×
×

چند نفر در تصادفات نوروزی ۱۴۰۴ جان باختند؟

  • کد نوشته: 24072
  • ۱۶ فروردین
  • 3 بازدید
  • ۰
  • سردار حسینی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس راهور و سایر نهادهای مسئول، تأکید کرد: در طول ۲۱ روز اجرای طرح، شاهد ۷۳۸ فقره تصادف منجر به فوت بودیم که در مجموع ۸۸۰ نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند.

    چند نفر در تصادفات نوروزی ۱۴۰۴ جان باختند؟

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، رئیس پلیس راهور فراجا نتیجه نهایی طرح نوروزی پلیس راهنمایی و رانندگی را اعلام کرد.

    سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اعلام پایان طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ پس از ۲۱ روز، از ثبت بیش از ۵۵۸ میلیون تردد جاده‌ای در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد و عنوان کرد این آمار نسبت به سال گذشته حدود ۳ درصد افزایش داشته است.

    سردار حسینی ضمن تقدیر و تشکر از تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های همراه در این طرح، به‌ویژه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، جمعیت هلال‌احمر، شهرداری‌ها، مراکز درمانی و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی، از همکاری و همدلی آنها در مدیریت ترافیک و کاهش مخاطرات سفر‌های نوروزی قدردانی کرد.

    طرح‌های اجرا شده از سوی پلیس راهور فراجا / ۶۷۹۱ گواهینامه به مدت ۳ ماه توقیف شد

    وی همچنین در ادامه نسبت به نظارت‌های ویژه‌ای که در این ایام از سوی پلیس راهور به‌منظور کاهش تصادفات و جان‌باختگان انجام شد، اشاره کرده و گفت: همانطور که قبل از شروع طرح نوروزی ۱۴۰۴ نیز اعلام شده بود، تمام رانندگان متخلفی که مرتکب دو تخلف حادثه‌ساز هم‌زمان می‌شدند، علاوه بر اعمال قانون، خودرو‌های آنها به مدت ۷۲ ساعت توقیف می‌شد.

    رئیس پلیس راهور گفت: از دیگر طرح‌های اجرا شده این بود که خودرو‌هایی که خلافی بالای ۵ میلیون تومان داشتند و یا معاینه فنی نداشتند، توقیف شده و از ادامه تردد آنها جلوگیری می‌شد. اما همانطور که مستحضرید، از ۱۳ فروردین تا صبح امروز، طرح ویژه‌ای به اجرا درآمد که در آن هر راننده‌ای که مرتکب یک تخلف حادثه‌ساز می‌شد، علاوه بر اعمال قانون و ثبت نمره منفی در گواهینامه، گواهینامه آنها به مدت سه ماه ضبط می‌شد. تا امروز که روز پایانی این طرح است، حدود ۶۷۹۱ جلد گواهینامه از رانندگان متخلف به مدت سه ماه توقیف شده است.

    آمار تصادفات فوتی (از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین – جمع‌بندی با بیمارستان‌ها) در بازه زمانی ۲۱ روزه

    سردار حسینی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس راهور و سایر نهاد‌های مسئول، تأکید کرد: در طول ۲۱ روز اجرای طرح، شاهد ۷۳۸ فقره تصادف منجر به فوت بودیم که در مجموع ۸۸۰ نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند. همچنین ۱۵،۸۳۳ فقره تصادف جرحی ثبت شد که طی آن ۲۰،۱۰۹ نفر مجروح شدند و ۸،۵۷۲ فقره تصادف خسارتی نیز به وقوع پیوست. مجموع تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری در این بازه به ۱،۰۱۶،۳۴۳ مورد رسید.

    وی همچنین اعلام کرد: متأسفانه استان کرمان با ۷۹ فوتی در صدر استان‌های پرتصادف قرار گرفت و پس از آن به ترتیب استان‌های فارس با ۷۶ نفر، خراسان رضوی با ۶۰ نفر، سیستان و بلوچستان با ۵۶ نفر و خوزستان با ۵۱ نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

    آمار تصادفات فوتی (۱۵ فروردین – سر صحنه) بازه زمانی ۲۴ ساعته

    رئیس پلیس راهور به تحلیل دلایل اصلی تصادفات فوتی پرداخت و اعلام کرد: ۴۴ درصد از تصادفات مرگبار به علت عدم توجه به جلو، ۱۵ درصد به دلیل ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه و ۱۴ درصد به‌خاطر تغییر مسیر ناگهانی بوده‌اند. همچنین بیشترین زمان وقوع تصادفات فوتی در بازه ساعت ۱۶ تا ۲۰ ثبت شده است.

    حسینی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ارتقای ایمنی خودرو‌های تولید داخل تأکید کرد و گفت: سال‌هاست درباره ضعف بدنه خودرو‌ها هشدار می‌دهیم. امیدواریم امسال با حمایت دولت، رئیس‌جمهور محترم و وزیر صمت، شاهد افزایش فشار بر خودروسازان داخلی برای ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات‌شان باشیم.

    لزوم راه اندازی مرکز تست تصادف

    وی همچنین به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مرکز تست تصادف (کرش تست) اشاره کرد و افزود: در صورت راه‌اندازی این مرکز، خودرو‌ها پیش از ورود به بازار مورد آزمون‌های ایمنی قرار خواهند گرفت که این اقدام می‌تواند گامی بزرگ در کاهش تلفات جاده‌ای باشد.

    رئیس پلیس راهور ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک‌تر با وزارت راه و شهرسازی، خواستار تجهیز بیشتر جاده‌ها به علائم ترافیکی، نوسازی دوربین‌ها، نصب جداکننده‌های ایمن و اصلاح روکش آسفالت شد و افزود: پلیس راهور نیز متعهد است هم‌راستا با این اقدامات، نقاط حادثه‌خیز را شناسایی و نسبت به اصلاح آنها هشدار‌های لازم را ارائه دهد.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *