به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، کیهان هاشمنیا، استاندار اسبق گیلان شامگاه یکشنبه در مراسم یادبود شهید علی انصاری و شهید علیرضا نورانی که در مسجد جامع لنگرود برگزار شد، با اشاره به مقام شامخ شهیدان و فلسفه شهادت در فرهنگ اسلامی، اظهار کرد: بزرگترین کاری که امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی انجام داد، تغییر مفهوم مرگ و قدرت برای جامعه ایران بود.
وی با بیان اینکه مرگ در نگاه مادیگرایانه بهعنوان پایان حیات تلقی میشود، گفت: امام راحل این مفهوم را دگرگون کرد و به جامعه آموخت که مرگ میتواند آغاز زندگی حقیقی باشد؛ و همین تغییر معنا، راز ایستادگی ملت ایران در مقابل قدرتهای جهانی است.
استاندار اسبق گیلان با اشاره به تجربه تاریخی دفاع مقدس و نقش مدافعان حرم، بیان کرد: غرب میکوشید با تحریف مفاهیم، دفاع از کشور و ارزشها را به دفاع شخصی تقلیل دهد، اما آنچه ما در سوریه دیدیم، دفاع از حرم اهلبیت (ع) و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران بود که با جانفشانی هزاران شهید ایرانی، افغانی، پاکستانی و دیگر کشورها رقم خورد.
هاشمنیا با اشاره به پیوند شهدا با مردم و روحانیت، افزود: شهید علی انصاری، بهعنوان یکی از خالصترین نیروهای انقلابی در گیلان، و شهید نورانی، نماد اخلاص و عرفان انقلابی بود که با نگاهی فراتر از مرزهای مادی، جان خود را در راه آرمانها فدا کردند.
به گفته وی، آنچه انسان را ماندگار میسازد، نه ثروت و نه قدرت، بلکه معرفت، اخلاص و نحوه زیستن است، شهدا با معرفت زیستند و با بصیرت از دنیا رفتند، و همین است که نسلهای بعدی را تحت تأثیر قرار میدهد.
استاندار اسبق گیلان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به تجربه تاریخی مقاومت در برابر دشمنان، گفت: وقتی نخستوزیر رژیم صهیونیستی بهصراحت میگوید که با ملتی روبهرو هستیم که مرگ را بازیچه گرفتهاند، این یعنی دشمن به عمق تغییر مفاهیم در ایران پی برده است.
هاشمنیا با تجلیل از خانوادههای شهدا و مادران شهید، افزود: مادری که فرزندش را برای جهاد در غربت و بدون نام و نشان میفرستد، به مقامی بالاتر از بسیاری از دولتمردان رسیده است و این تغییر نگاه، سرمایه عظیم فرهنگی انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه آنکه چگونه زندگی میکند، اهمیت دارد؛ اما آنکه چگونه میمیرد، هویت جاودانه خود را رقم میزند، گفت: ما وارثان این فرهنگ هستیم و وظیفه داریم پیام شهدا را با تمام وجود پاسداری کنیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید