×
×

بدهی ذرت‌کاران به سرعت پرداخت شود

  • کد نوشته: 63966
  • ۱۰ تیر
  • 0 بازدید
  • ۰
  • استاندار اردبیل، گفت: بدهی ذرت‌کاران در شمال استان اردبیل باید به سرعت پرداخت و تسویه حساب کامل انجام شود.

    بدهی ذرت‌کاران به سرعت پرداخت شود
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مسعود امامی یگانه بعد از ظهر امروز در جریان بازدید از طرح‌های توسعه کشت و صنعت پارس، اظهار کرد: این مجموعه در تولید بذر گندم، ذرت و دانه‌های روغنی قطب کشور محسوب می شود و در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری خوبی برای تولید بذر در این مجموعه انجام شده است.

    وی افزود: ما ۲ بنگاه عظیم اقتصادی را در شمال استان اردبیل داریم و هنر ما این است تا از این ظرفیت و نعمت باید بیشترین بهره را برده و دغدغه کشاورزی شمال استان اردبیل را با تکیه بر توانمندی این مجموعه رفع کنیم.

    استاندار اردبیل تصریح کرد: از روز اول حضور در مسئولیت استانداری اردبیل، پیگیری‌‌های لازم را در توسعه بخش کشاورزی در استان به ویژه حل مشکلات اساسی ۲ بنگاه اقتصادی مغان انجام دادیم و سعی ما بر این است تا همچنان پیگیری‌ها را برای حل مشکلات و موانع و سرعت عمل در حوزه سرمایه‌گذاری در این ۲ مجموعه انجام دهیم.

    امامی یگانه گفت: قطعا با شتاب بیشتر فعالیت‌هایمان را ادامه خواهیم داد تا با توسعه سرمایه‌گذاری‌ها، آبیاری مدرن در اراضی کشت و صنعت پارس انجام شده و تولید با توجه به خاک مرغوب و منابع آب مناسب، افزایش یابد.

    وی توجه به آموزش نیروی انسانی، ساماندهی و بهره‌گیری از توانمندی تخصصی نیروها را بسیار مهم عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه در گذشته برخی قراردادهای نامناسب با شرکت‌های خارجی به امضا رسیده که ضرر و زیان را در شرکت پارس شاهد هستیم و باید هر چه سریعتر این رویه غلط اصلاح شود.

    استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: برخی بی‌تدبیری‌ها در گذشته زمینه فرصت‌‌طلبی‌ها و سودجویی‌ها را در کشت و صنعت پارس رقم زده که انتظار می‌رود در دوره جدید مدیریت نه تنها این ضعف گذشته برطرف شود بلکه توسعه واحدهای دامپروری، گلخانه‌ای، آبیاری مدرن و تولید بذور با کیفیت بالا به انجام برسد.

    امامی یگانه ضرورت حل مشکل ذرت‌کاران را با همت مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت پارس یادآور شد و اضافه کرد: هماهنگی‌های لازم با مدیران بانک‌های عامل در کشور انجام شده تا از چهار همت تزریق تسهیلات به استان که تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان آن انجام شده، بخشی نیز برای طرح‌های توسعه‌ای کشت و صنعت پارس اختصاص یابد.

    وی ضرورت حل مشکل مالیاتی، تأمین اجتماعی و دیگر موانع را برای بهبود شرایط مدیریتی در کشت و صنعت پارس یادآور شد و بیان کرد: باید در احداث نیروگاه‌های خورشیدی در این مجموعه و بکارگیری نیروهای تخصصی و توانمند اقدامات لازم انجام شود چرا که بهترین سرمایه یک بنگاه اقتصادی، نیروی انسانی توانمند است که در این زمینه قطعا پیگیری‌ها با هدف رفع دغدغه‌ها به سرعت انجام شود.

    در این نشست مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پارس نیز یادآور شد: ما یک مجموعه مرده‌ای را در ماه‌های گذشته تحویل گرفتیم که بدهی هنگفتی را در حوزه‌های مختلف به ویژه ذرت‌کاران و پیمانکاران داشته است.

    عدیل سروی اظهار کرد: تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی ذرت‌کاران را که از سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ باقیمانده بود، بخشی از آنها را پرداخت کنیم تا پاسخگوی تولیدات جدید باشیم.

    وی به افزایش سرمایه تا ۴۷۰ میلیارد تومان در این بنگاه اقتصادی اشاره کرد و گفت: ۶ طرح پیشران با هدف افزایش سرمایه این بنگاه اقتصادی در دستور کار قرار گرفته که هدف‌گذاری ما نیز افزایش بهره‌وری و ایجاد سرمایه‌گذاری‌های جدید در کشت و صنعت پارس است.

    مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پارس درباره برنامه های این شرکت به افزایش ظرفیت تولید بذر، سرمایه‌گذاری در توسعه باغات شیب‌دار به مساحت ۳۰ هکتار، دعوت از شرکت ماهان برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های اقتصادی، به‌روزرسانی ماشین‌آلات کشاورزی با هدف افزایش بهره‌وری، توسعه آبیاری مدرن تا چهار هزار و ۴۰۰ هکتار، احداث گلخانه ۱۰۰ هکتاری، توسعه واحد دامپروری تا ۲ هزار و ۵۰۰ رأس و ایجاد نیروگاه خورشیدی اشاره کرد.

    سروی افزود: ما انتظار داریم از تسهیلات بانکی برای توسعه واحدهای مختلف استفاده کرده و کشت و صنعت را به جایگاه اصلی در تولید و تأمین بذر مورد نیاز کشور در محصولات استراتژیک تبدیل کنیم.

    وی در ادامه خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا بخشی از اراضی دیم شرکت پارس را به آبی تبدیل کنیم تا افزایش ظرفیت تولید انجام شده و شرایط بهتری را در این مجموعه اقتصادی شاهد باشیم.

    مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پارس اضافه کرد: از هشت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی شرکت پارس، ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار دیم و مابقی آبی است و ما برداشت گندم، جو و کلزا را در مدت ۱۵ روز با رشد ۱۵ درصدی نسبت به سال گذشته انجام دادیم.

    سروی بیان کرد: با وجود شرایط خشکسالی و تنش آبی ما ۲ هزار و ۵۰۰ تن افزایش تولید محصولات پاییزه را در این مجموعه شاهد هستیم و سعی ما بر این است تا همچنان این روند افزایشی را ادامه دهیم.

    وی در ادامه یادآور شد: پنج هزار تن گندم تحویل سیلوها شده و حمل آن به سیلوهای استانی در حال انجام است و در تولید بذر ذرت، گندم و کلزا شرکت پارس به عنوان یک مجموعه فنی و تخصصی پیشتاز عمل کرده و هدف ما این است تا بتوانیم در این عرصه گام‌‌های جدی را برداشته و حتی صادرات بذر را نیز انجام دهیم.

    14040410150629083330409414040410150655906333041141404041015072589933304124140404101507504513330413414040410150816737333041541404041015083890833304164

    انتهای پیام/۱۳۱

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *