×
×

در آخرین هفته فروردین ماه، در صنعت فولاد چه خبر بود؟

  • کد نوشته: 29993
  • ۲۸ فروردین
  • 9 بازدید
  • ۰
  • در یک هفته گذشته صنعت فولاد اخبار متعددی داشت که بررسی آنها منجر به دستیابی به صحنه‌ای کلی از وضعیت موجود صنعت فولاد می‌شود. در ادامه به برخی از مهم‌ترین این اخبار اشاره خواهیم داشت.

    در آخرین هفته فروردین ماه، در صنعت فولاد چه خبر بود؟

    تحولات فولادی 

    -اولین گام تاصیکو در سال ۱۴۰۴؛ افزایش ظرفیت کارخانه طلای تفتان در گروه صدر تأمین

    این قرارداد به‌منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی برای پروژه افزایش ظرفیت کارخانه فرآوری طلا، با هدف تولید ۱۰۲۰ کیلوگرم شمش طلای ۲۴ عیار در سال، منعقد شده است.

    در آیین امضای این قرارداد سیاسی راد مدیرعامل، رضوانیان‌زاده، بهزادی و حسینی معاونین هلدینگ صدرتامین، کریتی، نوری و ماهر مدیران عامل شرکت‌های صدرفردا، پارس تأمین و طلای صدر تفتان، پرورش و ذاکری اعضا هیأت مدیره طرفین قرارداد حضور داشتند.

    -برگزاری چهارمین همایش آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد کشور

    این رویداد طی دو روز ۲۶ و ۲۷ فروردین ماه با هدف همگرایی و تبادل اطلاعات فنی و تخصصی در حوزه آزمایشگاه‌های زنجیره آهن و فولاد، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، بررسی تکنولوژی و روش‌های نوین آزمایشگاهی، هوش مصنوعی و کاربرد آن در آزمایشگاه‌ها و ارتباط آزمایشگاه‌ها و محیط زیست در صنعت با محور‌های نقش آزمایشگاه‌ها در کیفیت فرآیند‌های تولیدی زنجیره معدن و فولاد، تأثیر آزمایشگاه‌ها بر توسعه صادرات محصولات فولادی، تجارب، ابتکارات و خلاقیت‌های بکار گرفته شده در آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد به میزبانی فولاد خوزستان و توسط کمیته آزمایشگاه‌های انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برگزار شد.

    -اجرای برنامه تولید فولاد سبز در دستور کار فولاد هرمزگان

    سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، در سال جدید اجرای طرح‌هایی با فناوری بالا ازجمله کاهش مصرف گاز در فولاد هرمزگان و تزریق گاز هیدروژن در واحد احیا مستقیم این شرکت به منظور تولید فولاد سبز را در دستور کار قرار دارد.

    اظهار نظر‌های فولادی:

    -پرسر و صدا‌ترین اظهار نظر فولادی هفته متعلق به خلیفه سلطانی، عضو انجمن فولاد بود. او در مصاحبه‌ای در رابطه با قطعی برق صنایع گفت: «با گذشت کمتر از ۲۰ روز از آغاز سال ۱۴۰۴، صنایع فولادی با محدودیت‌های شدید و غافلگیرانه برق مواجه شده‌اند. این محدودیت‌ها به کاهش ۳۰ تا ۵۰ درصدی تأمین برق واحد‌ها انجامیده و در مواردی حتی به ۸۰ درصد نیز می‌رسد. چنین شرایطی که در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده، مشکلات جدی برای تولید و ادامه فعالیت این صنعت به‌وجود آورده است. از ۱۵ فروردین‌ماه سال جدید، شرکت‌های فولادی ناچار به کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق خود شده‌اند. این محدودیت‌ها در شرایطی اعمال می‌شود که سال جاری به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است.»

    دستاورد‌های فولادی:

    -شکسته شدن رکورد عمر نسوز پاتیل مذاب در فولاد مبارکه

    مدیر مرکز تعمیرات نسوز فولاد مبارکه، ضمن اعلام این خبر گفت: در اواسط سال ۱۴۰۳، پروژه‌ای با هدف افزایش عمر نسوز پاتیل در مرکز تعمیرات نسوز تعریف و با انجام اقدامات متعددی که در این زمینه در قالب کارگروهی تعیین و اجرا شد، نتایج بسیار خوبی به دست آمد. خروجی این پروژه تاکنون ثبت عمر ۲۰۶ ذوب در پاتیل شماره ۴۵ در تاریخ ۲۵ اسفندماه سال ۱۴۰۳ و عمر ۲۱۰ ذوب در پاتیل شماره ۱۸ در تاریخ ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ بوده است.

    ۱۲۰ مگاوات برق خورشیدی فولاد مبارکه به‌زودی وارد مدار می‌شود

    سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در جلسه ارائه گزارش وضعیت پروژه نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی آفتاب شرق گفت: احداث بزرگ‌ترین نیروگاه متمرکز خورشیدی کشور توسط گروه فولاد مبارکه، جلوه عملی امیدبخشی بیشتر به مردم است. امسال از نظر تولید سال سختی در پیش داریم و عمده سختی آن به دلیل ناترازی انرژی است. از روز گذشته نیز با کمبود‌هایی در عرصه تأمین برق مواجه شدیم؛ درحالی‌که تصور می‌کردیم در دو ماه نخست سال با هیچ تنشی در زمینه انرژی مواجه نمی‌شویم. شرایط کشور در زمینه کمبود انرژی قابل‌درک است؛ بنابراین باید تمام توان خود را بگذاریم تا پروژه‌های نیروگاهی و تأمین برق گروه فولاد مبارکه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *