×
×

تداوم بی‌عدالتی در توزیع اعتبارات چهارمحال و بختیاری قابل تحمل نیست

  • کد نوشته: 74036
  • ۳ مرداد
  • 13 بازدید
  • ۰
  • نماینده مردم کوهرنگ، اردل، فارسان و کیار در مجلس شورای اسلامی گفت: در قسمت‌های خاصی از استان، طی هشت سال گذشته، شاهد بی‌عدالتی‌هایی بودیم که باید برای آن پاسخ‌گو بود.ادامه بی‌عدالتی در توزیع اعتبارات قابل تحمل نیست.

    تداوم بی‌عدالتی در توزیع اعتبارات چهارمحال و بختیاری قابل تحمل نیست
    – اخبار استانها –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حمیدرضا عزیزی امروز در نشست شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری که در شهرستان کوهرنگ برگزار شد، با اشاره به بی‌عدالتی در توزیع اعتبارات استانی، اظهار داشت: در قسمت‌های خاصی از استان، طی هشت سال گذشته، شاهد بی‌عدالتی‌هایی بودیم که باید برای آن پاسخ‌گو بود.ادامه بی‌عدالتی در توزیع اعتبارات قابل تحمل نیست.

    نماینده مردم کوهرنگ، اردل، فارسان و کیار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نبود زیرساخت‌های خدماتی در مناطق گردشگری شهرستان کوهرنگ، گفت: گردشگران وارد منطقه می‌شوند، در حالی‌ که در این مناطق نه سیستمی برای مدیریت پسماند وجود دارد و نه امکانات بهداشتی فراهم است. این وضعیت نتیجه بی‌عدالتی‌های مستمر در توزیع اعتبارات طی سال‌های اخیر است.

    عزیزی با یادآوری سابقه اجرای پروژه چهارخطه منطقه، اظهار داشت: پروژه‌ای که امروز همچنان درگیر مراحل اولیه است، ۱۰ سال پیش کلید خورد. این پروژه‌ها به‌دلیل نبود تخصیص عادلانه اعتبارات، همچنان نیمه‌تمام باقی مانده‌اند.

    وی تأکید کرد: دولت، دولت عدالت است و حکم رئیس‌جمهور نیز بر مبنای عدالت‌محوری صادر شده است. بنابراین انتظار می‌رود برای رفع محرومیت از شهرستان‌های کمتر برخوردار استان، به‌ویژه کوهرنگ، اردل، فارسان و کیار، نگاه ویژه‌ای صورت گیرد.

    نماینده مردم کوهرنگ، اردل، فارسان و کیار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باورش سخت است که شهرستان فارسان، با وجود ظاهر نسبتاً توسعه‌یافته، کمترین میزان توسعه را در کنار کوهرنگ و اردل تجربه کرده است. این یک بی‌عدالتی روشن است.

    عزیزی از مسئولان استان، از جمله استاندار، مدیران کل، معاونین مالی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خواست با همدلی و تلاش جمعی برای اجرای عدالت گام بردارند و گفت: شرایط امروز کشور به ما درس تلاش بیشتر داده و اگر از این موقعیت به‌عنوان فرصت استفاده نکنیم، به مردم خیانت کرده‌ایم.

    عزیزی با بیان اینکه اگر ادارات ما به‌جای استفاده از منابع داخلی و ظرفیت‌های موجود، منتظر تزریق اعتبار بمانند، به بهره‌وری لطمه زده‌اند، تأکید کرد: اداره راه نباید صرفاً منتظر تخصیص اعتبار بماند، بلکه باید با تکیه بر امکانات و ماشین‌آلات خود، عملیات راه‌سازی را آغاز کند.

    وی افزود: روزگاری جهاد سازندگی به روستاها آب، برق و جاده می‌رساند و رایگان هم پاسخ‌گو بود، اما اکنون هر روستا ۲۰ متولی دارد که عملاً هیچ‌کدام پاسخ‌گو نیستند. هدف از این نشست‌ها نیز این است که با همکاری‌های بین‌بخشی و استفاده از منابع داخلی، مشکلات را به‌صورت تدریجی حل کنیم.

    عزیزی با اشاره به مشکلات فعلی آنتن‌دهی تلفن همراه، برق و آب در منطقه گفت: برخی از مشکلات مانند ضعف پوشش شبکه، واردات قطعات و باتری‌ها تحت تأثیر تحریم‌هاست، اما نمی‌توان این مسائل را بهانه‌ای برای انفعال قرار داد. باید بنشینیم و برای آن‌ها راه‌حل ارائه دهیم.

    وی ادامه داد: ما در مجلس شورای اسلامی با دولت میثاق بسته‌ایم تا برنامه هفتم توسعه اجرا شود. این برنامه اگرچه ایراداتی دارد، اما باید برش استانی آن توسط همه ادارات استان و برش شهرستانی آن در سطح محلی تهیه شود.

    نماینده مردم کوهرنگ، اردل، فارسان و کیار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وقتی برنامه‌ای تدوین می‌شود، راننده تاکسی و کاسب بازار باید بدانند در این برنامه چه نقشی دارند. حضور مدیران در دفاتر با لباس‌های رسمی و شیک کافی نیست. باید مشکلات را از نزدیک لمس و پیگیری کرد.

    عزیزی همچنین خواستار پیگیری منطقه‌ای و مسئله‌محور مشکلات شد و در پایان گفت: اگر آب گل‌آلود است، باید برای تصفیه‌خانه این منطقه فکری کرد. بدون اقدام و بدون حل مشکلات از طریق هم‌افزایی در حوزه‌هایی مانند راه، آب، گاز و ارتباطات، توسعه اتفاق نخواهد افتاد.

    انتهای پیام/۷۵۴۰/.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *