×
×

حوزه‌های علمیه نقش حیاتی در تربیت فقهی و اخلاقی جامعه دارد

  • کد نوشته: 72630
  • ۳۱ تیر
  • 1 بازدید
  • ۰
  • نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: با توجه به نقش حیاتی که حوزه‌های علمیه در تربیت فقهی و اخلاقی جامعه ایفا می‌کنند، لازم است که بهبود و ارتقاء فرآیندهای آموزشی در این مراکز مورد توجه ویژه قرار گیرد.

    حوزه‌های علمیه نقش حیاتی در تربیت فقهی و اخلاقی جامعه دارد
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی، نمانیده ولی فقیه در استان مرکزی ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیاء(ص) اراک، با اشاره به اهمیت کیفیت آموزش در حوزه‌های علمیه گفت: سرمایه‌گذاری در کیفیت آموزش حوزه‌های علمیه نه تنها به نفع این نهاد است، بلکه در نهایت به نفع تمام جامعه خواهد بود.

    وی افزود: افزایش کیفیت آموزش نه تنها به پرورش طلاب با دانش و بینشی عمیق‌تر می‌انجامد، بلکه منجر به جذب بیشتر جوانان به این مراکز می‌شود، بنابراین تربیت طلاب با کیفیت، به پیشرفت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه می‌انجامد. به همین دلیل، سرمایه‌گذاری در تقویت کادر آموزشی، ارتقاء تجهیزات، و گسترش همکاری‌های علمی با دیگر نهادهای علمی می‌تواند به عنوان اولویت مهم در این راستا محسوب شود.

    دری نجف‌آبادی تصریح کرد: توسعه حوزه‌های علمیه منوط به افزایش کیفیت آموزش است، با توجه به نقش حیاتی که حوزه‌های علمیه در تربیت فقهی و اخلاقی جامعه ایفا می‌کنند، لازم است که بهبود و ارتقاء فرآیندهای آموزشی در این مراکز مورد توجه ویژه قرار گیرد. البته این اقدام نیاز به توجه و همت جمعی از جمله اساتید، مدیران و طلاب خود حوزه‌های علمیه دارد تا با همکاری و تعامل، در مسیر ارتقاء کیفیت آموزش گام بردارند و به توسعه پایدار حوزه‌های علمیه کمک کنند.

    نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه حوزه‌های علمیه باید نسبت به لزوم آموزش جامع و به‌روز طلاب در زمینه‌های مختلف فقه، اصول دین، معارف اسلامی و همچنین علوم انسانی توجه بیشتری کنند، اظهار کرد: آموزش‌ها باید فراتر از صرف یادگیری متون باشد و به پرورش توانایی‌های تحلیلی و انتقادی کمک کند تا طلاب توانایی مواجهه با سوالات و چالش‌های فکری را داشته باشند.

    وی با بیان اینکه محوریت آموزش و تربیت فقهای دینی در حوزه‌های علمیه منجر به دفاع از مرزهای فکری اسلام و کمک به تثبیت و گسترش ارزش‌های دینی در جامعه می‌شود، اضافه کرد:  آموزش و تربیت فقهای دینی نیازمند عزم جدی، برنامه‌ریزی مدون و همکاری همه‌جانبه درون و بیرون حوزه‌های علمیه است تا بتوانیم به رسالت خود در پاسداری از اسلام و ارکان آن به بهترین نحو عمل کنیم.

    دری نجف‌آبادی بیان کرد: روحانیان و عالمان دینی در سال‌های پیش از انقلاب به دلیل ارتباط گسترده با مردم و جوانان نقش مهمی در رخدادهای انقلاب اسلامی داشته و هم‌اکنون نیز حوزه‌های علمیه باید با تمام توان خود در راستای حفظ دستاوردهای نظام اسلامی و گسترش اسلام فقاهت تلاش کنند.

    نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به چالش‌ها و تهدیدات فکری و فرهنگی متعدد در جهان امروز، تربیت فقهایی با دانش عمیق و بصیرت انتقادی یکی از راه‌های کلیدی برای حفظ هویت اسلامی و پاسخ به شبهات و چالش‌های مختلف است.

    انتهای پیام/۷۱۱/

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *