به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روزگارخودرو، در بهمنماه سال گذشته، شورای اقتصاد طرح نوسازی و جایگزینی ۴۶۰ هزار دستگاه ناوگان حملونقل عمومی درونشهری را تصویب کرد که نوسازی ۳۰۰ هزار موتورسیکلت از جمله اهداف آن تعریف شده است.
پیشتر در ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، مواد ۸، ۹ و ۱۰ قانون هوای پاک، قانون ساماندهی صنعت خودرو و ماده ۴۶ قانون برنامه پنجساله هفتم توسعه کشور نیز به نوسازی ناوگان حملونقل درونشهری از جمله موتورسیکلتها تأکید شده بود.
طبق محاسبات، برقیسازی هر موتورسیکلت باعث صرفهجویی در مصرف ۳ لیتر بنزین در هر ۱۰۰ کیلومتر میشود که این رقم با احتساب مصرف برق موتورسیکلت و تبدیل آن به بنزین معادل تعیین شده است.
میزان پیمایش هر موتورسیکلت در پایتخت در هر سال حدود ۳۳ هزار کیلومتر برآورد میشود. به بیان دیگر، با برقیسازی هر موتورسیکلت، ۱۰۰۰ لیتر بنزین کمتر مصرف میشود که ارزش آن ۷۰۰ دلار برآورد میشود. در نتیجه، برقیسازی ۴۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در پایتخت منجر به صرفهجویی ارزی ۲۸۰ میلیون دلار در سال خواهد شد.
طبق محاسبات، برقیسازی هر موتورسیکلت باعث صرفهجویی در مصرف ۳ لیتر بنزین در هر ۱۰۰ کیلومتر میشود.
اعطای معافیتهای مالیاتی در تولید موتور برقی و در عوض جریمه مالیاتی پلتفرمهای اینترنتی از جمله اسنپ به دلیل ارائه خدمت به موتورهای فرسوده بنزینی از جمله راهکارهای توسعه موتورهای برقی در پایتخت است.
دیدگاهتان را بنویسید