به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سید مالک حسینی در رویداد «دانشگاه، مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی جامعه محلی»که امروز ۵ اسفندماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: مسئولیت اجتماعی به معنای اقدامات بنگاههای اقتصادی در بهبود شرایط زیستی منطقه در نظر گرفته میشد. خوزستان در این سالها دچار آلام بسیاری از جمله ریزگردها، مشکلات زیرساختی، بیکاری و… بوده است درحالیکه منبع تامین اقتصاد کشور است اما همزمان دارای دومین رتبه بیکاری است.
وی عنوان کرد: بدون مشارکت جوامع محلی نمیتوان مشکل بیکاری خوزستان را حل کرد. خوزستان سومین مالیاتدهنده اقتصادی است پس مشکل تامین منابع مالی وجود ندارد بنابراین مشکل، صرفا اقتصادی و مربوط به تامین مالی نیست.
سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اقدام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در به کارگیری جامعه محلی یکی از استراتژیهای حل معضل اشتغال و توسعه اقتصادی است. باید این مسیر با جدیت دنبال شود.
حسینی افزود: جامعه ما در مشارکتجویی و سازماندهی برای مشارکت یکی از جوامع پیشرو در جهان است.
وی عنوان کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود، یکی از برنامههای در نظر گرفته شده برای استان خوزستان، تشویق بنگاههای بزرگ کشاورزی و صنعتی برای استقرار در این استان است.
برای توسعه پایدار باید به سمت تعریف مسولیت اجتماعی برویم
مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رویداد «دانشگاه، مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی جامعه محلی» که امروز ۵ اسفندماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی در سلامت، اظهار کرد: سلامت تنها به معنای نداشتن بیماری نیست بلکه به معنای سلامت جسمی و روانی است و سلامت روانی مولفه بسیار مهمی است.
وی عنوان کرد: توسعه زمانی آغاز میشود که جامعه به استقلال برسد و تولیدکننده باشد.؛در این مسیر مسئولیت اجتماعی یکی از کارآمدترین راههای علمی برای ایجاد تغییر پایدار در جامعه است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت، حق اجتماعی است؛ شاخصهای مدرن نشان میدهد که سلامت پایدار به کیفیت و دسترسی عادلانه بستگی دارد. مدل یکپارچه سلامت که در کشورهای پیشرفته مورد توجه قرار گرفته است پیوسته است.
وی ادامه داد: سلامت انسان و محیط زیست و حیوانات بهم پیوسته است. جامعهای که از آب، هوا و تغذیه سالم برخوردار نباشد، بهترین پزشکان نیز قادر به بهبود سلامت آن نیست. مردم باید در فرآیند ارتقای سلامت نقش داشته باشند.
نقش اردوهای دانشجویی ـ جهادی در دانشگاهها
سید مهدی بیژنزاده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در رویداد «دانشگاه، مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی جامعه محلی» که امروز ۵ اسفندماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مسائلی که همواره در دانشگاه با آن روبرو بودهایم ضرورت برقراری ارتباط میان فضای علمی و جامعه و تقویت آن است.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای مهم برای ارتباط میان جامعه و دانشگاه، برگزاری فعالیتهای فرهنگی جهادی است. در رشتههای مختلف پزشکی، پرستاری، توانبخشی و… با هدف افزایش ارتباط میان فضای آکادمیک و جامعه برقراری اردوهای جهادی است.
انتهای پیام/۳۴۱/.
دیدگاهتان را بنویسید