.
صحرایی ادامه داد: برای اینکه افراد از بیمه استفاده کنند میتوانند با ارائه مستندات مبنی بر بیماری را به اداره کل یا ادارات شهرستان ارائه دهند که پس از بارگذاری این اطلاعات در سامانه، بیماران با هرنوع بیمه پایه، به نوعی نشاندار میشوند و به این ترتیب افراد با مراجعه به هر نقطهای که با بیمه سلامت قرارداد دارند از این بسته خدمات بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه بیماران سرطانی بیشترین دسته از بیماران خاص و صعب العلاج در استان هستند، افزود: برای این دسته از افراد ۹۰ و گاهی تا ۱۰۰ درصد هزینه داروها توسط صندوق بیماران خاص پرداخت میشود و در مواردی که به هر دلیلی برای بیمار بسته خدمات دیده نشده، فراد میتواند با تهیه فاکتور به ادارات بیمه سلامت مراجعه کرده و پس از بررسی، به عنوان خسارت مبلغی تا سقف ۷۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.
معاون بیمه سلامت گلستان بااشاره به اینکه بیمه سلامت ذیل قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یکی از اعضای جمعیت و جوانی در استان است و یک سری تکالیفی را در راستای جوانی جمعیت بر عهده دارد، افزود: بیمه همه مادران باردار فاقد بیمه از جمله وظایف بیمه سلامت است همچنین کودکان این مادران تا سن پنج سالگی نیز از این خدمات بهرهمند میشوند.
وی ارائه خدمات به زوجهایی که مشکل ناباروری دارند را به عنوان یکی دیگر از وظایف بیمه سلامت اعلام کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که بیمه شدگان عدم تعهد خدمات به ناباروری توسط سازمانهای بیمهگر بود که خوشبختانه با قانون جوانی جمعیت این موضوع در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد تا خدمات سرپایی مانند ویزیت پزشک، دارو، آزمایشگاه، خدمات پاراکلینیکی، سنوگرافی و بخشی در حوزه بستری به زوجها ارائه شود.
صحرایی ادامه داد: در حوزه بستری بخش دولتی و خصوصی داریم که طبق آخرین دستورالعمل ابلاغی ۹۰ درصد هزینه اعمال ناباروری در تعهد پایه سازمانهای بیمه گر قرار گرفت در بخش دولتی در صورت مراجعه به بخش خصوصی ۷۰ درصد بیمه را بخش خصوصی پرداخت خواهد کرد.
وی از ارائه خدمات تخصصی در خصوص ناباروری در مرکز نهال بیمارستان صیاد شیرازی گرگان خبر داد و اضافه کرد: این خدمات به همه بیمه شدگان مشمول قانون ارائه میشود از این رو در سال ۱۴۰۳ تا پایان بهمن ماه حدود پنج میلیارد تومان هزینه درمان ناباروری در سال گذشته داشتیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید