×
×

دانشگاه شریف امنیتی شد+ عکس

  • کد نوشته: 66615
  • ۱۸ تیر
  • 2 بازدید
  • ۰
  • طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، دانشگاه صنعتی شریف نیز تمام فعالیت‌های حضوری را لغو کرد؛ اما پس از جلسه هیئت‌مدیره در ۷ تیر مقرر شد به‌جز دانشجویان کارشناسی، دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترا و پسادکتری می‌توانند با درخواست مجوز حضور در سامانه آموزش به دانشگاه تردد کنند.

    دانشگاه شریف امنیتی شد+ عکس

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبر آنلاین، هرچند محدودیت‌هایی برای حضور این افراد در دانشگاه وضع شده که مهم‌ترین آنها مهلت خروج تا ساعت ۲۰ است، اما برای درخواست مجوز باید گزینه زیر انتخاب شود:

    «اینجانب ضمن رعایت کلیه قوانین و مقررات دانشگاه، مسئولیت همه عواقب و مخاطرات احتمالی ناشی از حضور در دانشگاه را می‌پذیرم. در صورت تغییر شرایط حضور در دانشگاه از سوی مسئولین، خود را ملزم به رعایت آن می‌دانم».

    در گروه‌های دانشجویی، این جمله به این شکل تعبیر شده است که «اگر رژیم صهیونی محل حضور مرا در دانشگاه بمباران کرد، مسئولیتی متوجه دانشگاه نیست!»

    دانشگاه شریف امنیتی شد

    از سوی دیگر به گزارش روزنامه شریف، سامانه جدیدی به نام «متا» برای انجام پیگیری‌های ورود به دانشگاه معرفی شده که صف‌های نامتعارف و اعتراض‌های مختلفی را حین ورود به دانشگاه صنعتی شریف به راه انداخته است. چراکه با گذشت ده روز از معرفی این سامانه، (https://meta.sharif.ir/) اشکالات آن برطرف نشده است.

    بررسی‌های میدانی در هفته قبل و روز‌های اخیر نشان می‌دهد بعد از معرفی متا، دو نوع ورود به دانشگاه طراحی‌شده است: ۱. دانشجویان و ۲. غیر دانشجویان (مهمان، فارغ‌التحصیل، فناور). دانشجویان ارشد و دکتری برای دریافت مجوز ورود باید از طریق edu اقدام کنند و مجوز ورود گروه دوم هم باید در سامانه متا توسط یکی از اساتید یا مدیرانی که دسترسی دارند، ثبت شود.

    واقعیت سامانه متا را می‌توان با دیدن اعتراض‌ها و التماس‌های پشت درب‌های ورود لمس کرد. جایی که استاد یا مدیر مربوطه ادعا می‌کند مراحل ثبت مجوز در آن سامانه را طی کرده و مجوز ثبت شده؛ اما هنگام ورود، حراست مدعی است که ثبت نشده و اجازه ورود وجود ندارد. برای همین کار برخی به لیست‌های کاغذی و پادرمیانی فلان و بهمان برای ورود رسیده است.

    هم نواقص این سامانه یا لااقل روند طولانی و گنگ پشت صحنه آن، باعث کلافگی و سردرگمی متقاضیان فراوانی شده و صدای تعدادی از استادان و حتی کارکنان حراست را هم درآورده، بلکه خیلی‌ها معتقدند‌ای‌کاش قبل از راه‌اندازی و استفاده از آن، این مشکلات رفع می‌شد و سپس در این نقطه گلوگاهی مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفت.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *