×
×

آزادی ۶۰۰۰ زندانی با مشارکت بسیج در کشور

  • کد نوشته: 4659
  • ۲۸ بهمن
  • 28 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان کشور از آزادی حدود ۶۰۰۰ مددجو در سال جاری، با مشارکت بسیج خبر داد.

    آزادی ۶۰۰۰ زندانی با مشارکت بسیج در کشور
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، رسول بهرامی‌پور، ظهر امروز، در مراسم آزادی ۱۰ زندانی بدهکار مالی گفت: آرمان امام راحل از بدو نهضت در سال ۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، گسترش عدالت در جامعه بود.

    او اضافه کرد: زندان در تمام نظام‌های حقوقی دنیا، به‌عنوان ابزاری برای ایجاد نظم، امنیت و انضباط اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در نظام زندانبانی اسلامی، نگاه به زندان و زندانی با رویکرد اصلاح و بازاجتماعی‌شدن فرد همراه است. وضعیت زندان‌ها و زندانیان پیش از انقلاب، نامطلوب بود، اما امروز، زندانبانی اسلامی با ایجاد تحولات اساسی، شرایط بهتری را برای زندانیان رقم زده‌است.

    رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان کشور تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که زندان باید آموزشگاه نیکی‌ها باشد و امروز شاهد تجلی این نیکی‌ها هستیم، زیرا هدف اصلی در نظام زندانبانی اسلامی، اصلاح و بازگشت صحیح زندانی به جامعه است. ستاد دیه، انجمن حمایت از زندانیان و شورای جمعیت کیفری لرستان از جمله نهادهایی هستند که برای آزادی زندانیان مالی در این استان تلاش می‌کنند.

    بهرامی‌پور با اشاره به حمایت از خانواده زندانیان،  توضیح داد: ارائه بسته‌های معیشتی، مشاوره‌های حقوقی و حمایت‌های معیشتی به خانواده زندانیان ارائه می‌شود. شوراهای طبقه‌بندی زندانیان با هدف رسیدگی به مشکلات زندانیان تشکیل شده‌است و جمعی از مسئولان وقت خود را برای گره‌گشایی از مشکلات آن‌ها اختصاص داده‌اند.

    او با تأکید به حمایت بسیج حقوق‌دانان و کمک به آزادی زندانیان، بیان کرد: حدود ۶۰۰۰ مددجو در سال جاری، با مشارکت بسیج، از زندان‌های کشور آزاد شده‌اند. بسیج بر اساس اصل ۱۵۱ قانون اساسی، حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی است و در زمینه آزادسازی زندانیان نیز نقش فعالی ایفا می‌کند.

    بهرامی‌پور بیان کرد: اقشار مختلف بسیج در نهضت آزادسازی زندانیان، مشارکت داشته‌اند و با محوریت بسیج حقوق‌دانان، اقدامات مهمی در زمینه کمک به زندانیان و خانواده‌های آنان انجام شده‌است. آزادی یک زندانی، تأثیر بزرگی بر خانواده و بستگان او دارد و می‌تواند زندگی را متحول کند؛ به‌همین دلیل این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

    او با اشاره به نقش نهادهای مختلف برای آزادی زندانیان افزود: دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و بانکی نیز باید در مسیر حمایت از زندانیان و خانواده‌های آن‌ها گام بردارند و این موضوع نباید تنها بر عهده سازمان زندان‌ها باشد. بسیج به‌عنوان زبان گویای مردم، از همه ظرفیت‌های خود برای کمک به زندانیان و حمایت از خانواده‌های آنان استفاده خواهد کرد.

    بهرامی‌پور گفت: خدمت به زندانیان و تلاش برای بازگشت آن‌ها به جامعه، یک اقدام خداپسندانه است و همه کسانی که می‌توانند در این مسیر مشارکت داشته باشند، باید از این فرصت بهره ببرند. آزادی زندانیان مالی، نیازمند همکاری و مشارکت خیرین و نیکوکاران است و هر کسی که توانایی دارد، باید در این مسیر قدم بردارد تا شاهد گره‌گشایی از مشکلات این قشر باشیم.

    رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان کشور تصریح کرد: حضور بسیج در کنار دستگاه قضایی و سازمان زندان‌ها، نشان‌دهنده اهتمام این نهاد به تحقق عدالت اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر است. زندانیان باید از دوران حبس برای خودسازی، کسب مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای و آموزش‌های مختلف بهره ببرند تا پس از آزادی، بتوانند زندگی جدیدی را با اندوخته‌ای ارزشمند آغاز کنند.

    انتهای پیام/ ۶۴۴

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *