×
×

صدا و سیما باید برای ایجاد جذابیت محتوایی تلاش کند

  • کد نوشته: 32393
  • ۲ اردیبهشت
  • 5 بازدید
  • ۰
  • سخنگوهای کمیسیون‌های مجلس در نشست مشترک با رئیس سازمان صداوسیما بر ضرورت ایجاد و ارتقا جذابیت محتوایی، پخش زنده جلسات کمیسیون‌ها و لزوم ارائه تصویر دقیق از عملکرد نمایندگان مجلس اشاره کردند.

    صدا و سیما باید برای ایجاد جذابیت محتوایی تلاش کند

    به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه سخنگوهای کمیسیون‌های مجلس و سخنگوی هیئت رئیسه روز دوشنبه (اول اردیبهشت ماه) با پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در محل این سازمان برگزار شد.

    در ابتدای جلسه؛ عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ضمن تشکر از زحمات سازمان صدا و سیما در بخش‌های مختلف از جمله سریال‌های خانوارمحور، روایت اول در قالب شبکه خبر ۲، ترویج باورهای دینی در برنامه‌هایی مانند محفل و انعکاس اخبار شبکه‌های استانی، گفت: شایسته است که اظهار نظرها و تحلیل‌ها از سایر نمایندگان دریافت و اخبار از سخنگوها دریافت شود تا هماهنگی در انتشار اخبار ایجاد شود. همچنین نیاز است تا به حقوق و مزایای کارکنان صدا و سیما در مرکز و استان‌ها توجه بیشتری شود.

    محمدمهدی مفتح سخنگو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات نیز در این جلسه ضمن تأکید بر تقویت پخش زنده مذاکرات مجلس گفت: اگر پیگیری جزئیات مسائل مطروحه در مجلس از طریق سخنگوها پیگیری شود، قطعاً اخبار دقیق‌تر خواهد بود؛ همچنین نیاز است تا جلسات کمیسیون‌های تخصصی نیز به صورت زنده از صدا و سیما پخش شود از این رو نیاز است تا در آئین‌نامه ضرورت این مسئله گنجانده شود.

    ولی الله بیاتی به عنوان سخنگو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها نیز در این جلسه گفت: نیاز است تا پیگیری اخبار از طریق سخنگوی کمیسیون‌ها انجام شود چرا که اطلاع رسانی از طریق آنها مطلوب‌تر خواهد بو، همچنان که سایر نمایندگان عضو کمیسیون می‌توانند در مسائل مختلف اظهارنظر داشته و دیدگاه‌های خود را مطرح کنند اما تهیه اخبار از طریق سایر اعضا ممکن است از دقت لازم برخوردار نباشد.

    وی با بیان اینکه پخش زنده نشست‌ها موجب ایجاد نظم در کمیسیون‌ها می‌شود، ادامه داد: صدا و سیما می‌تواند در حوزه‌های انتخابیه نقش بهتری داشته باشند؛ همچنین وجود یک خبرنگار در هر حوزه انتخابیه می‌تواند موجب ساماندهی اخبار مربوطه به آن حوزه شود.

    در ادامه جلسه ابراهیم رضایی سخنگو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ضمن تشکر از پوشش مناسب مذاکرات مسقط توسط صدا و سیما گفت: عملکرد صدا و سیما به گونه‌ای بود که تاکتیک به لحظه بودن و روایت اول از سوی ایران انجام گرفت.

    وی با بیان اینکه پخش زنده نشست کمیسیون‌ها توسط صدا و سیما را مناسب نیست، ادامه داد: در این زمینه پخش گزینشی ایرادی ندارد اما پخش زنده تمامی نشست موجب می‌شود تا کیفیت پایین آید.

    نماینده مردم دشتستان در مجلس بیان کرد: تصویر دقیقی از عملکرد نمایندگان وجود ندارد از این رو نیاز است تا مستندی از عملکرد نمایندگان مجلس در صدا و سیما تهیه شود و سفرهای نمایندگان نیز مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

    همچنین سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این جلسه با بیان اینکه صدا و سیما متعلق به مردم است نه دولت، گفت: در هر حوزه‌ای که نماینده‌ای از دولت حضور دارد نیاز است تا نماینده‌ای از مجلس نیز در آن موضوع به ارائه توضیحات بپردازد.

    وی با بیان اینکه باید خیرین در صدا و سیما دیده شوند، ادامه داد: مجلس صدای مردم است نه بی بی سی و سایر رسانه‌های بیگانه، صدا و سیما همچنین باید برنامه‌هایی در خصوص مسئله ناترازی‌ها در کشور برگزار و به موضوعات مختلف نیز پرداخته شود.

    زهرا سعیدی مبارکه سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن نیز در ادامه گفت: در بحث شفافیت حقوق و دستمزد در سازمان‌ها باید حقوق پرسنل صدا و سیما نیز مورد توجه قرار گیرد.

    وی با بیان اینکه باید اتاق فکر در صدا و سیما مشخص شود، ادامه داد: صدا و سیما باید تلاش کند تا جذابیت محتوایی ایجاد کند و شبکه مجزایی برای پخش کنسرت و … داشته باشد.

    نماینده مردم مبارکه در مجلس بر تقویت صدا و سیمای شهرستان‌ها تأکید کرد و افزود: صدا و سیما باید تلاش کند تا گفتگوی بیشتری با بانوان نماینده مجلس داشته باشد و همچنین در ناترازی‌ها مقصرین اصلی را معرفی کند.

    در ادامه احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تشکر از زحمات صدا و سیما در پوشش عملیات وعده صادق ۱ و ۲ گفت: دوران محافظه‌گری گذشته از این رو نباید محافظه کار بود و در زمینه روایت‌گری نباید کوتاهی داشت.

    وی با اشاره به امضای نامه ۲۲۰ نفر از نمایندگان مجلس برای اجرای قانون عفاف و حجاب از عملکرد صدا و سیما در زمینه عدم انتشار اخباری در این خصوص انتقاد کرد و گفت: تحلیل باید بر مبنای رصد باشد از این رو رصد اخبار توسط صدا و سیما باید به دست نمایندگان مجلس برسد.

    این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه باید میزگردی در زمینه اجرای احکام برنامه هفتم در صدا و سیما برگزار شود، بیان کرد: صدا و سیما در زمینه کرسی‌های آزاداندیشی مدنظر مقام معظم رهبری باید به جای دعوت از شخصیت‌های سیاسی از اساتید دانشگاه دعوت به عمل آورد.

    ایمان شمسایی رئیس مرکز ارتباطات و رسانه مجلس نیز در این جلسه گفت: از پوشش مذاکرات صحن علنی مجلس توسط صدا و سیما و همچنین معاونت‌های مختلف اعم از سیاسی و … تشکر می‌کنم.

    در ادامه این جلسه پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما گفت: در گذشته جلساتی با فراکسیون‌ها و نمایندگان مجلس برگزار شد اما این اولین بار است که جلساتی با حضور سخنگوهای کمیسیون‌ها و همچنین سخنگوی هیئت رئیسه برگزار شده از این رو این جلسه در نوع خود بی‌سابقه است.

    وی بر لزوم پخش زنده جلسات کمیسیون‌ها تأکید کرد و ادامه داد: امام خمینی (ره) فرمودند مجلس در رأس امور است و از آنجا که ریل‌گذاری توسط مجلس انجام می‌شود بنابراین باید مجلس از جایگاه بهتری در بین مردم برخوردار شود.

    رئیس سازمان صدا و سیما اضافه کرد: پخش زنده جلسات باعث می‌شود تا مردم با جنس کار مجلس آشنا شوند و از آنجا که کمسیون‌های مجلس تخصصی هستند و مهم‌ترین حرف‌ها و کارها در این کمیسیون مطرح می‌شود لذا اگر گزارشی از کمیسیون‌ها توسط صدا و سیما پخش شود، مردم نیز با طرز کار مجلس آشنا می‌شوند.

    جبلی بیان کرد: در حال حاضر پخش زنده صحن در صدا و سیما در حال انجام است و صدا و سیما آمادگی خود را برای پخش زنده بخشی از نشست‌های کمیسیون‌های تخصصی اعلام می‌کند.

    وی با بیان اینکه پیچیدگی‌های کار در مجلس از سایر نهادها بیشتر است، گفت: از این رو عملکرد صدا و سیما در مجلس نیز سخت‌تر است چرا که مجلس به عنوان سیاسی‌ترین نهاد پیچیدگی‌های کار خود را دارد از این رو صدا و سیما باید سندمحور عمل کند، همچنان که اقتضائات جامعه اقدامات بیش از این‌ها را می‌طلبد.

    شایان ذکر است؛ احمد حیدری معاون حقوقی و امور مجلس صداوسیما از برگزاری جلسه سخنگوهای کمیسیون‌های مجلس و سخنگوی هیئت رئیس با رئیس سازمان صدا و سیما تشکر و قدردانی کرد.

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *