به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، دکتر حمید ملانوری شمسی در جمعه کاری با مدیران ارشد استان به بازدید از پروژه های عمرانی و ظرفیت های گردشگری به ظرفیتهای کمنظیر گردشگری در روستاهای منطقه حیدره پرداخت و گفت: حیدره قاضی خان، به دلیل برخورداری از طبیعت بکر و آبوهوای دلانگیز از مستعدترین نقاط روستایی استان برای توسعه گردشگری پایدار به شمار میرود.
وی با بیان اینکه گردشگری روستایی میتواند به منبع درآمدی پایدار برای ساکنان محلی تبدیل شود، تاکید کرد: ایجاد فرصتهای شغلی در حوزههایی مانند اقامتگاههای بومگردی، تولید محصولات محلی و صنایعدستی، به کاهش مهاجرت از روستاها به شهرها کمک خواهد کرد.
استاندار همدان، با اشاره بر ارتباط تنگاتنگ توسعه زیرساختها و رونق گردشگری خاطرنشان کرد: تکمیل زیرساختها باید با شتاب بیشتری دنبال شود تا این منطقه مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل گردد.
ملانوری همچنین از برنامهریزی برای ایجاد پیوند بین گردشگری روستایی و جاذبههای شاخص استان مانند غار علیصدر خبر داد و گفت: این ارتباط میتواند زنجیرهای از فرصتهای گردشگری را در منطقه شکل دهد که در همین راستا عزم جدی در مدیریت استان برای جلب مشارکت بخش خصوصی وجود دارد.
وی تاکید کرد: ما در حال شناسایی دقیق ظرفیتها و فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف استان هستیم و پس از اخذ مجوزهای لازم، با اطلاعرسانی به سرمایهگذاران بهویژه فعالان اقتصادی داخل استان از همه دعوت خواهیم کرد تا در این پروژهها مشارکت کنند.
مقام ارشد اجرایی در استان همدان با بیان اینکه اولویت ما توانمندسازی سرمایهگذاران بومی است، افزود: با این اقدام ضمن حفظ اصالت فرهنگی منطقه، سود اقتصادی به خود مردم استان بازخواهد گشت.
ملانوری سپس از پروژه های جاده همدان به علیصدر و کنارگذر غربی شهر همدان بازدید کرد و اظهار داشت: این پروژه به دلیل موقعیت جغرافیایی و اتصال به استانهای همجوار و همچنین دسترسی به جاذبه جهانی غار علیصدر، از اهمیت ملی برخوردار است.
وی ادامه داد: این محور نهتنها نقش کلیدی در کاهش ترافیک شهری همدان ایفا میکند، بلکه با کوتاه کردن مسیر دسترسی به غار علیصدر به توسعه اقتصادی و گردشگری منطقه نیز کمک خواهد کرد.
استاندار همدان در ادامه از روند اجرایی پروژه شهرک پرواز بازدید کرد و ضمن اشاره به وضعیت پروژه مسکن ملی در استان، بیان کرد: ما مصمم هستیم با ایجاد تحرک جدی، سرعت اجرای طرح مسکن ملی را افزایش دهیم.
ملانوری با اعلام اینکه تاکنون عملیات ساخت ۸۲۰۰ واحد مسکونی آغاز شده و حدود ۲۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، گفت: حوزه مسکن محرومین، سهمیه استان همدان ۲۰۰۰ واحد مسکونی است، که با توزیع عادلانه در اختیار دهکهای پایین جامعه قرار خواهد گرفت.
وی افزود: به مدیران استان تکلیف شده که با برنامهمحوری و مدیریت منسجم، طرحهای حوزه مدیریتی خود را پیگیری و به سرانجام برسانند.
تکمیل پروژههای مسکن در همدان، تسریع شود
استاندار همدان با اشاره بر جایگاه ویژه مسکن در زندگی مردم، از عزم جدی دولت برای تسریع در اجرای طرحهای مرتبط خبر داد و گفت: تکمیل پروژههای مسکن در همدان، تسریع یابد.
حمید ملانوری شمسی، در ادامه بازدید از پروژه شهرک پرواز، اظهار داشت: تکمیل و تحویل تمامی پروژههای مسکن تا پایان سال جاری، هدف اصلی مدیریت استان است.
وی با بیان اینکه مسکن یکی از کلیدیترین چالشهای کنونی مردم استان همدان محسوب میشود، افزود: موضوع مسکن تنها از اصلیترین دغدغههای مردم به شمار میرود، بلکه بخش عمدهای از هزینههای معیشتی خانوارها را به خود اختصاص داده است بنابراین ایجاد تعادل در این حوزه، ضرورتی اجتناب ناپذیر است که باید با جدیت دنبال شود.
مقام عالی دولت در استان همدان با تاکید بر اینکه مسکن باید به دغدغهای مشترک و محوری برای همه مسئولان استان تبدیل شود، بیان کرد: این موضوع نهتنها یک مطالبه عمومی است، بلکه نشاندهنده تعهد ما به بهبود کیفیت زندگی مردم نیز به شمار میرود.
ملانوری از طرحی نوآورانه در حوزه مسکن خبر داد که میتواند نقطه عطفی در رفع مشکلات این بخش باشد و عنوان کرد: طرحی جامع و کاربردی برای مسکن و حل مشکلات آن در استان تدوین شده که در صورت موافقت دولت مرکزی و تفویض اختیارات لازم، اجرای آن را بهسرعت آغاز خواهیم کرد.
وی با ابراز امیدواری از اینکه طرح فوق به حل مشکلات مسکن در استان کمک خواهد کرد، گفت: باید نحوه اجرای این طرح در همدان به شکلی باشد که به الگویی موفق برای سایر مناطق کشور تبدیل شود.
استاندار همدان در ادامه با گلایمندی از زمانبر شدن برخی پروژههای بزرگ و حساسی مانند پروژههای مسکن، افزود: هدفگذاری مشخص ما در استان برای سال جاری، تکمیل و تحویل کل پروژه شهرک پرواز است، لذا برای تحقق این هدف، همه دستگاهها باید با هماهنگی کامل عمل کنند و راهکارهای عملی و خلاقانه ارائه دهند.
ملانوری با بیان اینکه طولانی شدن غیرضروری پروژهها، هزینههای جانبی و پیشبینینشدهای را به دولت و متقاضیان تحمیل میکند که باید با مدیریت صحیح از آن جلوگیری کنیم، عنوان کرد: باید با بهرهگیری از همه ظرفیتهای موجود، از جمله تسهیلات بانکی یا سایر روشهای حمایتی، شرایطی فراهم شود که متقاضیان بتوانند بهراحتی سهم خود را پرداخت کنند.
وی همچنین خواستار اطلاعرسانی به موقع به متقاضیان، طرحهای مسکن ملی از نحوه پیشرفت کارها تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد متقاضیان از جزئیات پیشرفت پروژه و زمانبندی آن بهصورت شفاف و دقیق مطلع شوند، تا انگیزه و اطمینان بیشتری برای مشارکت مالی و پرداخت سهم آورده خود داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید