نادرقلی ابراهیمی، رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به نشست خود با رئیس سازمان صداوسیما کشور گفت: شبکه های معاند، ماهانه بیش از ۵۰ هزار دقیقه برنامه ضد ایرانی تولید میکنند و راهبردهای رسانهای در مواجهه با جنگ ترکیبی و بررسی مکانیزمهای مقابله با تهاجم فرهنگی ۲۶۰ شبکه معاند خارجی، از جمله محورهایی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی افزود: رسانه ملی باید با بهرهگیری از فناوریهای نوین، تحلیل دادههای رسانهای و تشکیل اتاقهای فکر تخصصی، راهبردی جامع برای مقابله با جنگ نرم طراحی کند و این راهبرد میبایست ضمن رصد هوشمند محتواهای مسموم، به تولید برنامههای جذاب، روایتمحور و متناسب با نیازهای فرهنگی مخاطب ایرانی بپردازد.
ابراهیمی تصریح کرد: همچنین ایجاد خطوط دفاعی محتوایی در برابر شبیخون فرهنگی، حمایت از نخبگان رسانهای و تولید کنندگان بومی، و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه جنگ رسانهای، از جمله راهکارهای موثر برای مهار اثرگذاری شبکه های معاند خواهد بود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: طراحی سیستم پایش و رصد هوشمند محتوای رسانههای بیگانه، تدوین برنامه عملیاتی برای خنثیسازی پروپاگانداهای ضد ایرانی و تحول در سیاستهای محتوایی صدا و سیما نیز مورد تاکید است و تولید برنامههای مبتنی بر الگوهای بومی و اسلامی، طرح ویژه معرفی مفاخر و مشاهیر استان مرکزی در شبکههای سراسری و ایجاد محدودیت برای برنامههای ترویج دهنده مصرفگرایی و تغییر ذائقه فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.
وی عنوان کرد: صداوسیما باید به رسانهای مرجع و مورد اطمینان برای آحاد مردم تبدیل شود و این امر تنها با بازنگری در ساختار تولید محتوا، توجه به خواست و دغدغه مخاطبان بهویژه نسل جوان، و تقویت صدای استانها در سطح ملی محقق خواهد شد. ضمن اینکه، ما نیازمند رسانهای هستیم که هم روایتگر واقعیات باشد و هم توان پاسخگویی به شبهات و شایعات جنگ ترکیبی را داشته باشد.
شبکه آفتاب تا پایان شهریور امسال به HD ارتقا مییابد
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تدوین سند راهبردی ارتباطات استان مرکزی برای پنج سال آینده اظهار کرد: HD شدن شبکه آفتاب با ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار تا پایان شهریور امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: اعزام تیمهای فنی برای راهاندازی آزمایشی شبکه HD آفتاب تا مردادماه، ایجاد واحد ویژه تولید محتوای استانی در تهران و برگزاری دورههای آموزشی برای خبرنگاران محلی مورد تاکید است. ضمن اینکه، حداقل ۳۰ درصد از برنامههای شبکه سه می بایست به معرفی ظرفیتهای استان مرکزی اختصاص یابد.
ابراهیمی بیان کرد: یکی از مطالبات جدی، تسریع در روند تکمیل ساختمان و تجهیز کامل شبکه استانی آفتاب است. همچنین ضرورت نصب و راهاندازی سامانههای نوین پخش دیجیتال با کیفیت ۴K مورد تأکید است تا مناطق کم برخوردار استان مرکزی نیز بتوانند از استانداردهای روز پخش رسانهای بهرهمند شوند و گامی مؤثر در عدالت رسانهای و افزایش پوشش برنامههای فرهنگی و آموزشی برداشته شود.
انتهای پیام/۷۱۱/
دیدگاهتان را بنویسید